- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.061
kuzum sen poncik i etiketle sporunu yaz o eklicek lsteye artık karsıyo liste herkes yazınca
bak bunu ilk defa duydum yani aldıgımız kefirleri de o gün mü tüketmek zorundayızgünlük canım
pöfff ne güzel oluuur üstüne de baharat atcannnnkızlar siz liste yi uygulayacak mısınız bugün ben evde unuttuğum için kaldı .. birde canım tereyağlı yumurta istiyor acaba yesem mi yarın çok mu olur kalorisi bilemedim
çok beklememesi gerekli sanırım ama günlük yapcaksın bunu biliyorumbak bunu ilk defa duydum yani aldıgımız kefirleri de o gün mü tüketmek zorundayız
tereyağı olduğu için biraz tereddütteyim açıkçası ama yarın yapcam sanırımpöfff ne güzel oluuur üstüne de baharat atcannnn
ben eve gidince ne yesem diye düşünüyorum acıktığımı hissediyorum ama eve de gitmeyebilirimtereyağı olduğu için biraz tereddütteyim açıkçası ama yarın yapcam sanırım
sabah yicem yanına yeşillik kuzu kulağı aldım ekşi ekşi tavsiye ederim ... akşam yoğurt içine salatalık ve semiz doğrarım bu hafta belki akşam sabit böyle olur semizi fazla aldım ıspnakta var daha evde onu ne yapsam acaba yarım kilo öneri ?ben eve gidince ne yesem diye düşünüyorum acıktığımı hissediyorum ama eve de gitmeyebilirim
sabha mı yicen sabah yersen diğer öğünler dengelersin
ıspanakla börek tavsiye ediyorum kuzumsabah yicem yanına yeşillik kuzu kulağı aldım ekşi ekşi tavsiye ederim ... akşam yoğurt içine salatalık ve semiz doğrarım bu hafta belki akşam sabit böyle olur semizi fazla aldım ıspnakta var daha evde onu ne yapsam acaba yarım kilo öneri ?
1 kase yoğurt ye salatalık ye sende ama miden kötüyse ağır gelmesin
bendeeeeeeee
aa günlük müymüş o ertesi güne kalmıyo mu kullanılmıyo mu
Pazartesi de tatil olsaay bende öyle ya bitsede ev gitsem beyan son günü birde hiç çekilmiyor
Semiz otunubyogurtlu yiyebilirsin ispanagi kavurabikirsin imm nefissssabah yicem yanına yeşillik kuzu kulağı aldım ekşi ekşi tavsiye ederim ... akşam yoğurt içine salatalık ve semiz doğrarım bu hafta belki akşam sabit böyle olur semizi fazla aldım ıspnakta var daha evde onu ne yapsam acaba yarım kilo öneri ?
1 kase yoğurt ye salatalık ye sende ama miden kötüyse ağır gelmesin
salı da çarşamba da perşembe de cuma daPazartesi de tatil olsa
Sen de eve gidince corba yap corba yogurt ve salata ye immm hafif nefisıspanakla börek tavsiye ediyorum kuzumyumurtayla kavur ıspanagı cok güzel oluyo hem iş yerine de götürebilirsin ama istersen sade salca soganla da kavurabilirsin o da güzel oluyo
ben ne yicem düşünüyorum daha bakalım
Calismadan para kazansakksalı da çarşamba da perşembe de cuma da
ay ben 2 gündür açım yemek yemek istiyorum artık kuzumSen de eve gidince corba yap corba yogurt ve salata ye immm hafif nefis
ev hanımlarına maaş bağlansa bence şahane olur hiç bi kadın calışmaz erkeklere iş sahası acılır :Calismadan para kazansakkkokten cozum buldum
Destekliyorummev hanımlarına maaş bağlansa bence şahane olur hiç bi kadın calışmaz erkeklere iş sahası acılır :suriyelilere maaş verceklerine kadınlarımıza analarımıza versinler
börek olmaz ağır gelir kavururum yanına yoğurt harika olurıspanakla börek tavsiye ediyorum kuzumyumurtayla kavur ıspanagı cok güzel oluyo hem iş yerine de götürebilirsin ama istersen sade salca soganla da kavurabilirsin o da güzel oluyo
ben ne yicem düşünüyorum daha bakalım
ne güzel olur tüm hafta tatil olsa sonra çalışıyoruz diye de maaş yatsa oh misCalismadan para kazansakkkokten cozum buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?