- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.961
55 inersem bende öyle birşey yaparım büyük ihitmial canımyakınmış boylarımıızz bende 1.58 im 54oldum mu bırakcam ama sıkılaşmakta şart göbeğim fln var çünkü
hafta sonu çok düzensiz beslendim
Ctesi
Sabah
2 tb ekmeğinden tost çay
akşam üzeri
1 dilim börek
3 sarma
bi küçük dilim sütlü tatlı
çay
akşam 10 gibide
bolca erik 7 8 tane kiraz
Pazar
Sabah
bitane poğaça
akşam 5 gibide
3 yk bulgur pilavi 3 parça tavuk 1 kase yoğurt
1,5 litre kadar su icebildim
tuvalete çıkamadım 2 gündür60,4
valla su an bende hamile göbeği nasıl sarkar öle bisey oldu55 inersem bende öyle birşey yaparım büyük ihitmial canım
ben mezun olup gitsem sen bi 58lere düşemedin
iç iç kahve iyidir bende içtim az önce bi fincaninşalllah bu diyetle düşerimTuvalet sorunum yoktu ne zamandır kahve içmiyorum hiç bugün içeyim o bana çok iyi geliyo
hm ortaya karışık yapcam 1 hfata kadar sürdürecem geri gelmesin kilo 100 gram kafadan vermiş olcaz süper olcak bu haftaliste 4 günde 4 kilo listesi bi günde 1100 vermiş birisi 4 gün uygulayan var mı bilmiyorum
bnde aynı durumdayımyaa sinir oluyorum hafta sonu misafir geldi ya bi arkadaşım geldi onun bu cuma kınası var ben yemiyorum diyorum ye kız ye sen zayıfsın zayıfladın iyisin nolcak diyosadece o değil herkes yemem için baskı uyguluyo imdaaaaaaattttttttt
ben öyle diyenlere ters bakış atıyorumyaa sinir oluyorum hafta sonu misafir geldi ya bi arkadaşım geldi onun bu cuma kınası var ben yemiyorum diyorum ye kız ye sen zayıfsın zayıfladın iyisin nolcak diyosadece o değil herkes yemem için baskı uyguluyo imdaaaaaaattttttttt
iç iç kahve iyidir bende içtim az önce bi fincandiyeydin sana da yapardım
hm ortaya karışık yapcam 1 hfata kadar sürdürecem geri gelmesin kilo 100 gram kafadan vermiş olcaz süper olcak bu hafta
bnde aynı durumdayımsürekli yedirme cabaları biz bilmiyoruz sanki zayıfladıgımızı tasası millete düştü
ben öyle diyenlere ters bakış atıyorumsusuyorlar ahahha çok işe yarıyor dene
ben gülerek sanane diyorıumben öyle diyenlere ters bakış atıyorumsusuyorlar ahahha çok işe yarıyor dene
geçti o iş kalk kendin yaphadi kalk yapiçecem
wuhuuuubu hafta hangi takım birinci olcak
BİZİM TAKIM
hangi takım
14. TAKIM
haftaya güzel başlayalım kaçamak yapmayalım bu hafta birinci olalım
kıskanclık fesatlık sezdimvalla ya sorma. Bunu diyen kızda 70 kg falan 1 ay sonra düğünü 5 gün sonra kınası varonun gibi olmamı istiyo heralde Sürekli baskı baskı kız yesene yesene kız yaaa yemiyorum diyorum yoooook
ben gülerek sanane diyorıum
geçti o iş kalk kendin yap
wuhuuuuevet bu hafta cok iyi olcaz hissediyoum
herkes cok güzel kilolar vercek
kıskanclık fesatlık sezdim
ayyy sinir oluyorum öylelerine bi tek onların mutlu olmaya hakkı var diğer herkes mutsuz olsun hep onlar konusulsun kıskanılsın falanüşengeç
Bilemiyorum bende sezdimsürekli bana gaz vermeye çalıştı bizi birbirimize düşürcekti Allahtan gaza gelmedim
ayyy sinir oluyorum öylelerine bi tek onların mutlu olmaya hakkı var diğer herkes mutsuz olsun hep onlar konusulsun kıskanılsın falanne tuhaf insanlar
72,70 çıktım ama wcden önce sabah 5 olmadı uyandım uyuyamadım duş aldım dolandım sonrasında wc ye çıkmadığım için tartılmadım çıksaydım en fazla 300 400 gram aşağı çıkardımbugun kaçtın kuzum geri gelmedi dimi hafta sonu?
yani artı damısın kaçtın cuma72,70 çıktım ama wcden önce sabah 5 olmadı uyandım uyuyamadım duş aldım dolandım sonrasında wc ye çıkmadığım için tartılmadım çıksaydım en fazla 300 400 gram aşağı çıkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?