Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydin Herkeze,
Hafta sonlari girme imkanim cok kisitli oluyor. Sürekli biyerlede ve sürekli bi yogunluk icindeyiz. O yüzden hafta ici daha rahat girip yazabiliyorum
Aktiv olmadan katilmak zor gibi görünüyo galiba?
Olsun tatlım günaydın şimdilik onu kafana takma sen :) nasıl gidiyor diyet

Temem sen suyleme ben soraram indirim vardi kiz nasil bakmazsin ihtiyaçlari almak icin en uygun zamandi kozmetik cok pahali esim pek para vermek istemiyo makyaj malzemesine baska bisey alirik onun yerine diye bende indirimlerde yapışıyom

Olsun tatlım günaydın şimdilik onu kafana takma sen :) nasıl gidiyor diyet
Simdilik iyi gidiyor. Dün anneler günü oldugu icin annemdeydim harika bi kahvalti vardi ve sonrada pasta vardi. Normalde ben o Kahvaltidaki herseyi güzelce yer ardindanda pastami yer güzelce evime gecince bide esimle yemek yerdim falan filan. Ama hicbirini yapmadim:) normalde Kahvaltida az yiyorum dün biraz normalden fazla oldu sohbet muhabet derken. Ee pastadanda azcik yedim ama bi dilim degildi:)... Sonrasinda evde sadece Meyve yedim oda cilekdi. Kalori ve Seker bakimindan gayet düsük bi besin:) yani anliyacagin Sabah kacamak yapinca aksam bos bir mideyle günü tamamladim:) Bilmiorum sendede öylemi ama hafta ici is kosturma derken daha düzenli bi yemekk yeme aliskanligim var. Hafta sonu zorlaniyorum... ay cok konustum ben ya Sabah Sabah cenem düstü.

Ay birazda heycan var aksam dörtde is görüsmem var. o yüzden galiba heycan ceneme vurdu:)

Bana dört günlük detoks yazar mısın tatlım

Sabah
1 fincan yeşil çay
2 haşlanmış yumurta
bol yeşillik
60 gram beyaz peynir

Öğlen

İstediğiniz bir çorba
Çok az zeytinyağı katarak salata
Küçük bir kase yoğurt

Ara

1 elma

Akşam

istediğiniz bir çorba
Çok az zeytinyağlı salata
Bir kase yoğurt

kaptinn

yemeye calıştımda midem almadı ki iyiyim şimdi öle bi tansiyonum düştü düzeldi geçti

İş görüşmede başarılar tatlım daha yeni yeni alisiyorsun sende diyete ama inşallah burada olacak emin ol canım olsun kaçamağı şimdilik saymayalim ama kaçamak yapamaya çalış çünkü keptin bizi yer

Cok tesekkürederim:) evet aynen okudum baya sIki yönetim:) tamamdir bügün zaten yiyeceklerim belli önceden.

Çok teşekkürler bebem dört gülun bu demi

listeyi hatırlamıyordum iyi oldu ben geçen hafta yaptığım gibi yapcam ama 1 gün bu listeyi uygularım 4 günde kaç kilo vermiş uygulayan kişi

bn eksi çıktım şükür ki bide kustuktan sonra tartılaydım kesin net 54 cıkardm
Çok çok haklısın valla canım ey gidi zamaninda herkesin derdine o kadar çok kostüm ki anlatamam valla neyse kısacası önce can sonra canan o yüzden kendini o kadar yipratma
işte yavas yavas öğreiniyoruz bebeğim daha 24 yaşındayım ne gördüm kü bu yaşıma kadar dert olarak.. hiç bişi tabikide.
anam babam cekti hep derdimizi tasamızı ama bundan sonra sıra bende galiba
Günaydin Herkeze,
Hafta sonlari girme imkanim cok kisitli oluyor. Sürekli biyerlede ve sürekli bi yogunluk icindeyiz. O yüzden hafta ici daha rahat girip yazabiliyorum
Aktiv olmadan katilmak zor gibi görünüyo galiba?
tatlım hafta sonu genelde pek aktif olmaz takım zaten ama yine de arada girip yazmaya calışıyoruz fırsat buldukca sende öyle yaparsın
Temem sen suyleme ben soraram indirim vardi kiz nasil bakmazsin ihtiyaçlari almak icin en uygun zamandi kozmetik cok pahali esim pek para vermek istemiyo makyaj malzemesine baska bisey alirik onun yerine diye bende indirimlerde yapışıyom

valla ben söz alısverişinde bile kremler parfümler aldırdım hep makyaj malzemesi almam dedi de nişanlım

iş görüşmen hayırlısıyla iyi geçer inşallah kuzuummm
hafta sonu illaki kacıyo evet hafta içi rutin düzenli besleniyoruz ama bi cumartesi pazar bütün emekleri cöpe atmaya yetiyo hafta sonu kendini ne kadar tutarsan o kadar iyi

tebrik ediyorum seni

bunu başarmak bile çok güzel

sen bozmazsan bu hafta mezunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…