Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben mezun olup gitsem sen bi 58lere düşemedin

55 inersem bende öyle birşey yaparım büyük ihitmial canım
valla su an bende hamile göbeği nasıl sarkar öle bisey oldu göbek kısmım coktu cünkü bnm ona yönelik spor yapcam işte bakalım denicez bişiler SekerPancarii nın engin tecrubelerinden faydalancam

yaa sinir oluyorum hafta sonu misafir geldi ya bi arkadaşım geldi onun bu cuma kınası var ben yemiyorum diyorum ye kız ye sen zayıfsın zayıfladın iyisin nolcak diyo sadece o değil herkes yemem için baskı uyguluyo imdaaaaaaattttttttt

bnde aynı durumdayım sürekli yedirme cabaları biz bilmiyoruz sanki zayıfladıgımızı tasası millete düştü

ben öyle diyenlere ters bakış atıyorum susuyorlar ahahha çok işe yarıyor dene

bnde aynı durumdayım sürekli yedirme cabaları biz bilmiyoruz sanki zayıfladıgımızı tasası millete düştü

valla ya sorma. Bunu diyen kızda 70 kg falan 1 ay sonra düğünü 5 gün sonra kınası var onun gibi olmamı istiyo heralde Sürekli baskı baskı kız yesene yesene kız yaaa yemiyorum diyorum yoooook

ben öyle diyenlere ters bakış atıyorum susuyorlar ahahha çok işe yarıyor dene
ben gülerek sanane diyorıum
hadi kalk yap içecem
geçti o iş kalk kendin yap
bu hafta hangi takım birinci olcak
BİZİM TAKIM
hangi takım
14. TAKIM
haftaya güzel başlayalım kaçamak yapmayalım bu hafta birinci olalım
wuhuuuu evet bu hafta cok iyi olcaz hissediyoum
herkes cok güzel kilolar vercek
valla ya sorma. Bunu diyen kızda 70 kg falan 1 ay sonra düğünü 5 gün sonra kınası var onun gibi olmamı istiyo heralde Sürekli baskı baskı kız yesene yesene kız yaaa yemiyorum diyorum yoooook
kıskanclık fesatlık sezdim

ben gülerek sanane diyorıum

geçti o iş kalk kendin yap

wuhuuuu evet bu hafta cok iyi olcaz hissediyoum
herkes cok güzel kilolar vercek

kıskanclık fesatlık sezdim

üşengeç
Bilemiyorum bende sezdim sürekli bana gaz vermeye çalıştı bizi birbirimize düşürcekti Allahtan gaza gelmedim

üşengeç
Bilemiyorum bende sezdim sürekli bana gaz vermeye çalıştı bizi birbirimize düşürcekti Allahtan gaza gelmedim
ayyy sinir oluyorum öylelerine bi tek onların mutlu olmaya hakkı var diğer herkes mutsuz olsun hep onlar konusulsun kıskanılsın falan ne tuhaf insanlar

ayyy sinir oluyorum öylelerine bi tek onların mutlu olmaya hakkı var diğer herkes mutsuz olsun hep onlar konusulsun kıskanılsın falan ne tuhaf insanlar

bilmiyorum aslında öyle bi kız değil ama kendi nişanlısına yaptıklarını bana anlatıyo fazlaca bencil nişanlım geliyo ya 1 2 gün burda kalıyo ablasına abısıne gıdıyo bide anne babasına gidiyo e 2 günde yolda geçiyo zaten ben göndermicekmişim hiçbirine benim yanımda kalcakmış öyle diyo ben bencil değilim yapamam ben ne kadar özlüyorsam annesi babasıda o kadar özlüyo sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…