Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok simdi önce buraya gelcek onların yanına gitmicek o arada biz aldığımızı söylücez aldıklarımı alıp götürcek ablasına orda süsleyip bişeyler daha ekleyip geri getircekler
Heh simdi anladim.oldu yani :) ama annene soylr yinede annenden gizli olmasin :) bir anne olarak hoslanmam :) hahaha bende yapmazdm soylerdm anneme.
Ee geldiginde alsaniz zaten ic camasir. Falan alcaksiniz bunlar 1 gunluk bisey yarim gun hatta. :)
Sen begendigin makyaj malzemelerini falan al ic camasr al. Gcelik takimi beraber begenirsiniz pijama takimi vs.
:) kendine guzel kiyafet alirsin elbise olur baska bisey olurs sen bilin.
Bunlari almak zor deglki beraber alisveris yapmak zaman kaybimi ki yine berabersiniz

temem anneme söylücem zaten ben söylemeden yapamam ki
Bide simdi anneler günü ya hersey ındırımde oda dedı begendıgın ayakkabı canta makyaj malzemesi ne alıncaksa gönderiyim al hem ondan hemde aslında zaman kaybı degıl ama ne bılıyım alısverıs yapmaktansa daha kaliteli vakit geçirme taraftariyiz ikimizde yeni yerler gezip görmek gibi belkim keptinin oraya giderik @keptinn
temem gecelik beraber bakalım o beğensin ay utandım

Niye utaniyosunnn pek guzel oluyo al al

kaç gündr var baş dönmesi sende? hamile misin diye düşündüm bi an .. gayet güzel beslenmişsin 2 dilim ekmek yiyebilirsin sabahları bence
Spordan 50 dk mi dussem 100mu himm biraz dusuneyim.
abartma sende 100dk nedir onu yapana kadar canımız cıkıyo
kızmak değil tatlım burda hiç kimse sana kızmıyo biz sadece uyarıyoruz ama sen söylenenlere tepki verdiğin için farkındaysan sana yorum yapmaya da cekiniyolar bi tansiyonunu ölçtürsne acaba tansiyondan mı bas dönmesi
Valla canıma tak etti diyetisyen den randevu aldım gidiyorum saat 1.30 da nasıl yetişecek sen ins yolda bayikmam
oh şahane diiyetisyen desteği senin için en güzeli olcakk

gelin gelin bizim bura köy ama artık begenir misiniz bilmem bizim çarsıyı

orası pahali mobilyacılar caddesine gidin ora daha uygun mobiliumda deli gibi kira veriyolar büyük pahalı fırmalar orda küçük esnaf hep ertugrulgazi caddesinde kaldı garibim

aaa bizde ora ucuzdur oraya gideriz diyoduk bi koltukçu bulduk koltukları oraya yaptırcez diğerlerini oraya gideriz ama ben unurum orayı tekrar sana sorarım o zaman gelsin

Ipeeeek saten olicek
sanane disiplin benden sorumlu degilmi? Dusunuyorum 500 vermeyenler dusunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…