Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ozaman tamam canim yapcak bisey yok sonucta onlarda mecburmus. Sen al kimse anlamaz

ne yedin kahvaltıda say bakiiim sağlık ocagından sonucları ne zaman alıyosunn
ay bende meraklandım
bizde şey dedik simdi ben alcam temmuzdada sankı ıkımız bırlıkte almısız gibi o götürcek süslücekler ne eklıceklerse ekleyıp gondercekler

o olur bak hem kendi zevkine göre almış olursun hemde vakit kaybetmemiş olursunuz

Folik kullanmıyorum...herkes hayırlısı olsun derse bir laf söylerse insan daha çok stres yapıyor bakıyorum çocuğu var torunu var boşver diyir o insanı boğasım geliyor bunu da kv söyler gerçi çocuk çocuk tuttursa daha kötü olur .... olacağına inanıyorum ben ya zamanı varmış demekki belki kıymetini bilmicektim şimdi kıymetini bilecem

Oda sen uzulme diye diyodur bence kotu kotu laf sokan kotu kalpli biri olsa cok yipranirdin. Senin icini serinletmek icin soyluyordur eminim.
Folik hamile kalmayi dusunmeden once baslayin diyolar ya ondan sordm yardimi oluyomus diye biliyorum sanki tabi sen dr la gorusuyosundur daha iyi bilirsin.

ne yedin kahvaltıda say bakiiim sağlık ocagından sonucları ne zaman alıyosunn

o olur bak hem kendi zevkine göre almış olursun hemde vakit kaybetmemiş olursunuz
Sağlık ocağından döndüğümde 1 kayısı ya tarçın serptim yedim ve üzerine iki bardak su ictim
kahvaltıda 1 dilim çok tahılli siyam buğdaylı unoi ekmek
2 yumurta kırdım birinin satışını yedi kuzum diğerlerini ben yedim
25 Gr peynir 8 zeytin yarım domates salatalık 1 biber 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi 1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Şekersiz çay
Birazdan bebisime 1 elmanin suyu vericem yarısını kuzum içer bende lisansını yerim

Ama işte iş yapamıyorum yediğim gayet ideal bulantı ve baş dönmesinden uzanmisin şimdi çamaşır katlayayim dedim iki katladim geldim bı daha uzandım

Sonuc yarın öğlen dedi

Bı fikir verin nolur çok mı yiyorum az mı geliyor yani kızmak yerine yardımcı olsanız ( ben bunu anlayamıyorum bana göre tam ideal ama niye böyle kötü oluyorum korkuyorum açıkçası panikliyorun daha kötü olursam bayılır falansam çocuklarım ne yapar eşim eve gelene kadar

Annenler biliyo ama dimi?

hayır şuan sadece siz biliyonuz ama anneme derim illaki görcek eve getirince yada eve getirmeden bizim oturcağımız evede götürebilirim boş bide anahtarı sadece bende sözlüm geldiğindede alır getiririz ordan bugün aldık diye kim anlıcak zaten birlikte geçirdiğimiz zamanlar kısıtlı onuda alışverişle öldürmek istemiyoruz zaten nişan telaşesi bisürü işimiz var

Valla canıma tak etti diyetisyen den randevu aldım gidiyorum saat 1.30 da nasıl yetişecek sen ins yolda bayikmam

Doktorum yok canım yeni dr arıyorum adetten sonra alayım o zaman bırakmıştım çünkü....
Kötü niyetine demiyor ama kaldıramıyorum malesef laf yorum yapmasınlar işte

Bence annene haber ver ozaman beraber alin. Ailesi nisana gelirken bosmu gelicek ben anlamadim biraz karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…