Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende öyle yapıyorum hersey hazır oluyo ama yinede hazırla ye iç yat 2 saati buluyo annem avrken 15 dk yiyip yatıyodum

he ozaman iyimis, sen en iyisi nasil rahat hissediosan öyle yap hani doydugunda illa 1400 tamamlamaya calisma oda stresse sokar seni:) ah o regl öncesi yokmu benimde 4 günüm var basladi bendede tuaf tuaf agresionlar ve siskinlik hissi

Doğru diyorsun annemler yaylaya çıkıyor arada tek çocuğum kimse kalmıyor kv den başka gidicek

Kadayıfı muhallebi hiç denemedim sütlü tatlılar favorim her zaman afiyet olsun kuzum
Saol canim cok guzel oluyo kadayif çıtır felan küçük bi dilim yedim bende

2 LT DE ÖLÜRÜM BEN EN KÜÇÜK SU ŞİŞELERİ VARYA ONLAR
.. jilliyi alabalık yapmak keyifli olur

sahur yapıp yataydın bari o saate kadan durmuşun senin kızı 1 saat geç yatırsan sabah yine aynı saatte mi kalıyo yoosam belki 1 saat fazla uyuyabilirsin
Onu yapamam vicdanimmmm sey oluur kendi uyhhkmm icin cocugmu gec mi yatirammmmm ama dun zaten gec yatti annemden donerken otokoltugnda uyudu sabah kalkti iste. :) 9a akadar uyuduk kuzumlaaa gayet aldim uykumuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…