Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok şükür canım Allah annelerimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah bizi onların acısıyla sınamasın Çok sevindim

Menüm kaç gündür beslenmemde saçmaladığım için menü girmiyordum bugün artık toparladım:)
Pzt
Kahvaltı
4 az tuzlu zeytin
1 küçük tam tahıllı lavaş
1 küçük kaşık pezto
1 küçük kaşık süt reçeli
1 kibrit kutusu peynir
Nane
Domates
Öğlen
4 kaşık kısır
Ara
1 hurma
Akşam
4 kaşık etli susuz kuru fasulye
2 bardak ayran
Gün içşnde 2 bardak sütlü nescafe
2 bardak yeşil çay
Sayısız siyah çay
Spor
İşe yürüme dahil 90 dk
Su
1.5 lt
Tüm gün toplantışarla geçti dolayısıyla içeceğe boğuldum ama çok su servisi olmadığı için suyumu 2 lt ye tamamlayamadım

Kızlar menüm
Sabah dukan ekmek
Domates salatalık kibrit kutusu kadr süzme peynir şekersiz çay
Ara ni avuç kiraz
Öğlen 2 dişim pasta
Spora gittim 1.5 saat kardio
Başka biley yemedim

Bacim sen baskalarin lafiyla ne zayifla ne mama yedir ben yerinde olsam onceligim bebegim olurdu en azindan 6ay olana kadar haa sen saglikli biseyler ye arkadaslarin dedigi hamur isi yeme hem emzirirken zayiflarsin ki erinceklik yapma hosaf diyorlar yap iste sütün olsun diyorlar sen yok gun kurusunu oyle yerim diyorsun valla kendine bebegine yaptigin eziyett sen iki cocugun daha yokmuda buna karistirtiryorsun guclu ol azcik kendine yazik psikolojini bozma senin kg dan ne var esin begenmiyor valla çok ta tınnn derim uc evlat vermişim baskasi icinde ayni gecerli..
Senin sutun kalitesi bol su ic artar yemegin yariya dusunce sütünün vitamini kalitesi dusmez ama böyle sagliksiz ac kalarak düşer sen resmen cocuk dogurmamis gibi diyet yapiyorsun sağlıksizzz..
ahhh benimm bebis olaydi ne kendi psikolojimi bozarimm sen kiymet bil bos seylere kafa takinnn..

@keptinn @nuffiun kızlar ben listeyi yapmasam olur mu ya?? Salı çarşamba perşembe oruç tutmak çok sevapmış Berat kandili geldiği için benimde borçlarım var onları tutayım diyorum olur mu ki
Sen borçlarını tut sali carsamba zaten sevap olsun diye tuttugunda borc orucun varsa ona sayiliyormus allah kabul etsin. .rabbim ogunun sevabini verirmis..

Katiliyorum.
Ayrica hosaf yapabilirsin seker az atarak.
Ben mesela komposto yaparim evde şoyle.
Bir yesil elma , bir kirmizi elma, bir ayva, varsa armut da olabilir kis ki boyleydi.
Suyuna bunlari minik dograyip atiyodum sonra icine 2 cubuk tarcin, 4 5 karanfil, 1 yemek kasiigi kadar seker. Koca tencereye. Soguyunca buzdolabina al sana misss.
Neyi var. Selcana sonuna kadar katiliyorum.
Aylnaylm1

Allah Allah geçmiş olsun kan dusukkende ayni belirtiler ve kan yuksekkende ayni belirtiler hemen hallet o dr işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…