- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.001
Tepkini sert koy bak bakalım yicen diyecekler mı bu arkadaş bana sen çok verdin hedefin kaç dedi 60 dedim oda 55 ol dedi diğer arkadasim da ne gerek var şimdi dedi ben şok kıskanırlar bebem yani yeme hatta biraz sert ol bak bakalım gene aynısını diyecek mıyaa sinir oluyorum hafta sonu misafir geldi ya bi arkadaşım geldi onun bu cuma kınası var ben yemiyorum diyorum ye kız ye sen zayıfsın zayıfladın iyisin nolcak diyosadece o değil herkes yemem için baskı uyguluyo imdaaaaaaattttttttt
hasta değilim aslında daha değişik bişey.. iştahım yok kendimi iyi hissetmiyorum
hasta değilim aslında daha değişik bişey.. iştahım yok kendimi iyi hissetmiyorum
aslında ucundan yedim çok yürüdüm haftasonu etkisi vardır cumarteside wcye düzgün çıkamadım birde kurufasulye yedim dün şişirdi iyice
yok kuzuum ben öle az yicek bi insan değilim bilirlerZayiflicam diyerek acaba cok asiri azmi yemek yiyosunuz? ondanmi bu belirtiler?
Tepkini sert koy bak bakalım yicen diyecekler mı bu arkadaş bana sen çok verdin hedefin kaç dedi 60 dedim oda 55 ol dedi diğer arkadasim da ne gerek var şimdi dedi ben şok kıskanırlar bebem yani yeme hatta biraz sert ol bak bakalım gene aynısını diyecek mı
yok kuzuum ben öle az yicek bi insan değilim bilirler
Dur kiz hemen yapma accik evliligin tadini cikar sonra yap ne acelen varne güzel bişeydir dimi bende evleneyim hemen dogurcam karar verdim yaşım zaten 25 olcak tam zamanı bence30 da da patlatırım bi tane daha ohhh miisss D
sağol bebekimm aç değildim aslında sinir stresten oldu zaar daha dikktli olrum artıkınn
Sen şimdi nisanlisin senin stresin bitmez bacım seni çok iyi anlıyorum aslında e çalışıyorsun oranın da gerginliği ister istemez olur
Haklısın da canım oyleler yüzünden kiloluyum ben ay onu ye ne olacak glediin birşey yemeden gittin ay şu parça çöpe gitmesin ye o yüzden bana çok yiyene hele de karşımda ki kilolu ise bence sen benim az yememe takılma sen azıcık az ye diyin hah daha birşey diyor mı acepçok görmüyorum zaten o kızı ama bunlardan çok var çevremde de sert olamıyorum işte bişey diyemiyorum
ay ben hayatta dıyemem öyleHaklısın da canım oyleler yüzünden kiloluyum ben ay onu ye ne olacak glediin birşey yemeden gittin ay şu parça çöpe gitmesin ye o yüzden bana çok yiyene hele de karşımda ki kilolu ise bence sen benim az yememe takılma sen azıcık az ye diyin hah daha birşey diyor mı acep
amaan işte öle bişiler kuzumSen şimdi nisanlisin senin stresin bitmez bacım seni çok iyi anlıyorum aslında e çalışıyorsun oranın da gerginliği ister istemez olur
Kendini çok yıpratma sonunda sen yıprandığı la kalırsın kuzum baksana açıklık oldun yaw strestenamaan işte öle bişiler kuzumgelip geçiyo hersey
aynen 64lere düş artık hadiBenim cumaya kadar 64.600 olmam lazım sonuçta -700 dedik demi
58,5senin 58.6 falan olman lazım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?