- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #200.701
ARTIRIRIM CANIM MENÜYÜ ÖĞLEN DAHA DÜZGÜN BİRŞEY YERİM AKŞAMA DA ARTTIRIM HEM KORUMUŞ OLURUM HEMDE GRAM GRAM GİDER YOKSA DİYET ZORLAŞACAK BENİM İÇİN HAFTADA BİR GÜNDE ABARTMADAN 1 GÜN NORMAL BESLENİRİMama bu menü çok az bence 1 2 hafta tekrarlama 3 gün bu hafta yapıyosun ya bi 10 gün ara ver ama o süreçtede dikkat et tabiiki en azından verdiğini geri alma o kiloyu sabitle 10 gün sonra tekrarlarsın
Sağol canmmAFİYET OLSUN KUZUM
KAHROLASI DERSLERSINAVIM VAR TEMMUZDA RUHSAT ALMAK İSTİYORUM DERSLER ZOR
ARTIRIRIM CANIM MENÜYÜ ÖĞLEN DAHA DÜZGÜN BİRŞEY YERİM AKŞAMA DA ARTTIRIM HEM KORUMUŞ OLURUM HEMDE GRAM GRAM GİDER YOKSA DİYET ZORLAŞACAK BENİM İÇİN HAFTADA BİR GÜNDE ABARTMADAN 1 GÜN NORMAL BESLENİRİM
ALLAH KABUL ETSİN KUZUM .. İNŞALLAH SGS Yİ GEÇERSEM STAJ BAŞLATACAMSağol canmm
sen mali müşavir mi oluyosun
72,30 ... KİLO VERMEZSEM TEDAVİDE ERTELENECEK HEP VEREYİM GİTSİN HIZLICA KORUMAK DAHA KOLAYBencede öyle yap canım inşallah gider yaza kadar 65 olursunkaçsınn şimdi
Amin inşallah canımALLAH KABUL ETSİN KUZUM .. İNŞALLAH SGS Yİ GEÇERSEM STAJ BAŞLATACAM
72,30 ... KİLO VERMEZSEM TEDAVİDE ERTELENECEK HEP VEREYİM GİTSİN HIZLICA KORUMAK DAHA KOLAY
AÇIKTAN MI OKUYORSUN HEMEN VERMEYE BAK DERSLERİ ÇOK ZORLAŞTIRDILAR SİSTEMİ .. 10 HAKKIN OLUYOR 1 DOSYADA .. BİRDE EŞİN DOĞUDA GÖREV ALIYOR YA DOSYAYI ORDA AÇTIR ORDA KAZANMAN DAHA KOLAY OLUR KAZANINCA DİLEKÇE İLE YAŞADIĞIN İLE ALDIRIRSINAmin inşallah canımİnşallah geçersin canım kaçıncı sınavın daha sanırım 9 kez hakkın oluyodu yanlış mı hatırlıyorum benimde öyle hayallerim var ama önce mezun olmam lazım oda bi 3- 4 yılımı daha alır
1,62 BOY OOO ÇOK VAR 65 OLUNCA 60 A OYNAYACAĞIMverirsin verirsin ne kalmış kiiiboyun kaçtı canım
AÇIKTAN MI OKUYORSUN HEMEN VERMEYE BAK DERSLERİ ÇOK ZORLAŞTIRDILAR SİSTEMİ .. 10 HAKKIN OLUYOR 1 DOSYADA .. BİRDE EŞİN DOĞUDA GÖREV ALIYOR YA DOSYAYI ORDA AÇTIR ORDA KAZANMAN DAHA KOLAY OLUR KAZANINCA DİLEKÇE İLE YAŞADIĞIN İLE ALDIRIRSIN
1,62 BOY OOO ÇOK VAR 65 OLUNCA 60 A OYNAYACAĞIM
ŞEHİRLERE GÖRE KONTENJAN BELİRLİYORLAR AMA KAÇ KİŞİ OLDUĞUNU BİLEMİYORUZben 2 yıllık okuyodum 1 yıl bıtırdım 1 yılım kaldı onu bıtırdıkten sonra 2 yılda acıktan okucam ama sonra dosya actırabılır mıyım bılmıyorum benımkı sadece hayalllnıye ordakı daha kolay olur ki
İNŞALLAH CANIM YAinşallahhhhönce 6 ları görelim sonra gerisi gelir
ŞEHİRLERE GÖRE KONTENJAN BELİRLİYORLAR AMA KAÇ KİŞİ OLDUĞUNU BİLEMİYORUZDOĞU İLLERİNDE ONDAN KAZANMAK KOLAY OLUYOR
ŞUANDA VAR CANIM AMA EL ALTINDAN YÜRÜTÜLÜYOR İŞTEay iyiymis o zaman ama ben mezun olana kadar o gelir inşallah
ŞUANDA VAR CANIM AMA EL ALTINDAN YÜRÜTÜLÜYOR İŞTE
9. olcakanladım canım senin kaçıncı girişin sınava?
evt sabah 66.1 çıktım bugün 4 dilim ekmekle günü açtım ama.mecburen bahar temizliğine başladım daha azı bende halsizlik yapıyor .. akşam yemeğini hafif geçirmeyi düşünüyorum300 dk spormaşallah kız sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?