Rahatsızlanmayın sonra.kızlar bugün resmen aç kaldım işyerinde en son yemek yersen böyle olur eksik gelmiş yemek herkes yemiş ben kalmışım neyse yinede yazim menümü
SABAH:2 ufak üçgen paçanga böreği
ÖĞLEN yarım kase yoğurt
Ara öğün için fit kahveli süt
AKŞAM evde yemek olmadığı için 1 kase nesfit yiyeceğim
Spor da yapmicam az beslendiğimden çok yorgunum sadece 5000 adım atmışım sabahtan beri okadar oda 75 puan falan galiba
Bişey olmaz inşallah ya süt yoğurt falan idare ederim bugün artıkRahatsızlanmayın sonra.
Balı iyi yapmışsın bal kaymak yapsan daha da iyi olurduMenumm
Sabah klasik kahvalti ek olarak balda yedim
Aksam 2 tabak tavuk yemegi 2 dilim ekmek
Aksami biraz erken uedim 4 gibi o yuzdn fazla yedim su cok fazla icildi spor yok ama temizlige basladm artk hergn normlden fazla hareket edicm bitene kadar
Balı iyi yapmışsın bal kaymak yapsan daha da iyi olurdubundan sonra seni ballarla kaymaklarla besliyesim var hatta tek onla olmaz sen bir kaç hafta oraya reçel ,tereyağ,nutella filanda ekle güzel kahvaltı et kuzum şifa olsun yarasın
Dünkü menüm
Kahvaltı
5 tane çiğ fındık
1 kase tarhana çorbası
Ara
Yarım haşlanmış darı
Öğlen
2 hindi füme
2 yumurtadan çılbır
Ara
Maden suyu
Akşam
Yarım tabak fırında tavuk
4 yemek kaşığı taze fasulye
4 yemek kaşığı marul salatası
1 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan, domates, biber salatası
Ara
1 dilim pasta
Teşekkür ederim lezzetliydi.Pasta çok aşırı kalorili tatlım en sevdiğim şeyolmamış kiloda oynama yapıyor genelde pasta ins olmaz . Afiyet olsun
Ben bi kerre doğum günüm diye yemiştim ertesi gün tartıldım zayıflamış çıkmıştımTeşekkür ederim lezzetliydi.korkudan tartılmadım. P.tesi tartılcamm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?