Teşekkürler canım,Bu menüyle sütün azalmıyo mu acaba
Yoğurt fazla kaçsa da çok kalorili bişey olmadığı için sakıncası yok diye düşünüyorum canım.
Ya akşam ya da öğlen protein ağırlıklı beslenirsen kastan kilo kaybetmezsin yağdan gider
Aksine diyete başladığımdan beri sütüm çoğaldı. Her gün 3lt sen fazla su içiyorumBu menüyle sütün azalmıyo mu acaba
Ya ne güzel ben bu kadar az beslenirsem süt azalır diye korkuyorumAksine diyete başladığımdan beri sütüm çoğaldı. Her gün 3lt sen fazla su içiyorum
Bulgur pilavı hem.aksam.hem.oglen çok iyi olmamış ama ekmek yok en azından 6 kofte de biraz çok büyüklük ne kadar bilmiyorum tabi ama küçükse iyi büyükse 4 adet ideali . Hergun pasta mi yiyorsun? Ben pasta yediğimde yarım kilo alırım. En sevdiğim.sey olduğu halde 6 7 ayda 1 kez yerimSpor 12 dk power walk 36 puan
30 dk bebek arabasiyla yokus cikma sayilir mi bilmem ama ter doktum.
Sabah 8.00
Menemen (2 yumurta 3 domates 5 biber)
1 salatalik
1.5 kk beyaz peynir
1 dilim kizarmis ekmek
1 cay kasigi bal
Oglen 12.15
6 kofte
2 kasik bulgur pilavi
Salata
1 bardak ayran
Ara 15.45
1 incir
Ara 17.30
Sutsuz sekersiz sade nescafe
Aksam 19.00
Bir tabak kurban kavurmasi (bayramda hic yemedim. Ilk defa yiyorum)
6 kasik bulgur pilavi
6 kasik yogurt
Dun ac kaldigim icin bugun biraz cok oldu ama her gun pasta yiyen bir insan oldugum icin iyi bence.
Onceden ben de hic sevmezdim ama emzirdigimden beri her gun illa ya pasta ya cikolata ya cips zararli bir sey yiyorum. Biraktim insallah. Feedback icin sagol.Bulgur pilavı hem.aksam.hem.oglen çok iyi olmamış ama ekmek yok en azından 6 kofte de biraz çok büyüklük ne kadar bilmiyorum tabi ama küçükse iyi büyükse 4 adet ideali . Hergun pasta mi yiyorsun? Ben pasta yediğimde yarım kilo alırım. En sevdiğim.sey olduğu halde 6 7 ayda 1 kez yerim
Oğlum 6 aylık olana kdr bende tatlı yemek için deliriyordm. Resmen bağımlılık gibiydi. Sonra azalarak bitti bağımlılığım çok şükür :)Onceden ben de hic sevmezdim ama emzirdigimden beri her gun illa ya pasta ya cikolata ya cips zararli bir sey yiyorum. Biraktim insallah. Feedback icin sagol.
En zararlıları canım aşırı kilo aldırır sakin yemeOnceden ben de hic sevmezdim ama emzirdigimden beri her gun illa ya pasta ya cikolata ya cips zararli bir sey yiyorum. Biraktim insallah. Feedback icin sagol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?