- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.941
inşallahh kuzuummmmsen bozmazsan bu hafta mezunsun
Cok tesekkürederim:) evet aynen okudum baya sIki yönetim:) tamamdir bügün zaten yiyeceklerim belli önceden.
listeyi hatırlamıyordum iyi oldu ben geçen hafta yaptığım gibi yapcam ama 1 gün bu listeyi uygularım 4 günde kaç kilo vermiş uygulayan kişi
ben hiçç aç gezer miyimhafta sonu biraz şeyoldu sadece
ayyy 100 gr cık kalmışşşş had bakalımmmm
poncikbirgelincik naslsın kuzum
ahahah son 200gr diye can veriyomuşummezun olcam diye geberip gidecenaçlıktan
Yok tatlım diyetimi yapıyorum zaten ama sadece spor yok maalesef
Sağol canısıolsun 20 gün ara vermiş olursun canım bişeycik olmaz sen dikkat et yeter
@keptin surda 60 ne kaldı canım60 gördükten sonra bi beş kilo daha verecem
Oksun maşallah çok çok iyi senin kilon maşallah78.3 canım..95 den düştüm ama artık daha zor gidiyo gibi..
Yok ben senin listeyi yaoacam canım çorba çok mantıklı geldi bana misafir var ya onlara yaptıkça içerim bendelisteyi uygulayacak mısın canım sanırım ben yanlızım nuffiun diğerini yapıyo keptin zaten aç
55 diyosunnnn@keptin surda 60 ne kaldı canım60 gördükten sonra bi beş kilo daha verecem
ben ac ben sefiillllisteyi uygulayacak mısın canım sanırım ben yanlızım nuffiun diğerini yapıyo keptin zaten aç
Yok ben senin listeyi yaoacam canım çorba çok mantıklı geldi bana misafir var ya onlara yaptıkça içerim bende
55 diyosunnnn
boy kaçtı senin kuzum
ben ac ben sefiilll
he ama ben zayıfama sen 54
yakınmış boylarımıızz bende 1.58 im 54oldum mu bırakcam ama sıkılaşmakta şart göbeğim fln var çünkükaptinn 1.56 tatlım 55 olursam çok çok iyi olur
he ama ben zayıf
sen kilo bildirimi yapmadın gözüm kaçtı sanma bana cemkirerek kurtulamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?