- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.101
Haklisin sende...Doktorum yok canım yeni dr arıyorum adetten sonra alayım o zaman bırakmıştım çünkü....
Kötü niyetine demiyor ama kaldıramıyorum malesef laf yorum yapmasınlar işte
yok simdi önce buraya gelcek onların yanına gitmicek o arada biz aldığımızı söylücez aldıklarımı alıp götürcek ablasına orda süsleyip bişeyler daha ekleyip geri getirceklerBence annene haber ver ozaman beraber alin. Ailesi nisana gelirken bosmu gelicek ben anlamadim biraz karisik
Heh simdi anladim.oldu yani :) ama annene soylr yinede annenden gizli olmasin :) bir anne olarak hoslanmam :) hahaha bende yapmazdm soylerdm anneme.yok simdi önce buraya gelcek onların yanına gitmicek o arada biz aldığımızı söylücez aldıklarımı alıp götürcek ablasına orda süsleyip bişeyler daha ekleyip geri getircekler
Heh simdi anladim.oldu yani :) ama annene soylr yinede annenden gizli olmasin :) bir anne olarak hoslanmam :) hahaha bende yapmazdm soylerdm anneme.
Ee geldiginde alsaniz zaten ic camasir. Falan alcaksiniz bunlar 1 gunluk bisey yarim gun hatta. :)
Sen begendigin makyaj malzemelerini falan al ic camasr al. Gcelik takimi beraber begenirsinizpijama takimi vs.
:) kendine guzel kiyafet alirsin elbise olur baska bisey olurs sen bilin.
Bunlari almak zor deglki beraber alisveris yapmak zaman kaybimi ki yine berabersiniz
Niye utaniyosunnn pek guzel oluyo al altemem anneme söylücemzaten ben söylemeden yapamam ki
Bide simdi anneler günü ya hersey ındırımde oda dedı begendıgın ayakkabı canta makyaj malzemesi ne alıncaksa gönderiyim al hem ondan hemde aslında zaman kaybı degıl ama ne bılıyım alısverıs yapmaktansa daha kaliteli vakit geçirme taraftariyiz ikimizde yeni yerler gezip görmek gibibelkim keptinin oraya giderik @keptinn
temem gecelik beraber bakalımo beğensin ay utandım
kaç gündr var baş dönmesi sende? hamile misin diye düşündüm bi an .. gayet güzel beslenmişsin 2 dilim ekmek yiyebilirsin sabahları benceSağlık ocağından döndüğümde 1 kayısı ya tarçın serptim yedim ve üzerine iki bardak su ictim
kahvaltıda 1 dilim çok tahılli siyam buğdaylı unoi ekmek
2 yumurta kırdım birinin satışını yedi kuzum diğerlerini ben yedim
25 Gr peynir 8 zeytin yarım domates salatalık 1 biber 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi 1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Şekersiz çay
Birazdan bebisime 1 elmanin suyu vericem yarısını kuzum içer bende lisansını yerim
Ama işte iş yapamıyorum yediğim gayet ideal bulantı ve baş dönmesinden uzanmisin şimdi çamaşır katlayayim dedim iki katladim geldim bı daha uzandım
Sonuc yarın öğlen dedi
abartma sende 100dk nedir onu yapana kadar canımız cıkıyoSpordan 50 dk mi dussem 100mu himmbiraz dusuneyim.
kızmak değil tatlım burda hiç kimse sana kızmıyo biz sadece uyarıyoruz ama sen söylenenlere tepki verdiğin için farkındaysan sana yorum yapmaya da cekiniyolar bi tansiyonunu ölçtürsne acaba tansiyondan mı bas dönmesiBı fikir verin nolur çok mı yiyorum az mı geliyor yani kızmak yerine yardımcı olsanız( ben bunu anlayamıyorum bana göre tam ideal ama niye böyle kötü oluyorum korkuyorum açıkçası panikliyorun daha kötü olursam bayılır falansam çocuklarım ne yapar eşim eve gelene kadar
oh şahane diiyetisyen desteği senin için en güzeli olcakkValla canıma tak etti diyetisyen den randevu aldım gidiyorum saat 1.30 da nasıl yetişecek sen ins yolda bayikmam
gelin gelin bizim bura köy ama artık begenir misiniz bilmem bizim çarsıyıtemem anneme söylücemzaten ben söylemeden yapamam ki
Bide simdi anneler günü ya hersey ındırımde oda dedı begendıgın ayakkabı canta makyaj malzemesi ne alıncaksa gönderiyim al hem ondan hemde aslında zaman kaybı degıl ama ne bılıyım alısverıs yapmaktansa daha kaliteli vakit geçirme taraftariyiz ikimizde yeni yerler gezip görmek gibibelkim keptinin oraya giderik @keptinn
temem gecelik beraber bakalımo beğensin ay utandım
gelin gelin bizim bura köy ama artık begenir misiniz bilmem bizim çarsıyı
orası pahalibiz orda mobilyuma giderikbide köfte yirik nerde güzel
orası pahalimobilyacılar caddesine gidin ora daha uygun mobiliumda deli gibi kira veriyolar büyük pahalı fırmalar orda küçük esnaf hep ertugrulgazi caddesinde kaldı garibim
Ipeeeek saten oliceksaten mi
sanane disiplin benden sorumlu degilmi? Dusunuyorum 500 vermeyenler dusunsunkaç gündr var baş dönmesi sende? hamile misin diye düşündüm bi an .. gayet güzel beslenmişsin 2 dilim ekmek yiyebilirsin sabahları bence
abartma sende 100dk nedir onu yapana kadar canımız cıkıyo
kızmak değil tatlım burda hiç kimse sana kızmıyo biz sadece uyarıyoruz ama sen söylenenlere tepki verdiğin için farkındaysan sana yorum yapmaya da cekiniyolar bi tansiyonunu ölçtürsne acaba tansiyondan mı bas dönmesi
oh şahane diiyetisyen desteği senin için en güzeli olcakk
Ipeeeek saten olicek
sanane disiplin benden sorumlu degilmi? Dusunuyorum 500 vermeyenler dusunsun
biri ilcenin girişinde diğeri cıkısındaaaa bizde ora ucuzdur oraya gideriz diyodukbi koltukçu bulduk koltukları oraya yaptırcez diğerlerini oraya gideriz ama ben unurum orayı tekrar sana sorarım o zaman gelsin
Ipeeeek saten olicek
sanane disiplin benden sorumlu degilmi? Dusunuyorum 500 vermeyenler dusunsun
biri ilcenin girişinde diğeri cıkısındasen bana sor ben tarif ederim
Heh şöyyyleeeeebaa niye posta koyuyon ben geçen hafta 400 verdim bu hafta 500cocuk oyuncagı veremiceklere cemkir
hee bırakmıyonuz ki il olak :sonunda ilçe olduğunu kabul ettin ahahahahahhaa
hee bırakmıyonuz ki il olak :260 bin nüfusla hala ilçe olarak sürünüp büyükşehire vergi veriyoz
260000hee bırakmıyonuz ki il olak :260 bin nüfusla hala ilçe olarak sürünüp büyükşehire vergi veriyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?