- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.981
bazıları çekemiyor ama o yüzden ye ye ye diyorlar .... alacan ağızlarına zorla yedircen belkim susalaryok ondanda anlamazlar şey dicem bundan sonra ben sizden önce çok yemiştim o yüzden yicek yerim yoko zaman çok yedim diye serbest bırakırlar
71,50 ... evet ama dün akşam eşime pasta yaptım azcık tadına bakmış olabilirimyani artı damısın kaçtın cuma
bazıları çekemiyor ama o yüzden ye ye ye diyorlar .... alacan ağızlarına zorla yedircen belkim susalar
71,50 ... evet ama dün akşam eşime pasta yaptım azcık tadına bakmış olabilirim
ne alakası var canım tabikide ablasını abisini görcek sen şu an nişanlısın eşin olsa hadi neyse istersen göndermezsin ki o zaman da beraber gidersinz zaten tm seviyoruz ediyoruz ama jherkesin kendi hayatı kendi ailesi var sonuctabilmiyorum aslında öyle bi kız değil ama kendi nişanlısına yaptıklarını bana anlatıyofazlaca bencil nişanlım geliyo ya 1 2 gün burda kalıyo ablasına abısıne gıdıyo bide anne babasına gidiyo e 2 günde yolda geçiyo zaten ben göndermicekmişim hiçbirine benim yanımda kalcakmış öyle diyo ben bencil değilim yapamam ben ne kadar özlüyorsam annesi babasıda o kadar özlüyo sonuçta
yok bebeğim bi kaç adayımız var zaten cok karısmasın diye toplu alım yapıp bekliyoruz bizKızlar üye ihtiyacınız var mı, katılmak isteyenler kısmına bir bakın bekleyenler var
ne alakası var canım tabikide ablasını abisini görcek sen şu an nişanlısın eşin olsa hadi neyse istersen göndermezsin ki o zaman da beraber gidersinz zaten tm seviyoruz ediyoruz ama jherkesin kendi hayatı kendi ailesi var sonucta
yok bebeğim bi kaç adayımız var zaten cok karısmasın diye toplu alım yapıp bekliyoruz bizsağol ama hatırlattıgın için
Ayy dun sehir disindayim dedim ya kuzummmmm gece geldikkk ama cok guzel bolbol gezmeli birgun
ay evett sirkeler receller yaglar peynirler otlaröyle kuzum da işte bi kere başlamaya görsün derdin ardı arkaaaası kesilmiyo bagırasım geliyo teker teker gelin uleeenn diye
o hafta sonu şehir dısına cıkcaktı yaoralardan topladıgı organik gıdalarla ugrasıyodur şimdi @ParteMoralll
nilee aldrdın kendine gene
günaydın bebekiiimmmmm
kendime cok dikkat ediyorumama benden baska kimse bana dikkat etmiiyyy
Bol ve güzel sohbetlerini z olsunne alakası var canım tabikide ablasını abisini görcek sen şu an nişanlısın eşin olsa hadi neyse istersen göndermezsin ki o zaman da beraber gidersinz zaten tm seviyoruz ediyoruz ama jherkesin kendi hayatı kendi ailesi var sonucta
yok bebeğim bi kaç adayımız var zaten cok karısmasın diye toplu alım yapıp bekliyoruz bizsağol ama hatırlattıgın için
hak ettim sanırımbaya fark var
ay bende sabah 7 olmadan kahvaltı yaptım yollara düştüm anama gittim bayağı yürüdüm işe geldim öldüm acımdan öğlen ne yicik onu da bilmiyomaçlıktan gebercem
hak ettim sanırımbide kuru fasulye yedim dün şişkinlik üstüne şişkinlik yaptı
ay bende sabah 7 olmadan kahvaltı yaptım yollara düştüm anama gittim bayağı yürüdüm işe geldim öldüm acımdan öğlen ne yicik onu da bilmiyom
ben hasta oldum bana geçmiş olsun deBen geldimmmmmm... napiyosunuz bakaaaaalimmmm gecmisi daha okumadim tam.olarakyaramazlik yapan varmi
öğle menüde ızgara tavuk vardıdünde ızgara tavuk yemiştim zorla yedim bişeyler yemiş olmak için
hasta değilim aslında daha değişik bişey.. iştahım yok kendimi iyi hissetmiyorumya sen baya baya hastasın
aslında ucundan yedim çok yürüdüm haftasonu etkisi vardır cumarteside wcye düzgün çıkamadım birde kurufasulye yedim dün şişirdi iyice3 gün boşuna mı aç kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?