Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

saglikli ara ögünler:
- Yoghurt az yagli icine cilek yada bögürtlen, yaban mersini gibi meyveler bi kasesi 88kcal
- cacik bi kasesi 97 kcal
- domates sogan ve Beyaz peynirden olusan bi salata 79kcal
- havuc ve humus birlikde cok lezzetli olur 150gr. havuc 30g humus sadece 81kcal
- kornison tusu sevenler bol bol yiyebilir 100g sadece 20kcal civari
- haslanmis yumurta cok iyi bir ara ögündür 70kcal civari

simdilik aklima gelenler bunlar, birseyler gördükce yazarim

160 falan sanırım net bilmiyom boyumu 159,5 olabilir kaptinn
benden 1.5 cm uzunsun işte hesapla

Senin hedef kilon 45 temem mi ben ayarlicam kaptinn la seninkini keptinoss senin boyun kaçıdı
1.58

Ben sana ne demistim? Muzz yedim diyosun bide dun persembe menun sacma sapandi.
Sen boyle giderse kilo milo veremezsin. Geldiginden beri menulerin duzelme yokkiiiiii aticam seni listeden gorucen

Hee sporla da ne guzel veriliyodu ya sporla kilo verilseydi ben 40 kiloydum simdik az yiyecaann
dogru diyyysiiiinnnn
Bidaha persembeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gunuuuuuuuuuu
Hamur isiii makarnaaaaaaa tatli vssss gorurseeeeeeeeeem kotuu olurrrrrrr isteyeeen alinsinnnnnn. Begenmeyeeeeen grubu terk edebilirrrrrrrr
bincidi
dusunuyorum suanlik... esime sorarm bi fikrim yok.. ama sende yumurta vs ye bence
yapalimmm bende yapicam liste olunca hem mecbur yaparimmmm iyi olur.
doymam gibi hissediyorum bana da haber ver ne yiceni bende bi düşüneym

Spor listesine kimler girmek istiyor??????

Yedimmsus didim arada olarsussssussanaatamam yemicem bidassss
anlaştık konusmadan da hallettim bu konuyu

bence de ara öğün meyve olmalı ben ya kahve ya meyve yiyorum ara öğün olarak genelde

birbirimize atalım ya frkı beraber görelim teşvik olsun dar bluz giyerz üstüne yada mayo ile
bana uyar akşam çekerim saklarım teefonda en son ramazan bayramından önce de before after yaparız paylaşısırz
Kremim geldi
Ohh sporla super olucak @SekerPancarii kaptinn ic bacak aletimi yanimdan ayirmicam
ayyy o kremden mucize bekliyorum o paraya inşallah etki eder bende alcam çünkü parya kıyıp

yaban mersini göbek yağları için cok etkili aktardan kurusunu alıp ara öğün yapıyodum bnde ama tursu su tutar sanki ara öğün olarak uygun olmayabilirrr diğerleri on numara

LEVEL GEÇİŞLERİNDE PAYLŞALIM Kİ BIRAKMAYALIM BENİM BOYDAN ÇEKİLMEM ZOR OLABİLİR BELKİ YARIM YAPARIM

ooooovvv dimikkkk 96 maşşallahhh cidden bu giddişler ramazan sonu 80lerdesin inşallahhhh

hee eltin dobik sende ondan az dobikkk

yemedim di baa yemedim diii

Ay çok güzel olur öyle olursa valla süper olur harika olur, şugar olur. olur da olur yeminim var zaten tüm elbiselerimi atacam alsklfkalfkaş

***14. TAKİM 519. ETAP***

nuffiun(71/71//%)sabit
zuzuzuzu1234 (64.3/63.5/0.8/%1.24)
keptinn(54/53,5/0.5/%0.93) mezun olmak istiyor
poncikbirgelincik(59.3///)
senad(61.8/61.5/0.3/%0.49)
htc71(63/62.7/0.3/%0.48)mezun olmak istiyor

14. Takım Ortalama:%

@poncikbirgelincik bildirim yapmayan tek sen kaldın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…