- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #203.261
Ay hiç bilmiyim ben yaaa ponciki etiketleyiver pazartesi seeder oAyy spor listesi neredeki neee. Dünkü sporum 100 dk lalalalallllaaa
Ben düğün alışverişinde spor aldircam bide maviyle bordo topuklu aldircam yeter dimiHee var tabi bi ara modaydi ayagimi yara yara giyerdimyeni evliyken nisanliyken heveslendim aldiydim ama bi iki sene sonra hic giymedjm ama sade bi siyah babet bazen kurtarici oliiyu
Suanda spor yapiyom arada bakim dedimAy hiç bilmiyim ben yaaa ponciki etiketleyiver pazartesi seeder o
Ben düğün alışverişinde spor aldircam bide maviyle bordo topuklu aldircam yeter dimicook seetmiyim kocacima yazık
Yok canım iptal oldu yağmur yağdıTatliiim naptin gidebildin mi yürüyusee
Siyah nisanda alırdım o var ondan yoksa tabikide siyah yani şart her yerde onu giyiyom zatiSuanda spor yapiyom arada bakim dedimhee etiketlerim poncikellayi
Maviyi napacan gi bi siyah klasik aldir bide bordotopuklu cok giymiyosan yeter sporlara bak şık düz taban ayakkablara bak
Aa tüh neyse yine yapılır hem annenlrrde gitmiş olur o zaman a belki arada kalmazsinnYok canım iptal oldu yağmur yağdı
Siz spor yapin ben dusurcem ahahahahhaahah yasasin kotuluk☆ MAYIS AYI 3.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(10)Poncikbirgelincik:60-70
(50)Nuffiun:60+60-70
(-140)elaalemi:-140
(-200)selcanmehmetcan:-200
MOR TAKİM
(50)Keptinn:120-70
(235)Senad:60+130+45
(110)SekerPancarii:45+40+95-70+100+60
(0)sarraf:80-80
PEMBE TAKİM:----
MOR TAKIM:395
Kizzz iyide niye benden 200 sildin ben anlamiyor bu ne kurali..Parte size öpücüklerini sunaar
☆ MAYIS AYI 3.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(10)Poncikbirgelincik:60-70
(50)Nuffiun:60+60-70
(-140)elaalemi:-140
(-200)selcanmehmetcan:-200
MOR TAKİM
(50)Keptinn:120-70
(235)Senad:60+130+45
(110)SekerPancarii:45+40+95-70
(0)sarraf:80-80
PEMBE TAKİM:----
MOR TAKIM:395
Başın sagolsun canım yakinmiydi vefat eden .... dayina da çok geçmiş olsunKizzz iyide niye benden 200 sildin ben anlamiyor bu ne kurali..
Bu hafta cok spor yapamadım moral cok bozuk cenazemiz vardi birde dayimin akciğerde kitle cikti cok uzulduk 38 yaşında ins temiz cikar sonuclar bu hafta acayip stresli gecti benim için(
Basiniz sagolsun mekani cennet olsun.Kizzz iyide niye benden 200 sildin ben anlamiyor bu ne kurali..
Bu hafta cok spor yapamadım moral cok bozuk cenazemiz vardi birde dayimin akciğerde kitle cikti cok uzulduk 38 yaşında ins temiz cikar sonuclar bu hafta acayip stresli gecti benim için(
Benden kesemiciksin artikSiz spor yapin ben dusurcem ahahahahhaahah yasasin kotuluk
FıstıkımYirimmm
Gunaydin canim sıkma ki canini cok normal reglde fazla çıkmanGünaydın iyi haftasonları... regli oldum tartıda artı çıktım canım sıkıldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?