- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.041
hadi bakalım inşallah dediğin gibi olur da bu hafta da 3 5 gr verirsin az gitsin yavas gitsn öz gitsinbende içemezdim ama enerji çalışamasında hoca özellikle kefir su üzerlik istemişti ordan alıştım meyveli içiyorum birde kayısı ve kara üzümlüsü çok güzel ama bulması zor diyette de çok işe yarıyor wc sorunu için yarın wcye düzgün çıkıcam makarna da doldurdu mideyi
başım ağrıyor benim çatlıcak gibi elim işe de gitmiyo
sütü bulamıyorum ki mayalayımmeyvelisi etkili değil diye duymuştum bide bu kendin mayaladıkların iyi oluyomuş
süt yine bulunurda onun mayası çok zor bulunuyomuş ben bi ara baya baya araştırdım ama yoksütü bulamıyorum ki mayalayımo yüzden hep hazır alıyorum evet iyi değil ama yapcak bişi yok
hızlı gitsinhıp hızlı hemde .... birde adetim yaklaşıyor onunda etkisi olabilir kilomda 1 hafta var ama erken belirtisi bu yönde geneldehadi bakalım inşallah dediğin gibi olur da bu hafta da 3 5 gr verirsin az gitsin yavas gitsn öz gitsin
şim kızıyor nescafe içmemesütsüz şekersiz sıcak nescafe iç çok iyi geliyo baş ağrısına
kız bı kereden bişey olmaz baş ağrısı içinşim kızıyor nescafe içmemeanlaşma yaptım ben nascafeden o biradan uzaklaştı centilmenlik anlaşmasını bozamam zararlı çıkarım gelipte soruyor içti mi diye
metroda var bahartçılarda var çok denk geldim köydende istetecekti o kadar bol yanisüt yine bulunurda onun mayası çok zor bulunuyomuş ben bi ara baya baya araştırdım ama yok
metroda var bahartçılarda var çok denk geldim köydende istetecekti o kadar bol yani
evde yaparım artık sadekız bı kereden bişey olmaz baş ağrısı için
getirmiyorlar ki 2 3 kilo alcam mesela haftada sütçüye dedim bana getir kapımöı çal adam gelmedi annem alırsa kv alırsa onlardan arada alıyorumonları buluyonda süt mü bulamıyonben kvme soylıyım gondersın sana süt
süt nası bulamıyon kuzu ya her yerde satılır aslında amasütü bulamıyorum ki mayalayımo yüzden hep hazır alıyorum evet iyi değil ama yapcak bişi yok
bnm cuma ödemli kiloymus galba bak direk 300 gr düştü sende iner kilon biraz olduktan sonrahızlı gitsinhıp hızlı hemde .... birde adetim yaklaşıyor onunda etkisi olabilir kilomda 1 hafta var ama erken belirtisi bu yönde genelde
kuzu aldın mı 5 kilo al kavanozlara mayala yogurdunu kefirini dursun dolaptagetirmiyorlar ki 2 3 kilo alcam mesela haftada sütçüye dedim bana getir kapımöı çal adam gelmedi annem alırsa kv alırsa onlardan arada alıyorum
getirmiyorlar ki 2 3 kilo alcam mesela haftada sütçüye dedim bana getir kapımöı çal adam gelmedi annem alırsa kv alırsa onlardan arada alıyorum
hazır heryerde var .. benim ev merkezden uzak olduğu için alıcı çok bende çalışıyorum adamda cumartesi günleri geldiğinde zile bas dedim hiç basmadı 1 kere alabildim baktım gelen yok giden yok annelerim yoğurt mayalar alırım ama içmek için genelde hazır günlük sütlerden alıyoruz .... ay yenmez mi kış yoğurduna bayılırım soğuk soğuk mis. kefir günlük mayalanıyor kuzum bu aradasüt nası bulamıyon kuzu ya her yerde satılır aslında ama
biz köyden getirtiyoruz yogurt mayalamak için cok severizde yogurt ayran falan
bnm cuma ödemli kiloymus galba bak direk 300 gr düştü sende iner kilon biraz olduktan sonra
bendeeeeeeeeTam bir pazartesi sendromu yasiyomm
hazır heryerde var .. benim ev merkezden uzak olduğu için alıcı çok bende çalışıyorum adamda cumartesi günleri geldiğinde zile bas dedim hiç basmadı 1 kere alabildim baktım gelen yok giden yok annelerim yoğurt mayalar alırım ama içmek için genelde hazır günlük sütlerden alıyoruz .... ay yenmez mi kış yoğurduna bayılırım soğuk soğuk mis. kefir günlük mayalanıyor kuzum bu arada
ay bende öyle ya bitsede ev gitsem beyan son günü birde hiç çekilmiyorTam bir pazartesi sendromu yasiyomm
annemler yapar ben yerimanladım canım yoğurt mu mayalıyorsun
günlük canımbendeeeeeeee
aa günlük müymüş o ertesi güne kalmıyo mu kullanılmıyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?