- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.199
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
Yok be canımAman ne olmus kariai bir kac saat once ogrebdiyse programi vuldumcukmudur nedir.
Ceza olarak hep birlikte yemege bize gelin de onlar gelmwden once kapiyi kapat baska yere git
Akrep burcumusun baci bosver uzerinde durma
Allah allah nasıl unutmuş o siziAşk olsun bizi niye cagirmamis herif
Ha 3 aile ha 5 aile.
Ağlayacak birşey yok bence canım eşin düşüncesizlik etmiş ama yakında anlar hatasını. Senin suçun olmayan bir olay için hiç kendini yıpratma. Esas o garip adamın karısı üzülsün :) tam sürpriz sevgililer günü olmuşAdam o kadar salak işte
Madem toplu sevgililer günü yemeği niye Son gün gelmiş çatmış ne bizi tembihledi
Ne eşine hala söylememiş
Kadın ne ara hazırlanacak?
Yemeğe katılsaydım inanki daha büyük olay olurdu
Katılmadım hiç pişman değilim
Hiç kimseden de özür dilemeyi düşünmüyorum
Dün ben üzüntümden saatlerce agladım kahroldum
Eşim de beni ona karşı savunmamış ya onun da alacağı olsun çok kırgınım
Eşimle aramız genelde orta halli
Nolmus akrep burcusuna .hıhhhAkrep burcumusun baci bosver uzerinde durma
Özel değilse o acı tecrübenizden bende faydalanabilir miyimBen olsam eşimle hiç kavga etmezdim.
"Sürprizi mi bozmuşum? Bilerek yapmadım. Tüh" derdim.
Yemekte de bi "kusura bakmayın" derdim. Geçerdim. Eglenmeme keyfime ve kocamla cilveleşmeme bakardim. Yerinizde olsam.
3. Kişiler yüzünden kavga etmemek gerektiğini çok acı bir tecrübe ile öğrendim..Hâlâ ara ara kendime hakim olamıyorum ama doğru olan bu.
Hata sizde bilmeden olmus ama ustunede trip yapmissinizÜç aile hep birlikte yemeğe gidecektik.,
Dün gün içerisinde birlikte gideceğimiz ailenin hanımı olan arkadaşıma mesaj attım.
Akşama ne giycen?diye.
Akşama ne varki dedi
Ve aa ben sana yanlışlıkla mesaj yazdım deyip toparladım.
Meğer bu yemeği eşi ona sürpriz yapacakmış. Kadının haberi yokmuş.
Eşim öğlen msj attı bana.
Ben ne lazımmış onun ne giyecegi!
Kocası demiş ki ''mavi patikli sürprizi bozdu, ben karıma sürpriz yapacaktım ''diye eşime Trip atmış.
Bende ben nerden bileyim adamın karısına sürpriz yapacağını söyleseydiniz dedim.
Ben hiçbir yere gitmiyorum dedim.
Git sen o adamın triplerini dinle ne de olsa ben bozuyorum ya dedim.
Akşam eve geldiğinde eşim Haydi hazırlan dedi. Ben hiçbir yere gitmiyorum deyince Çocukların Kıyafetlerini ver onlarla gideceğim o zaman dedi.
Daha da delirdim elalem eşine sürpriz yapıyor bana laf söyleniyor ve sen bunun üstüne elalemin karılarıyla sevgililer günü yemeğine gidirsun Aferin dedim.
Aradı onları biz gelemiyoruz vs dedi.
Dün akşamdan beri çok ama çok sinirliyim.
Nasıl bir tutumla yol alayım bana fikir verir misiniz hanımlar?
Ceza olmalı ona bu ona ama nasıl?
Farkında olmadan pot kırmıssınÜç aile hep birlikte yemeğe gidecektik.,
Dün gün içerisinde birlikte gideceğimiz ailenin hanımı olan arkadaşıma mesaj attım.
Akşama ne giycen?diye.
Akşama ne varki dedi
Ve aa ben sana yanlışlıkla mesaj yazdım deyip toparladım.
Meğer bu yemeği eşi ona sürpriz yapacakmış. Kadının haberi yokmuş.
Eşim öğlen msj attı bana.
Ben ne lazımmış onun ne giyecegi!
Kocası demiş ki ''mavi patikli sürprizi bozdu, ben karıma sürpriz yapacaktım ''diye eşime Trip atmış.
Bende ben nerden bileyim adamın karısına sürpriz yapacağını söyleseydiniz dedim.
Ben hiçbir yere gitmiyorum dedim.
Git sen o adamın triplerini dinle ne de olsa ben bozuyorum ya dedim.
Akşam eve geldiğinde eşim Haydi hazırlan dedi. Ben hiçbir yere gitmiyorum deyince Çocukların Kıyafetlerini ver onlarla gideceğim o zaman dedi.
Daha da delirdim elalem eşine sürpriz yapıyor bana laf söyleniyor ve sen bunun üstüne elalemin karılarıyla sevgililer günü yemeğine gidirsun Aferin dedim.
Aradı onları biz gelemiyoruz vs dedi.
Dün akşamdan beri çok ama çok sinirliyim.
Nasıl bir tutumla yol alayım bana fikir verir misiniz hanımlar?
Ceza olmalı ona bu ona ama nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?