- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.421
Ben evliyim canim 4 bucuk yasinda kizim var çalışmıyorumBuarada kizlar calisiyomusunuz evdemisiniz napiosuinuz evliler evli olmayanlar.
Tanisalim isterseniz:)
Ben evliyim ve calisiyorum
Yürüyüşü spordan saymiyom senin icin bencok geziyon gezme otur evinde
fitim ben artık
bende dün 2 saat yürüyüş yaptım
he listedekileri yazdımdı mecburiyeti olmayanları yazmadımdı ondan
günaydın beybisiiiiiGünaydın kızlaaaarrrr
ısınma turları bunlarYürüyüşü spordan saymiyom senin icin bensorun odakli sporlar yapaciksin pazartesinden sonra takibimdesin haftada 4 5 gün 1 saat sorun odakli spoğ
Yazin en sedigim sey buzlu nescafeKÜNEFE YERİNE ŞİRELİ BÖREK AMA YAZIN GİTMİYOR BUNLAR HAVA SICAK ONUN YERİNE SOĞUK ÇAY YAPIP İÇMEK DAHA KEYİFLİ OHH SERİN SERİN
Çoh biliyon deyip tohatlarmişingünaydın beybisiiiii
ısınma turları bunlarsonra senin yaptıklarını yapcam dün nişanlım didi ki artık zayıflama bence yeter spora başla didi
Valla kacamak yapmayan kazanıyo canim cok iyi yapiyosun hedefe odaklanmak en iyisihe vallah yanlız biri kaçamak yaptı dimi burya uazınca acayip etki altına giriyorum kaçamak hakkım varmış gibi hissediyorumhavuç yiyorum tavşan gibi
dimik pilva makarna yiyosunÇoh biliyon deyip tohatlarmişinhee yeteg zati artik spor zamani amaa beslenmene cok dikkat edicen yagli ve sekerli seyler tuketmicen vucut sekillendirme kolay degil agirlik calismanin en guzel yani benim için pilav makarna yiyebilmek ama kucuk porsiyonlarda tabi
Ayy ben gecen gün ilk defa semizotunun yemegini yaptim ve daha once niye yapmamışım dedim kendime cok begendimsemiz otu yemeğini soğanla mı kavuryorsun bebek
Tabikidimik pilva makarna yiyosun
Ayy Müne abla valla bunu bilmiyoduk bizsöyledigin iyi oldu takım içinde öyle bağırma vs zaten olmazda muhasebeciler ve ofis calisanlari olarak büyük harf kullandigimizdan bazen unutabiliriyoruz çok pardonnn buraları nerden buldun da yakaladın bizi
Gecmisi bittigine goregunaydin herkese
öğrendiğim iyi olduTabikini sandindi karbonhidrat onemli ozellikle kendi yaptigim eristeleri tercih ediyorum ama pilav makarna yaptiysam 3 kasik koyuyorum tabagima
korktm kızım ne gülüyon
günaydın çiççeeeemmmGecmisi bittigine goregunaydin herkese
Günaydın pincir
Heee karbonhidrattan korkmamiza gerek yoköğrendiğim iyi oldubende yicem zaman ev makarnası yerim
korktm kızım ne gülüyon
günaydın çiççeeeemmm
ay heyecan yaptımdıHeee karbonhidrattan korkmamiza gerek yokspor yapiyoh onlar kas olacuh
portakal suyu sıktm kan olsun can olsun diyerektenGecmisi okumak 38 dkmi aldi sporu 40 a tamamlayip kahvaltita gecicum cayi koydun mu
Niye sıkıyon portakalay heyecan yaptımdı
portakal suyu sıktm kan olsun can olsun diyerektenyımırtanızı nasıl istersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?