- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.101
Aklınızda olsun canim kefiri taze icin ikinci veya 3-4 gune bekletirseniz alkole donuyor eger siz alkol icmiyorsaniz dikkat edin ben islam alo fetva hattini arayak sordum dini acidan şüpheliymis..bendeeeeeeee
aa günlük müymüş o ertesi güne kalmıyo mu kullanılmıyo mu
Negenn hastalandin kuzum geçmiş olsun bebde kafadan hastayim bu ara depresyon lardayim bu hafta hep kötü haberlerle gecti yok hastsli yok cenaze ve bi gariplerdeyim ramazan gelmeden bi tatil yapabilseydim deşarj olsaydim kotu haberler duymasam yok yok ben bir iki gunden dr gidecem sinirlerim cok kotu bi turlu kendi toparlayamadimmmmmm ohh be biraz yazinca rahatladim kizz :))ben hasta oldum bana geçmiş olsun de
gunaydin canımGünaydın kızlar birazdan tartılacak ben
Tartıldın mı bebekgunaydin canımbende şimdi tartilicam
Kizlar ben hamile oldugum icin lazere gidemiyorum bana ne onerirsiniz nasil yok etmeliyim bunlari
GAYET GÜZELLL kuzuummKızlar menum
Sabah bitki çay
Öğlen yumurta çay zeytin peynir patlıcan salatasi
Ara bi bardak süt küçük bir parça bitter çikolata
Akşam çorba tavuk yemeği salata
makarna hariç güzel ama makarna olmamış k,Sabah
küçük kepek ekmekli tost yarım domates k.biber yarım bardak süt
Ara
Nesfit 1 kaşık 1 bardak süt
Öğlen
Makarna salata yanında yürüyüş: D
Ara
Sütlü türk kahvesi
Akşam
1 tbk bezelye domates salatalık biber
Ara
Bisiler yerim adını koymadım dayanabilirsem yemicem
maraş dondurmasııı hmmmMenüm..
Sabah: iki yumurta kapama, peynir, yeşillik..
Ara: iki bardak çay, bir avuç fındık..
Akşam: bir kase yoğurtlu buğday çorbası, bir tabak sulu köfte, salata..
Şimdi birazcik dondurma yiycemMaraş tan geldi çok guzel
ağda yapılıyor hamileyken onu biliyorum jilet kullanmaKizlar aksam yazdim geri de kaldi one alayim dedim
kaptinn @nuffiun SekerPancarii @ParteMoralll htc71
Olmadı ama beyab günleri ya dışardan yada böyle oluyor.. yemeğimi de evde unutmuştum zatenağda yapılıyor hamileyken onu biliyorum jilet kullanma
tatlıııım tartılma günümüz cuma bak bunu unutmuyoruzzMerhaba bugun de dıyet lıste,ı tam uyguladım. Ikı saat spor yaparım dedım ama ıs donusu hıc zaman kalmıyor kendıme o yuzden bır saatle yetıncem haftaıcı onu anladım. Ikıncı gunumdu ve kacamaksız guzel bır gundu. Su ıcme sıkıntım devam edıyor ama haftaya pazar tartıldıgımda sonuc ne cıkacak merak edıyorum :)
kuzu onu bi yerde paylaşıyodular ben bulayım getiririm listeyi amaTakımda en eskı ve en cok kılo verenler kımler :) nereden goruyoruz arkadasları en eskınız kac aydır dıyette :)
canım günaydın cok sık ugramıyosun sanki göremiyorum ben seniIyi geceler hanimlar nasilsiniz?
tansiyonlarım düştü dün hep seni göremedim diye oldugecmis olsun bebeem neyin varrrrr
Jilet hic kullanmadim bana tiskinc geluyorağda yapılıyor hamileyken onu biliyorum jilet kullanma
sir ağda zayıflatıyor kökleri şekersiz olduğu için makine ile eğilmen zor olur gibi kuzumJilet hic kullanmadim bana tiskinc geluyor
Agda ki yapsam makine ile mi alsam lazer kokleri gucsuzlestirdigi icin agda ya da makine ile alirsam koklerim guclenir mi gerci baska carem de yok birinden biri olacak mecbur
Olmadı ama beyab günleri ya dışardan yada böyle oluyor.. yemeğimi de evde unutmuştum zaten
aaaa o kadar diosunnnAklınızda olsun canim kefiri taze icin ikinci veya 3-4 gune bekletirseniz alkole donuyor eger siz alkol icmiyorsaniz dikkat edin ben islam alo fetva hattini arayak sordum dini acidan şüpheliymis..
kuzuuum noldu neyin varrrr anlatsan ya banaNegenn hastalandin kuzum geçmiş olsun bebde kafadan hastayim bu ara depresyon lardayim bu hafta hep kötü haberlerle gecti yok hastsli yok cenaze ve bi gariplerdeyim ramazan gelmeden bi tatil yapabilseydim deşarj olsaydim kotu haberler duymasam yok yok ben bir iki gunden dr gidecem sinirlerim cok kotu bi turlu kendi toparlayamadimmmmmm ohh be biraz yazinca rahatladim kizz :))
bende tartıldım kızlargunaydin canımbende şimdi tartilicam
bn dün eve gidince yidim72.20 çıktım bugün yeme aliskanligimi değiştiriyorum kalıcı olarak az yicem kilom artiracam belki sabitlerim böylece
Tereyağlı yumurta da yiyemedim
Bir güzel pisirdim 1 lokma aldım midem kalktı ogg
günaydın bebeğiiimmmmGunaydinn tatlislarrbol eksili saglikli gunumuz.olsunnn
valla ben tüy dökücü krem kullanıyorum kuzum ama ağdadan korkmuyosan git tabi yapılıyomuşta hemKizlar aksam yazdim geri de kaldi one alayim dedim
kaptinn @nuffiun SekerPancarii @ParteMoralll htc71
Olmadı ama beyab günleri ya dışardan yada böyle oluyor.. yemeğimi de evde unutmuştum zaten
farkettim ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?