Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Onu yapamam vicdanimmmm sey oluur kendi uyhhkmm icin cocugmu gec mi yatirammmmm ama dun zaten gec yatti annemden donerken otokoltugnda uyudu sabah kalkti iste. :) 9a akadar uyuduk kuzumlaaa gayet aldim uykumuuu
bazı cocuklar geç uyumaktan zevk alıyo ondan dedim di bnm büyük yegenim deliriyo geç uyucakmış bizimle oturcakmış

ehh cok iyi olduğunu söyleyemicem ama ben zaten yulafı sevmıyorum ondan kötü geliyo bana yoksa annem beğendi o yir artık
Aynen kuzum zaten bi kurabiye gibi leziz olmuyo mesela eşim de begenmiyo ama ben seviyorum galiba yulafi sevenler seviyi genelde

Sen iyisi mi spor ayakkabıyla güvenli yürümeye devam

Valla kuzum ben yulafi cok seviyorum o yuzden bana gizil geliyiii spordan sonra veya once yemek icin guzel oluyo 3 yumurta koyuyorum icine biraz proteinli olsun diye bek gizil oliyiii

Ben de çok seviyorum da ondan dedimdi
Ama kaloriliymiş
Ben sen gibi dünyanın en zayıf gadını değilim

he ozaman iyimis, sen en iyisi nasil rahat hissediosan öyle yap hani doydugunda illa 1400 tamamlamaya calisma oda stresse sokar seni:) ah o regl öncesi yokmu benimde 4 günüm var basladi bendede tuaf tuaf agresionlar ve siskinlik hissi

Bitse de kurtulsak
Regl sırasında nasıl yapılacak o hareketler bilmiyorum
Gerçi ağrıya falan iyi gelir

2 LT DE ÖLÜRÜM BEN EN KÜÇÜK SU ŞİŞELERİ VARYA ONLAR
.. jilliyi alabalık yapmak keyifli olur

Alabalık dedin de şimdi kaşarlısı olacaktı onun kiremitte

baktım canım aynı bu hareketler ya bi farklılık yok ki ben anlayamadım

Olsun boşver orjinalinden yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…