Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olsun listeye destek bu hafta ... şimdi ben hedefi 65 gösterdim 64 olsam bile mezun olabiliyor muyum istersem şaka bir yana 6 kilo kaldı hedefime de

olsun listeye destek bu hafta ... şimdi ben hedefi 65 gösterdim 64 olsam bile mezun olabiliyor muyum istersem şaka bir yana 6 kilo kaldı hedefime de
kuzum hedef başlangıç kilonla hedef kilon arasındaki farkın %80 ini vermen gerekiyomus
yani bnm 9 kilo vermekti hedefim ama ben 7.2 kg verdim mi mezun olabiliyorum

buraya girerekn 76.2 di kuzum hedefte de 60 yaziyi

kuzum hedef başlangıç kilonla hedef kilon arasındaki farkın %80 ini vermen gerekiyomus
yani bnm 9 kilo vermekti hedefim ama ben 7.2 kg verdim mi mezun olabiliyorum
benim burda başlangıç kilom kaçtı kuzum ya neyse bu mıotive etti beni 64 te pes derim sanırım

nuffiun ► 20.02.17 ► 75,90 ► 72,40 ► 3,50 ► 4,61%
bence hayet iyi vermişsin kuzuum
burya katılmadan önce de 77,90 idim sanırım şubat başında başladım şimdi 71 4 ayda 6,90 kg vermişim biraz daha sıkı davransaydım 10 kilo olabilirmiş neyse en azından fazla fazla almadım verdiklerimi o da bişiydir teşekkür ederim

Cok üzüldüm canimm benimmm ya Allah'im sifa versin şu mübarek günlerde dualarimizi kabul etsin hemen atlatsin insallah

bence böyle devam edersen yaz ortalarında 60larda olcaksın bebegim ha gayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…