- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #204.721
Ben istiyorum kuzumKIZLAAAAAR KATILMAK İSTEYEN BENİ ETİKETLESİNNNN
@selcanmehmetcan @nuffiun @sarraf @elaalemi @zuzuzuzu1234 @htc71 @Buki_89 @Yuzlesmegunu @senad @justholdmetight @Grace_e @Naazzli58nymphedoraa
Yalnız değilsin canım :) bende öyleyim yeni evliyim otuza birşey kalmadıoooo canim cok gec annemissin sen masallah bide 4bucuk yasinda bi kizin var...
ben nerdeyse 30 merdiven dayadim ancak evlendim, daha cocuk mocuk yok ortada gecmi kaldim ne:)
neyse ne demisler gec olsun güc olmasin dimi amaaaa, senin nekadar olmustu canim evleneli?Yalnız değilsin canım :) bende öyleyim yeni evliyim otuza birşey kalmadı
Dokuzuncu ayimdayim tatlım :)neyse ne demisler gec olsun güc olmasin dimi amaaaa, senin nekadar olmustu canim evleneli?
KIZLAAAAAR KATILMAK İSTEYEN BENİ ETİKETLESİNNNN
@selcanmehmetcan @nuffiun @sarraf @elaalemi @zuzuzuzu1234 @htc71 @Buki_89 @Yuzlesmegunu @senad @justholdmetight @Grace_e @Naazzli58nymphedoraa
oo hemen hemen ayni zamanda evlenmisiz... nasil alistinmi ailenden uzakmisin anlat istersen biraz:)Dokuzuncu ayimdayim tatlım :)
Herşeyden önce cok mutluyum her iki taraftan da uzaktayım o çok iyi oluyor çok rahatım eşim çok anlayışlı şimdilik bı sıkıntı yok çok şükür :)oo hemen hemen ayni zamanda evlenmisiz... nasil alistinmi ailenden uzakmisin anlat istersen biraz:)
benden 1.5 cm uzunsun işte hesapla
1.58
Ben sana ne demistim? Muzz yedim diyosun bide dun persembe menun sacma sapandi.
Sen boyle giderse kilo milo veremezsin. Geldiginden beri menulerin duzelme yokkiiiiii aticam seni listeden gorucen
dogru diyyysiiiinnnnHee sporla da ne guzel veriliyodu yasporla kilo verilseydi ben 40 kiloydum simdik az yiyecaann
Bidaha persembeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gunuuuuuuuuuu
Hamur isiii makarnaaaaaaa tatli vssss gorurseeeeeeeeeem kotuu olurrrrrrr isteyeeen alinsinnnnnn. Begenmeyeeeeen grubu terk edebilirrrrrrrr
doymam gibi hissediyorumdusunuyorum suanlik... esime sorarm bi fikrim yok.. ama sende yumurta vs ye bence
yapalimmm bende yapicam liste olunca hem mecbur yaparimmmm iyi olur.
Spor listesine kimler girmek istiyor??????
anlaştık konusmadan da hallettim bu konuyuYedimmsus didim arada olar susss sussanaa tamam yemicem bida ssss
bence de ara öğün meyve olmalıBu arada kızlar markete gittim
Düşük kalorili ara öğün bulmak için
Her şey çok kalorili ya
Toplamda almam gereken ara öğün kalorisi 200
Bu form marka ürünler falan zaten paketi 170,180
Bu ne
Bir de diyet ürünü olacaklar
Meyve sebze yerim daha iyi be
bana uyar akşam çekerim saklarım teefonda en son ramazan bayramından önce de before after yaparız paylaşısırzbirbirimize atalım ya frkı beraber görelim teşvik olsun dar bluz giyerz üstüne yada mayo ile
ayyy o kremden mucize bekliyorum o paraya
sapık mısın karşiiiimmmo değilde ben senide görmek istiyomcıscıbıl değil ama giyinik
hee onu yapıyoz 30day shred level 1 se eğer o tabi ben göremiyomda engelli site bendebunu mu yapıyoz sımdıkaptinn
yaban mersini göbek yağları için cok etkili aktardan kurusunu alıp ara öğün yapıyodumsaglikli ara ögünler:
- Yoghurt az yagli icine cilek yada bögürtlen, yaban mersini gibi meyveler bi kasesi 88kcal
- cacik bi kasesi 97 kcal
- domates sogan ve Beyaz peynirden olusan bi salata 79kcal
- havuc ve humus birlikde cok lezzetli olur 150gr. havuc 30g humus sadece 81kcal
- kornison tusu sevenler bol bol yiyebilir 100g sadece 20kcal civari
- haslanmis yumurta cok iyi bir ara ögündür 70kcal civari
simdilik aklima gelenler bunlar, birseyler gördükce yazarim
LEVEL GEÇİŞLERİNDE PAYLŞALIM Kİ BIRAKMAYALIMbence de ara öğün meyve olmalıben ya kahve ya meyve yiyorum ara öğün olarak genelde
bana uyar akşam çekerim saklarım teefonda en son ramazan bayramından önce de before after yaparız paylaşısırz
ayyy o kremden mucize bekliyorum o parayainşallah etki eder bende alcam çünkü parya kıyıp
ooooovvv dimikkkk 96maşşallahhh cidden bu giddişler ramazan sonu 80lerdesin inşallahhhh
hee eltin dobik sende ondan az dobikkk
yemedim di baa yemedim diii
ÖLEN NE VARDI MENÜ DEyaban mersini göbek yağları için cok etkili aktardan kurusunu alıp ara öğün yapıyodumbnde ama tursu su tutar sanki ara öğün olarak uygun olmayabilirrr diğerleri on numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?