- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.441
Sende spor oncesi sonrasi beslenme yazilarini oku araştir miktari bilmek onemli kaslari cok sisirmek isteyenler cok yiyo biz az az yicek unutmaay heyecan yaptımdı
Valla kacamak yapmayan kazanıyo canim cok iyi yapiyosun hedefe odaklanmak en iyisibak ben kilo koruma yapmama rağmen haftada bir yiyorum diger 5 6 gün diyetteyim kiloyu vermek de korumak da emek istiyo
Ayy ben gecen gün ilk defa semizotunun yemegini yaptim ve daha once niye yapmamışım dedim kendime cok begendimben soganla kavurdum ayni ispanak yemegi gibi yaptim
ayy bende öyle severim ama annem pek güzel yapar ben onun gibi yapamamNiye sıkıyon portakalcoh seker olur o Bi dende portakal soysan daha iyiydi neyse ver iciyim hmm giziillll hmm hiii
Ben yumurtami acik sarisi civik severim beyaz kizmi iyce kizarsin baharatlarla tatlandirilsin tememdirsavolasin
Giniydin pincikcigimnipirsin
verdiğin kiloları düşün onları geri almak istermisin kaç gün vermek için aç kaldın direndin tutarlı yedin hadi yapabilirsin bir çok kere daha yanlarından geçip gitmeyiKizlar bugün beni tutunnn:) is yerine Pasta getirmisler cesit cesit, Tatli cörekler ufffff.
Suan yanindan gecmeyi basardim ama ilerleyen saatlerde zorlanabilirim:)
evet evcilleştirmemeiştik bunu çiftlerdi gözümün önünde kaçınca daha kötü oldu inşallah biri bulurda ölmezSchonerDuft kuzum gunaydın cok uzuldum sende mi kaçırdın kuşunu insan çok üzülüyor bende etkisinden yeni çıktım hep düşünüyorum acaba yaşıyo mu napıyo diye insan çok alışıyor
tartıldın mı sabah vermişmisin menün güzel çubuk fazla yemişsin sadeceDünkü menüm
Sabah
2 tb ekmeğinden tost
çay
Öğlen
3 yk bulgur pilavı
3 köfte
Akşam üzeri
1 paket tuzlu çubuk
çay
Akşam
dolu kase yoğurt
inşallah ölmemiştir seninkide benimkideevet evcilleştirmemeiştik bunu çiftlerdi gözümün önünde kaçınca daha kötü oldu inşallah biri bulurda ölmez
evet yemek yiyemicem diye çubuğu yedim kucuk paketlerden tutsun diye bu sabah tartılamadım kuzumtartıldın mı sabah vermişmisin menün güzel çubuk fazla yemişsin sadece
kilo almak yok artıkSende spor oncesi sonrasi beslenme yazilarini oku araştir miktari bilmek onemli kaslari cok sisirmek isteyenler cok yiyo biz az az yicek unutmapilava makarnaya gömülürsenn spor yapiyom diye kilo alın sonra
1adım önce başladım diyosunnnGünaydin Kizlar,
Sabah bi büyük bardak limonlu su ictim ve günüme öyle basladim:)
ayy demeeeKizlar bugün beni tutunnn:) is yerine Pasta getirmisler cesit cesit, Tatli cörekler ufffff.
Suan yanindan gecmeyi basardim ama ilerleyen saatlerde zorlanabilirim:)
bana günaydın demedinkıskandın mı
inşallah kuzum inşallahinşallah ölmemiştir seninkide benimkide
evet yemek yiyemicem diye çubuğu yedim kucuk paketlerden tutsun diye bu sabah tartılamadım kuzum
kilo almak yok artıkama işte bnm derdim her akşam cok terlicem duşa girmek zorunda kalcam
1adım önce başladım diyosunnn
ayy demeeekim getirmiş oyle onları niye getirmişler
bana günaydın demedin
Ben yidim yimirtamiayy bende öyle severim ama annem pek güzel yapar ben onun gibi yapamam
Bindi iyyimiyiyim bibiğim senden nabeeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?