Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

☆ MAYIS AYI 3.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(60)Poncikbirgelincik:60
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:

MOR TAKİM

()Keptinn:
(60)Senad:60
(45)SekerPancarii:45
(80)sarraf:80

PEMBE TAKİM:60
MOR TAKIM:185

cok geziyon gezme otur evinde

fitim ben artık

bende dün 2 saat yürüyüş yaptım

he listedekileri yazdımdı mecburiyeti olmayanları yazmadımdı ondan
Yürüyüşü spordan saymiyom senin icin ben sorun odakli sporlar yapaciksin pazartesinden sonra takibimdesin haftada 4 5 gün 1 saat sorun odakli spoğ

günaydın beybisiiiii

ısınma turları bunlar sonra senin yaptıklarını yapcam dün nişanlım didi ki artık zayıflama bence yeter spora başla didi
Çoh biliyon deyip tohatlarmişin hee yeteg zati artik spor zamani amaa beslenmene cok dikkat edicen yagli ve sekerli seyler tuketmicen vucut sekillendirme kolay degil agirlik calismanin en guzel yani benim için pilav makarna yiyebilmek ama kucuk porsiyonlarda tabi

he vallah yanlız biri kaçamak yaptı dimi burya uazınca acayip etki altına giriyorum kaçamak hakkım varmış gibi hissediyorum havuç yiyorum tavşan gibi
Valla kacamak yapmayan kazanıyo canim cok iyi yapiyosun hedefe odaklanmak en iyisi bak ben kilo koruma yapmama rağmen haftada bir yiyorum diger 5 6 gün diyetteyim kiloyu vermek de korumak da emek istiyo

dimik pilva makarna yiyosun

ay heyecan yaptımdı

portakal suyu sıktm kan olsun can olsun diyerekten yımırtanızı nasıl istersiniz
Niye sıkıyon portakal coh seker olur o Bi dende portakal soysan daha iyiydi neyse ver iciyim hmm giziillllhmm hiii
Ben yumurtami acik sarisi civik severim beyaz kizmi iyce kizarsin baharatlarla tatlandirilsin tememdirsavolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…