- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #204.681
akşamları meyve yiceksem sadece yeşil elma yerim ben başkada bişey sürmem agzımaakşamları meyve yicem demiştimsözümde durdum nerden bilebilirdim muzun kilo yapcagını öğleni çok erken yemiştim acıktım
bizim öyle bişid e yok pusuya yatıp balayından dönmemizi bekliceklerbizdede öyle canim ama benim esim dügünden bi ay Kadar kisa bi sürede istanbula gitigi icin arada kaynadi geldikten sonrada sinav stressi falan derken kaldi öyle
devam ettrcektmde kıyamadım niyeyse yazıp yazıp sildimPehlivan almişlar diciklerkollarda oo masallah dicikler gelin de etli butluymus dicikl er poncikbirgelincik hep övecez mi acik de gömek
Ben sana ne demistim? Muzz yedim diyosun bide dun persembe menun sacma sapandi.keptin değil benim asıl korkum parte birazdan gelir
Hee sporla da ne guzel veriliyodu yahadi bakalımmmm
yok kuzu spor yapcaz ya artık diyetle pek ugrasmam bensporla vercem verebilirsem
he al ver al verayy ni gizilll
akşamları meyve yiceksem sadece yeşil elma yerim ben başkada bişey sürmem agzımaşimdi sana ödev hangi meyve kac kalori ne zman yenmeli arastır hepsini bizimlede paylaş liste olarak
bizim öyle bişid e yok pusuya yatıp balayından dönmemizi beklicekler
devam ettrcektmde kıyamadım niyeyse yazıp yazıp sildimama şımarma zayıfla poncikbirgelincik
Ben yapacummmyapalım mı listeyi ama ben sanmıyorum kimsenin yapıcağını
Ben sana ne demistim? Muzz yedim diyosun bide dun persembe menun sacma sapandi.
Sen boyle giderse kilo milo veremezsin. Geldiginden beri menulerin duzelme yokkiiiiii aticam seni listeden gorucen
ooooovvv dimikkkk 96Günaydın. ben de bugün tartıldım 96.6 kg çıktım. kendimi tebrik ediyorum
hee eltin dobik sende ondan az dobikkkabartmayınaltı üstü 59 60 kilocuğum eltim 88 kilo ona desinler gerçi diğeride 1 70 boyunda 55 kilo ama neyse
yemedim di baa yemedim diiiBizimki hazir guru pastaydihem datli yidim hem tuzlu 5er tane yemisimdir yani 10 12 tane yedim zaar cayla en sevdigim sey kuru pasta kek felan sus didim yoh oyle bisey
Muz a suc atma menulerin ne olcaaaaaaakkkkama ben bilmiyodum ki muzun kilo yapcagını
Hukuka geçmeyi düşünüyorum inşallah olursa avukatlık falan düşünmüyorum şu an için gerçi ,alanı çok geniş bölümün nereye kayarım belli olmaz 4 sene içindebelki de akademisyen falan olur çıkarım valla şaşırmam öyle bir şey olsa
hazırlıciiim bibiğiimm sen kaçıcnı gündesinyapim hemencik
dün tatlı yiyen kimdi cıksın ortaya
Ben 3 senedir diyette gibiyim canim kilo korumak cok zor çabuk kilo aliyorum 2 alip 1 verip koruyorum kilomu haftada bir gün de yemezsem kendimi yaşamıyomuş gibi hissediyomyemek yemeyi coh severingg
Simdi 1.59,5 boyun varsa tam olur 45neynnnn 45 mi didinşaka
dusunuyorum suanlik... esime sorarm bi fikrim yok.. ama sende yumurta vs ye bencenapiysuuunn sahura neler yapcannn söle bana da
spor eğitmeni o kuzucum normal onun öyle olmasıbiz günde yarım saat yapcaz o nerdeyse bütün gün spor yapıyo
cocuk yapmaya karar verince bakarızşimdilik yiteeee
yapalimmm bende yapicam liste olunca hem mecbur yaparimmmm iyi olur.yapalım mı listeyi ama ben sanmıyorum kimsenin yapıcağını
Ahahahbitek sen yaparsın zati
Yedimmooooovvv dimikkkk 96maşşallahhh cidden bu giddişler ramazan sonu 80lerdesin inşallahhhh
hee eltin dobik sende ondan az dobikkk
yemedim di baa yemedim diii
BeeennSpor listesine kimler girmek istiyor??????
Kalorin cok iyi canim ilk baştan 1200 1000 kalirilere düşülürse belli bi sure sonra kilo vermesi duruyo 1400 cok iyi saglikli gidalarla da doldurdun mu harika olarrbende kalori sayarak verdim kilolarimi bende 75den 51 e indim aslinda hedefim 51 ama bu aralar 52 53 gidip geliyorum boyum 165 benim senin hedef kilon boyun kac tatlis
Sen evli msn kuzum yaşin kaç bebis var mi söyle söyler herseyleriii
Ben haziranda 23 olcam evliyim 4 bucuk yaşında kizim var ev hanımıyım tisikkirler
benim listemin yanında baya iyi kalıyor bence. kendini kötü hissettiysen ben bugün dünyaları yedim
hangi leveldesin ve ne kadardır yapıyorsun. jile ben de tekrar başlayacağım fakat kaba kilomu atmalıyım , beni zorluyor daha doğrusu dizlerimi sakatlama ihtimalim var jilde ondan önceden bisiklet calısmasına basladım. ben de sana eşlik eddebilirim. güzel kilo vereceksin ama onun programları çok başarılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?