- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.341
Amiiiiiiinnnnnnnnnnn canimÇok sağol canımmm..hem de doğum günuydü nasıl mutlu olduk anlatamam iki dakika karşıliklı ağlaştık :) Rabbim tüm anneleri korusun yavrularına bağışlasın..
Kızlar geçmisi okudum @keptinn kuralkara aynen katıliyorum..
Bugun stres sevinç herşeyi yaşadım annemin tahlilleti temiz geldi çok şükür..15 sene önce illet hastalık yapıştı yakasına herşey çok iyi derken tiroidde nodül görüldü sonucu bugün çıktı herşey yolunda dedi doktoru..
Arayanlara cevap vermekten yoruldum bugün yahu :) yaşama sevincim yeniden geri geldi..
Uzun oldu kusura bakmayın kızlar sevinçten ne yapcamı şaşırdım bugün bir haftadir ne yaptığımı bilemez haldeydim..
Amin canım çok sağolÇok şükür canımAllah annelerimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah bizi onların acısıyla sınamasın Çok sevindim
Çok geçmiş olsun canım annen senin ve tüm aileniz adına çok sevindim , Allah tüm hastalara şifa versinAmin canım çok sağol
Kalorin çok ii görünüyor tabii kırçan az kalorili bir şeyse?? O nedir??Menüm..
Sabah: iki yumurta, peynir, domates, salatalık, dort ceviz..
Ara: türk kahvesi..
Akşam: bir kase yoğurt cirbası, bir tabak kırçan yemeği, bir küçük biber dolma..
Çok mantıklı
rondoyu atip fıstık ezmesi yapmaya çalışan bir ponçiiikk
Bacim sen baskalarin lafiyla ne zayifla ne mama yedir ben yerinde olsam onceligim bebegim olurdu en azindan 6ay olana kadar haa sen saglikli biseyler ye arkadaslarin dedigi hamur isi yeme hem emzirirken zayiflarsin ki erinceklik yapma hosaf diyorlar yap iste sütün olsun diyorlar sen yok gun kurusunu oyle yerim diyorsun valla kendine bebegine yaptigin eziyett sen iki cocugun daha yokmuda buna karistirtiryorsun guclu ol azcik kendine yazik psikolojini bozma senin kg dan ne var esin begenmiyor valla çok ta tınnn derim uc evlat vermişim baskasi icinde ayni gecerli..Ya sütten yana değil.sikintim sütun besleyeciligubden yana yemem mı sebep ki buna anlamadım normalde iki kat yediğimi yarima düşürdüm o kadar bilmiyorum yaa aklım çok karışık bende çok inat ettim ama beni kötü anne ilan ettiler bebek zayıflamış sen hala.sut derdindedir dediler şimdi mama takviyesi ediyorum benim de vicdanın rahat değil uff ne yapicam ben yaa
Gözün aydin canim rabbim bidaha böyle bisey stres yasatmassinnn..Amin canım çok sağol
Sen borçlarını tut sali carsamba zaten sevap olsun diye tuttugunda borc orucun varsa ona sayiliyormus allah kabul etsin. .rabbim ogunun sevabini verirmis..
Katiliyorum.Bacim sen baskalarin lafiyla ne zayifla ne mama yedir ben yerinde olsam onceligim bebegim olurdu en azindan 6ay olana kadar haa sen saglikli biseyler ye arkadaslarin dedigi hamur isi yeme hem emzirirken zayiflarsin ki erinceklik yapma hosaf diyorlar yap iste sütün olsun diyorlar sen yok gun kurusunu oyle yerim diyorsun valla kendine bebegine yaptigin eziyett sen iki cocugun daha yokmuda buna karistirtiryorsun guclu ol azcik kendine yazik psikolojini bozma senin kg dan ne var esin begenmiyor valla çok ta tınnn derim uc evlat vermişim baskasi icinde ayni gecerli..
Senin sutun kalitesi bol su ic artar yemegin yariya dusunce sütünün vitamini kalitesi dusmez ama böyle sagliksiz ac kalarak düşer sen resmen cocuk dogurmamis gibi diyet yapiyorsun sağlıksizzz..
ahhh benimm bebis olaydi ne kendi psikolojimi bozarimm sen kiymet bil bos seylere kafa takinnn..
Beni anlamiyolar bebeim goruyosun iyilikleri icin diyorum sen tanidin artik beni... :/Nasilsin partemmmm kiz seni cok uzuyorlarmi beybimmm..
Allah Allah geçmiş olsun kan dusukkende ayni belirtiler ve kan yuksekkende ayni belirtiler hemen hallet o dr işiniİnternete göre şu anda.demir zehirlenmesi geçiriyorum
Yani o kadar doğum yaptım 40 gün geçmeden hastalandım her ay nasıl demir serum yüksek çıkmış ki
Oda halsizlik yorgunluk yaparmış Allah bilir bulantı da ondan
İns çok değildir.tedavisi kan vermekmis benim oturup kalkarken basım dönüyor kan nasıl vericem
Ben gerçekten Nlamiyorum göz çevrem simsiyah bulantı baş dönmesi kesin düşük çıkar demiştim oysa
Evet canim sen cirpindikca ben burda catladim yahuu acik net yaziyorsun rabbim anlamayida nasip etsin kizlara :))Beni anlamiyolar bebeim goruyosun iyilikleri icin diyorum sen tanidin artik beni... :/
Evet canim sen cirpindikca ben burda catladim yahuu acik net yaziyorsun rabbim anlamayida nasip etsin kizlara :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?