14 Şubat mı facia mıı

Abartmışsın diyen hnmlar benim Koca bir de bu olayın üstüne onlarla gidecekti.
Abarttığımı sanmıyorum
Çok kırıldım.
Takvimler artık 13 ten 15 e geçsin
çünkü siz abartıp hiçbiryere gitmiyorum dediğiniz için onlarla gidecekti!
siz abartmışsınız eşiniz de uzatmış hiç gerek yok

14 şubat faciasıyla ilgili kaç konu okuduysam hepsinde erkekler jestler hazırlamış ama kadınlar sıvamış.. anlamıyorum

yorumları da okudum..
hakikaten, size ne lazımdı kadının ne giyeceği? :)
eğer ne giyeceğini soracak kadar samimiyseniz,
açıp telefonu "kusura bakma canım ya, sürpriz olabileceğini düşünmedim." diyebilirdiniz.
o yemeğe giderdiniz, ve hiç de bozuntuya vermeden, lafınızı söylerdiniz.
eşiniz size abartılı tepki vermiş, zincirleme saçmalıklar olmuş.

Ailecek sevgililer günü yemeği ve o yemeğin süpriz olması konunun genelinden daha çok dikkatimi çekti :))
Konuya gelirsek çok gereksiz bir yanlış anlama silsilesi yaşanmış, uzatmayın hiç. Hatta bir akşam plân yapın yeniden yemeğe çıkın gülün eğlenin. Böyle boş sebeplerle neden geriliyorsunuz...

Ben tam anlayamıyorum böyle şeyleri. Maddi durumunuz araba almaya müsaitse eşinize ben araba almaya karar verdim diyin ve alın. Değilse de yapacak bir şey yok. Açıkçası kimsenin bana araba hediye etmesini de istemezdim, renginini modelini önden ben söylemediysem ki o da hediye olmaz. Yani gidip o kadar para verilecekse de istediğim bir şey olmalı bence, çiçek değil bu sonuçta, parfüm bile alırken öyle ne sevdiği bilinmeden alınmıyor.
Ayrıca eşim bana gitse araba hediye alsa bu o arabanın parasını benim de ödeyeceğim gerçeğini değiştirmiyor. Yani sevgiliyken alsa büyük bir hediye olur ama evliyken alınan her şey ortak bütçeden alınan şeyler. Bunu söylüyorum çünkü bana da söyleyen oluyor. Birlikte seyehate çıkmayı çok seven bir çiftiz. Bana diyorlar ki ne güzel seni eşin nerelere götürüyor. yahu ne alakası var? Biz ikimizde çalışan evli bir çiftiz. Seyahate çıkmamız onun beni bir yere götürmesi anlamına gelmiyor ki? Çoğu seyehati ben araştırıyorum o planlıyor hatta.

Ayyy bu erkeklerin ne gereksiz olayları var. O adam da yani sanki başbaşa gorurcek karısını 3 aile gidiosun ne süprizi. Kocanda abartmış. Neyseki gitmemissiniz kapak olsun.

Moralim çok bozuldu bütün gün ağladım desem..
O durumda da gitmek nasıl ve ne kadar doğru olur bilmiyorum
En fazla orada da eşim ve o adamla kavga ederdik

Yapmayın bunun için bütün gün ağladınız mı gerçekten?
Eşiniz size çok ters çıkıştı o zaman ki bu durumda kusura bakmayın o insanlar suçlu değil. Adam ne kadar trip atarsa atsın size bunu bu şekilde yansıtan eşiniz suçlu. Ama o da çok sert çıkmadıysa bu kadar üzülmeyin. Yani başka canınızı sıkan bir şey mi var da bütün gün ağladınız bunun için?

Bu ayak olayı çok iyiymiş ben bunu bir akşam deneyeyim.

Özel değilse o acı tecrübenizden bende faydalanabilir miyim
Çok ihtiyacım var da
Valla çok zor oldu canım.
Başkaları yüzünden kavga çıkardım. Once haklısın dedi, alttan aldı. Ben uzatıp ayrilalim diyince de peki dedi, hep bana rest cekiyorsun dedi. Kızdı. Öfkem Soğuyunca da benle uzun süre barismadi. Askimdan geberdim

Dahası, o kavgaya sebep olan başkalarının ruhu bile duymadı. Gülüp eğlenmeye devam ettiler. Ben battaniye altında depresyona girdim.

Anladım ki insan ne yaparsa kendine yapıyor. Başkaları, asla sevgilinle bozusmana degmez. Sizden degerli olamaz hiç kimse. Hiç bir öfke.

Sonra barıştık. Ama bana iyi ders oldu.

Mesela arkadaşım olsan bana bu olayda ne tavsiye verirdin? Bunlari düşünüp kendine de aynı tavsiyeleri ver.

harbiden kadın ne giyerse giysin bu yaşta ne ilginç haller.

bu arada ben sizin yerinizde olsam kusura bakmayın bilmiyordum der kendimi affettirirdim. böyle haksızca üste çıkmaya gerek yok.

Çok samimiyseniz sorabilirsin olabilir bilemezdin süpriz yapılacağını
Adam da bi garipmiş yani sanki çok hayati bişey eşine ne diye trip atmış ki, başbaşa gitselermiş o zaman
Ama sende gitmiyorum bir yere demeseydin keske sert çıkmışsın biraz

Ortak bütçe olduğu için sıkıntı oluyor zaten.Onunda onayı gerekiyor öyle olunca.Bide kararsızın önde gideni.Benimle evlenmeye nasıl karar vermiş anlamadım ki Bana lazım bu alınacak.Kaç tane söyledim hepsine bir kulp buldu.Daha iyisini alacakmış.Beklentileri yükseltiyor yani Honda'ya tamam diyen range Rover beğenmez mi?
Ama icraat ağır işliyor işte.Hazır sevgililer günü ben erkek olsam bu bahaneyle karıma alırdım yani ihtiyacı olan şeyi

ne giyeceksin muhabbeti biraz saçma değil mi ya?

kimbilir kaç yaşındasınız artık karşıdakinin ne giyceğine bakmaksızın nerde ne giyileceğini bilmeniz lazım, ben sadece mekanı soruyorum ona göre giyiniyorum. arkadaşlarımın ne giydiği umrumda değil zaten giyim zevkimiz uyuşmaz.

sürpriz bozmuşsunuz hatalısınız gerçekten, gitmeyerek de büyütmüşsünüz mevzuyu. "elalemin karılarıyla 14 şubat kutlamak" falan ne kadar kötü bir tabir ne kadar kötü bi yakıştırma ya, orada o kadınların eşleri de olacak.

bence 3 sebepten hatalısınız. eşinizin hatası arkadaşının tribini size aktarmak olmuş, orada nötrleme görevi görmeli arkadaşını sakinleştirmeli size de yüklenmemeliydi bence. o zaman mevzu büyümezdi.

Neyapıcaktınız ne giyeceğini ona uyumlu mu giyinicektiniz ?
Süremli birlikte alışveriş yapıp pişti mi olmak istemediniz ? Gereksiz bi merak

Birlikte 14 şubat kutlamakta saçmalık yılbaşı doğumgünündeğil ki bu.

Süprizi bozmuşsunuz adam tabi eşinize eşinizde sizi kızar neoldu şimdi ? Kös kös oturdunuz asık suratlarla mutlu mu oldunuz ? Gidip akşam ikisinede kusura bakmayın süprizi bozdum deseydiniz ne evde durumlar bozulurdu nede tatsızlık yaşardınız.

Fazla merak iyi değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…