- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.901
kuzum sen poncik i etiketle sporunu yaz o eklicek lsteye artık karsıyo liste herkes yazıncaGünaydın kızlar ben listeyi bulamadım yine :s
Bu qrada hafta sonu yine cozuttum hafta sonlarına çözüm bulamıyorum
Evet tatlım yirmi gün falan kalacaklar çok canımı sıkıyor spor yapamamakYatili misafirlerin mi var canim olsun sen baya hareket ediyosundur misafileri ağırlarken
Ayy essah mi nereye gidecekdi ki ben niye bilmiyomöyle kuzum da işte bi kere başlamaya görsün derdin ardı arkaaaası kesilmiyo bagırasım geliyo teker teker gelin uleeenn diye
o hafta sonu şehir dısına cıkcaktı yaoralardan topladıgı organik gıdalarla ugrasıyodur şimdi @ParteMoralll
nilee aldrdın kendine gene
günaydın bebekiiimmmmm
kendime cok dikkat ediyorumama benden baska kimse bana dikkat etmiiyyy
Oyyy Allah kolaylık versin canım..Evet tatlım yirmi gün falan kalacaklar çok canımı sıkıyor spor yapamamak
Kimler geldi kiz annenler veya kvdenler falan mi 20 gün çokmuşEvet tatlım yirmi gün falan kalacaklar çok canımı sıkıyor spor yapamamak
Sağol tatlım benim senin kilo cuma günü kaçtı maşallah iyi gidiyorsunOyyy Allah kolaylık versin canım..
günaydın kızlaarr
sabah işe gelirken tansiyonum düşmüş revirdeydim
yeni geldim ofise baya kötü olmuştum ama şimdi iyiyim cok şükür
Kendi annem babam ama eşim şimdiden canı bu alıyor koltuğuna yerleşip yatamıyor telefonu zaplayamiyor çok Darda kendileriKimler geldi kiz annenler veya kvdenler falan mi 20 gün çokmuş
Günaydın poncigim canısı spora biri girmek isterse girsin benim yerime şimdilik ben yapamicsm yirmi gün flaanGünaydın kızlaaaaaaaar
Giniydin pincikcikGünaydın kızlaaaaaaaar
hee sor söler nereye gittiğini ben demiyim şimdi burdaAyy essah mi nereye gidecekdi ki ben niye bilmiyomacaba soyledi de unuttum mu ki
Cok bisi aldirmadimfondotenle likit kapatici aldimdi sadece ama herseyi almak istedimmm indirim superdiiii pağaaa yoohhhh biraksalar 300 tllik alışveriş yaparidim
öyleymiş kuzum biz milletin derdine koştururken kendi etrafımızda kimsei göremiyoruz zor geliyo ama napcannn böyle böyle öğreniyoruz işte kendi başımıza ayakta durabilmeyikaptinn bu devirde artık sen kendine bakacan tatlım gerçekten valla kimseden kimseye fayda yok bebem
Günaydın poncigim canısı spora biri girmek isterse girsin benim yerime şimdilik ben yapamicsm yirmi gün flaan
ay benimde canım çekti şimdi kahvaltıyı çok erken yaptım 7 bile olmamıştı çok acıktım ...ekmek arası köfteee patateeess en sevdiğiiimmmm
Çok çok haklısın valla canım ey gidi zamaninda herkesin derdine o kadar çok kostüm ki anlatamam valla neyse kısacası önce can sonra canan o yüzden kendini o kadar yipratmahee sor söler nereye gittiğini ben demiyim şimdi burdavalla ben çarsıya bilem cıkamıyom artık paramda yok öle evden işe işten eve takılıyok
öyleymiş kuzum biz milletin derdine koştururken kendi etrafımızda kimsei göremiyoruz zor geliyo ama napcannn böyle böyle öğreniyoruz işte kendi başımıza ayakta durabilmeyi
Misafirim var yirmi gün bendeler o yüzden yapamıyorum yaa çok canım sıkılıyor yapamadığım içintamam canım yarınki listede düzenlerim zaten alina da çıkıcak eşitlenir hayırdır ne oldu bişey mi var canım? Bu arada başladın mı listeye ben bugun o 4 günlük olana başladım ama yoğurt almayı unutmuşum offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?