- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.681
Heee
Heeee ya yarim yap yada ayagini koltuga koy oyle dene
evet uğraştırıyor eşimin teyzesi yaptığında yiyoruz yada teyze alalım mı diyoruzneyse cokta lazım değil zatenzor geldi
bazı cocuklar geç uyumaktan zevk alıyo ondan dedim diOnu yapamam vicdanimmmm sey oluur kendi uyhhkmm icin cocugmu gec mi yatirammmmmama dun zaten gec yatti annemden donerken otokoltugnda uyudu sabah kalkti iste. :) 9a akadar uyuduk kuzumlaaa gayet aldim uykumuuu
ananemin yanında kuzum carsamba gelcek daha 2 gün var
1 ay boyunca hergün jilliYinemi jilliaaaaaan
annem beni öldürür eve öyle bişey götürsemevet uğraştırıyor eşimin teyzesi yaptığında yiyoruz yada teyze alalım mı diyoruzoda sağolsun sever uğrsamayı sende böyle birini bul
Gecmis ossun bibigimmmSağolun beybiler migren işte tuttu yine açlığa alisana kadar böyle devam etcek galibaa
Aynen kuzum zaten bi kurabiye gibi leziz olmuyo mesela eşim de begenmiyo ama ben seviyorum galiba yulafi sevenler seviyi geneldeehh cok iyi olduğunu söyleyemicem ama ben zaten yulafı sevmıyorum ondan kötü geliyo bana yoksa annem beğendi o yir artık
ben çıktım görüşürüz kızlar gelirim sonra
Yokk sen alışamadın yulafaayy merak ettim sen yaptıysan güzel olmuştur eminimmmama ben daha yulaf sokmucam eve sürünüyo aylarca yazık
kendimi bi an böyle hayal etttim dedüşermişim bide panoların arasında sürüklenerek ofise gelirdim herhalde hiç kalkmadan
spor yapıyoruz ya beybi o sporlardan düşülüyo
takımalrın sporları da toplanıyo yenen takım pembe oluyo yenilen mor
Valla kuzum ben yulafi cok seviyorum o yuzden bana gizil geliyiiispordan sonra veya once yemek icin guzel oluyo 3 yumurta koyuyorum icine biraz proteinli olsun diye bek gizil oliyiii
he ozaman iyimis, sen en iyisi nasil rahat hissediosan öyle yap hani doydugunda illa 1400 tamamlamaya calisma oda stresse sokar seni:) ah o regl öncesi yokmu benimde 4 günüm var basladi bendede tuaf tuaf agresionlar ve siskinlik hissi
2 LT DE ÖLÜRÜM BENEN KÜÇÜK SU ŞİŞELERİ VARYA ONLAR
.. jilliyi alabalık yapmak keyifli olur
baktım canım aynı bu hareketler ya bi farklılık yok ki ben anlayamadım
anladım kuzum iyi sende böylelikle seneye alıştırma yaparsınbidahaki ramazan tüm sahurlar senden
Aynen kuzum zaten bi kurabiye gibi leziz olmuyo mesela eşim de begenmiyo ama ben seviyorum galiba yulafi sevenler seviyi genelde
kolay gelsin kuzumben çıktım görüşürüz kızlar gelirim sonra
sağol bibiğiiimmmmGecmis ossun bibigimmm
Sen spor yapmiyon muAy bilmiyorum ramazan da zor ya
Düzenli beslenmeye yeme işini kontrol etmeye başlasak spor da olcakta
Tarçınlı süt içmeyi deneyeceğim
Şişliğe iyi geliyormuş
Tatlı ihtiyacına da
Ayda 2-4 kilo diyor
Bakalım
yemek yapmayı pek sever ama gece uyanma işi sakata getiriyoinşallah canım yahayallleeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?