14 Şubat mı facia mıı

Gitmemekte iyi yapmışsınız 3 aile ile sevgililer kutlamasımı olurmuş hata adamda madem karısına sürpriz yapacakmış baş başa olacakları bir plan yapsaymış.

Adamin kafa güzel sanırım eşe sürpriz olarak 3 aileyle yemek ooo ne sürpriz... bu bozulsa ne olur ki? Sanirim adam ilk defa eşiyle dışarı cikiyor hangi kadin buna sevinir anlayamadım...

Hazırlanması icin hadi disarda yemek yiyelim hazirlan kadin hazirlaniyor birde bakiyor 2 aile daha:)

Bence abartmadiniz hayir size kızilacak durum yoktu...abi durumu abartmış yoksa bisey olmazdı

Ağlayacak birşey yok bence canım eşin düşüncesizlik etmiş ama yakında anlar hatasını. Senin suçun olmayan bir olay için hiç kendini yıpratma. Esas o garip adamın karısı üzülsün :) tam sürpriz sevgililer günü olmuş

Akrep burcumusun baci bosver uzerinde durma
Nolmus akrep burcusuna .hıhhh

Konu sahibesi esine ceza ver tahtaya bu benim hatam yazsın bir sonraki 14 şubata kadar her gün....
Cezalık öďüllüķ bir durum yok çünkü siz süpriz olduğunu bilemezdiniz
ama ustelemenize de gerek yoktu

Ben olsam eşimle hiç kavga etmezdim.
"Sürprizi mi bozmuşum? Bilerek yapmadım. Tüh" derdim.

Yemekte de bi "kusura bakmayın" derdim. Geçerdim. Eglenmeme keyfime ve kocamla cilveleşmeme bakardim. Yerinizde olsam.

3. Kişiler yüzünden kavga etmemek gerektiğini çok acı bir tecrübe ile öğrendim..Hâlâ ara ara kendime hakim olamıyorum ama doğru olan bu.

Özel değilse o acı tecrübenizden bende faydalanabilir miyim
Çok ihtiyacım var da

Bu 14 Şubat Pakistandaki gibi bizde de yasak olsa da hepten kurtulsak. Benim bildiğim sürpriz yemek başbaşa yapılır, on kişiyle değil. Ben sizde bir suç görmedim. Onların görgüsüzlüğü, çok iyi olmuş gitmemeniz. Adamın eşinize trip atması da ayrı değişik.

Eşiniz bir de elalemin karısının bozulan sürprizi için hesap mı soruyor? Milletin karısı kıymetli tabi. Deseydiniz ya hayatım ne bileyim senden sürpriz mi gördüm alışkın değilim diye. Madem sürpriz olacak tüm kadınlara olsaymış. Eşiniz de çenesini tutup size söylemeseymiş size de sürpriz olsaymış. Bi premses o değil ya.

Hata sizde bilmeden olmus ama ustunede trip yapmissiniz

Farkında olmadan pot kırmıssın
Eşin hazırlan dediğinde neden trip atıp uzattın ki

Bence siz degil esiniz ve arkadaşı abartmis. Ne giyeceğini sorman gayet doğal ama esinin arkadasini olan koca adamin ona trip atmasi, eşinin de sana laf atmasi sacmalik.

Ama sonradan normal davrandiysa gidebilirdiniz.

Gitmek istemeyince esinin çocuklari hazırla demesi hepsinden sacma sonuçta sevgililer günü yemegi, millet esiyle o çocuğuyla mi olacak

SIZ de o arkadasiniza trip atin sizin yuzunuzden kavga ettik diye oda kocasina atsin.Tekrar siz ona o size kisir dongu.Saka bi yana gercekten sizde arkadasinza soyleyin sizin yuzunuzden tartistik diye

Ben bana yapılacak olan bir sürprizi kazara başkasından öğrendiysem, hiç bozmam. Eşimin hevesi kaçmasın diye haberim yokmuş gibi yapıp çok da sevinirim :)

Arkadaşınız hatalı. Bırak adam yapsın yapacağını. Yememiş içmemiş yetiştirmiş.

Kadının yaptığı hatadan sonra eşinizin tepkisi haklı fakat uzatmasaydınız keşke. Gidip orda da gırgır şamata eğlenip bu duruma gülüp dalga geçip gelseydiniz.

Hayatı zorlaştırmaya hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…