Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yarın oruç tutanlar kilo bildirimini 5 gibi yapsın tutmayanlar sabah yapsın kizlarr fazla çıkıp moral bozmayalimmm

Yarın sabah tartıya çıkacağız

Heyecan yaptım

Kilo verdim mi, verdimse kaç kg verdim

Bunu düşünüyorum

/ mi olacak dırırırıııım

Bence vermiş olcaksin eminimmmm

Göbek sıkılaşıyor onu hissediyorum ama kilodan gidiyor mu bilmiyorum şöyle güzel bi rakam gittiği takdirde 14. takım günaydın yazılı kağıt falan koyucam tartıya ya da tartının üstünde mum yakarım

Keptin bir şeyi merak ediyorum neden 13. takım yok

13. takımın sırrı nedir ortadan yok mu oldular

Bir de kardeş takımlar varmış

Neler öğreniyorum

Radyasyon için deniz börülcesi yiyin kaptinn

Ay hiç yemedim
Güzel mi
2017de 20 leğen yesek yine kesmez gibi aldığımız radyasyonu

Fena değil zeytinyağı yerine ayçiçek kullanırsan bence daha güzel olur

Sabah fazla geldi normalde 1 omlet ysnina biber salatalik 1 dilim ekmek yedigimde tikaniyorum nasıl yiyebildin şaşırdım açıkçası

Kizlar ben sahurda bir bardak süt ictim ve bol su... aksam menümde piyaz ve döner eti vardi, bide pilav ama ben pilav yemedim, ve meyve yedim kavun ve kiraz... bide sagliksiz bisey yedim dayanamadim cok sicakti bugün azönce bi top kadar tam yokti ama dondurma yedim

Radyasyon için deniz börülcesi yiyin kaptinn
O neymiş kiii
13. Takım kapanmış bizim kardes takımlarımız 10. Takım la 6.takım arada oralara da ugrayabilirsiniz napiyosunuz diye hal hatir sormaya :)
Tamam canım bu arada listele baktın mı hiç ne yemem gerekir yada yememem
Yok valla kuzum 2 gündür bakmıyorum yarın başlarm listeleri incelemeye

Sabah fazla geldi normalde 1 omlet ysnina biber salatalik 1 dilim ekmek yedigimde tikaniyorum nasıl yiyebildin şaşırdım açıkçası

Rakamı tutturacağım diye tıkıyorum
1400 hedefi koymasam daha rahat olacağım aslında ama az yemekten de korkuyorum

Sporumu yaptım banyomu yaptım uzandım gözüm de çok büyümüştü kolay geldi bugün biraz acısı olsada ... hareketleri sayitor musunuz yaparken

Ben saymıyorum
O bitirene kadar yapıyorum
Bazen çok zorlanınca saate bakıyorum duvardaki
Son 20 sn son 10 sn bırakma dayan gibi

5. günde geçti benim ağrılar

Ay çok tatlı misafirlik gibi :)

13 yalnız adı gibi uğursuzmuş

Kimbilir ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…