14 Şubat mı facia mıı

bir pot ne kadar trip atılır hem de bir erkek?
Abartmışsınız
Ayrıca ona süpriz yapılıyor demeniz de kıskançlık kokuyor
Eşimin bana bunu Söyleme biçimini görseydiniz ne kadar Trip oldugunu anlardınız.
Olan oldu hiçbir beklentim yoktu sade bir yemek yeyip dönecektik ama olmadı herşey birbirine girdi.

Bir de bayramlarda böyle oluyor kk da

"
Önce onun ailesine gittik, kaynanam arefeden gelin dedi, bizimkilere gitmedik"

Neymiş bu 14şubat yaaa!
Dün akşam ne kadar çok kişi küsmüş kavga etmiş yazık valla.

Eşine muazzam bir sürpriz(!) hazırlayan adam haksız.
Kocanız en haksız
Siz de "gitmicem" dediğiniz için haksızsınız.

Ama en çok iki adam.
Hatta kocanız.
Adama diyememiş mi sürpriz olduğunu söyleseydin, hanımlar ne bilsin diye..
Aman bu adamlara da bir haller oldu, sinir asabiyet ne bu beee

Siz kendi kendinize durduk yerde sorun cikarmissiniz...Soylediyseniz söylediniz canım ne var bunda,hata onlarda sürprizi size de haber vermeleri gerekirdi.Bu gitmemenize asla sebep değilmiş ...Adam istediği kadar Esinize söylensin " mavi patikli sürprizi mı bozdu" diye.Muneccim misiniz nereden bileceksiniz.Maksat gülmek eğlenmek,keyifli zaman geçirmek değil mı,oraya giderek bunu yapabilirdiniz.Siz Esinize kızıp boşuna kriz cikarmissiniz.

Bence kimsede hata yoktu.
Siz bilmeden diğer kadınla konuşmuş olabilirsiniz.
Diğer adam da gelip size kızmamış yani neden söyledin diye, yakın arkadaşsanız bunun çok önemli olmaması lazım.
Siz evde karı koca gereksiz uzatmışsınız

eğer amaç sevgilier gününü kutlamaksa üç aileyle asla gitmezdim.teklif edildiğinde de kizardim eşime.o hanımın kocasına, kocasininda eşinize yetistirmesi garip geldi bana.evet sizde uzatmışsınız ama eşinizin size o kadar kizmasida gereksiz olmus.milletin sürprizi bozuldu diye sizin kalbinizi kırmaya degmezdi.sonuçta bilerek yapmadınız.yinede fazla uzatmanın anlami yok bana göre.sevginin günü olmaz alın çocuklarınızı eşinizle başbaşa gidin yemeğe.unutun gitsin dünü.sevgi dolu geçsin her gününüz, günümüz:)

Adam hakaret mı etmıs ne demiş ? Suprız yapcaktım bozdu demiş. Hemen çoşmuşsunuz. Gerçi adamda ayrı bir dünya suprız yapcaksa esıyle basbasa plan yapsaymış. Öyle supriz mi olur. 3 aile çoluk, cocuk 14 şubat kutlaması???

Al benden de o kadar, surpriz olarak toplu sevgililer günü yemeği düzenlemek komik geldi bana. Herkes süslenip puslenip saçını yaptırıp gelecek muhtemelen kadıncagiz hazirlanamadan son anda besleme gibi katilacak :)) yada suslenip başbasa olacaklarını sanirken bir bakacak 2 çift daha gelmiş. Ne saçma bir koca bu ya, madem sürpriz yapacak; son gün gelmiş daha sürprizin parçası olacak diğer 2 aileyi bile tembihleyememis. Bir de utanmadan sitem etmiş. Ben bir pot kırsam bana değil de kocama sitem edilse gıcık olurum, ben de özür filan dilemem. Sizde hiçbir hata yok bence. Adam bir tuhaf, kocanizin hareketi de yanlış bana göre. Katılmamakla çok iyi etmişsiniz, isabet olmuş. Ama esiniz bence size ayip etmis. Eşinizle genel ilişkiniz nasıldır?

Al benden de o kadar, surpriz olarak toplu sevgililer günü yemeği düzenlemek komik geldi bana. Herkes süslenip puslenip saçını yaptırıp gelecek muhtemelen kadıncagiz hazirlanamadan son anda besleme gibi katilacak :)) yada suslenip başbasa olacaklarını sanirken bir bakacak 2 çift daha gelmiş. Ne saçma bir koca bu ya, madem sürpriz yapacak; son gün gelmiş daha sürprizin parçası olacak diğer 2 aileyi bile tembihleyememis. Bir de utanmadan sitem etmiş. Ben bir pot kırsam bana değil de kocama sitem edilse gıcık olurum, ben de özür filan dilemem. Sizde hiçbir hata yok bence. Adam bir tuhaf, kocanizin hareketi de yanlış bana göre. Katılmamakla çok iyi etmişsiniz, isabet olmuş. Ama esiniz bence size ayip etmis. Eşinizle genel ilişkiniz nasıldır?

Hayir yani kadin da yememis icmemis esini mi aramis hemen mavi patikli suprizi bozdu diye. Insan esim bana supriz yapiyormus caktirmayayim bildigimi falan diye dusunur.
Sizin bir hataniz yok bence. 10 kisilik bir yemekle esine supriz yapacagini sanan arkadasinizda hata

Adam o kadar salak işte
Madem toplu sevgililer günü yemeği niye Son gün gelmiş çatmış ne bizi tembihledi
Ne eşine hala söylememiş
Kadın ne ara hazırlanacak?
Yemeğe katılsaydım inanki daha büyük olay olurdu
Katılmadım hiç pişman değilim
Hiç kimseden de özür dilemeyi düşünmüyorum
Dün ben üzüntümden saatlerce agladım kahroldum
Eşim de beni ona karşı savunmamış ya onun da alacağı olsun çok kırgınım
Eşimle aramız genelde orta halli

Aman ne olmus kariai bir kac saat once ogrebdiyse programi vuldumcukmudur nedir.
Ceza olarak hep birlikte yemege bize gelin de onlar gelmwden once kapiyi kapat baska yere git
Akrep burcumusun baci bosver uzerinde durma

Adam baya sitem etmiş
Mavi patikli benim sürprizimi bozdu
Ben eşime sürpriz yapacaktım diye
Nasıl dediyse artık eşim de bana sana milletin ne giyeceği mi lazım dedi. Ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…