- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.701
mistik çayi da icebilirsin oda iyi geliyo tatlı isteğine önceleri icmisliğim var tarçınlı süt ve mistik çay
kapı baca siliyom yetmez mi onlarSen spor yapmiyon muben bir gün yapip bir gün dinleniyorum acik squat mekik neyim yap bari
yemek yapmayı pek sever ama gece uyanma işi sakata getiriyo
Mistik çayı çok sevmiştim ben de ama süt koyunca sevmiştim sade değil
Tarçınlı süt nasıl güzel mi
Güzel de öyle olsun çünkü lütfen
Cumartesi yaptim sadece omzum agiryo ya bir gun yapip bir gun ara veriyorumCuma cumartesi pazar
aynen canim, genelde spor iyi gelir derlerya bakalim:)Bitse de kurtulsak
Regl sırasında nasıl yapılacak o hareketler bilmiyorum
Gerçi ağrıya falan iyi gelir
Oo bizimkide birak otururbazı cocuklar geç uyumaktan zevk alıyo ondan dedim dibnm büyük yegenim deliriyo geç uyucakmış bizimle oturcakmış
1 ay boyunca hergün jilli
himmmmmmmmmmCumartesi yaptim sadece omzum agiryo ya bir gun yapip bir gun ara veriyorumpersembe de yapmistim ama o ise yaramiyi listede
ramazan mübarek gündesizde uyumayın
Valla kalorisini hic hesaplamadimdiSen iyisi mi spor ayakkabıyla güvenli yürümeye devam
Ben de çok seviyorum da ondan dedimdi
Ama kaloriliymiş
Ben sen gibi dünyanın en zayıf gadını değilim
Bitse de kurtulsak
Regl sırasında nasıl yapılacak o hareketler bilmiyorum
Gerçi ağrıya falan iyi gelir
Alabalık dedin de şimdi kaşarlısı olacaktı onun kiremitte
Olsun boşver orjinalinden yap
ramazan mübarek gündeben uykuyu pek severim uyumadn olmaz
Hee sen ananin gelmesini bekle bencedekapı baca siliyom yetmez mi onlarcumartesi başlıcaktım sözde ama baş agrısından kurtulamadm bakim bi geçsin anamda gelsin başlıcam
Heesizde uyumayın
HeeOo bizimkide birak oturursana tecrubeeee bu konular :)
himmmmmmmmmm
Valla bulaşığı yıkayım sahura hazirlik yapiyim derken fesatlik düşünecek vaktin kalir mi bilmemramazan mübarek gündeben uykuyu pek severim uyumadn olmaz
he valla 12de yatsan 2 de kalkman lazım sofra mofra hazırla derkenHeezaman kısıtlı zati uyyum diyene kadar sahur vakti geliyy
hiç çalışaım yoookkUuff susun kafami sisirdinizz yahu gidin calisin biseyler yapin
senin icin fesat ben ne dedim ki tövbeeee
hee didmi bekliyimHee sen ananin gelmesini bekle bencedezor olir ayy ben iki gündür eve bisey yapamiyom bi süpürge bi toparlarma bende bugun timizlik yaparim accik
hiç çalışaım yoookk
hee didmi bekliyimbnde iftardan sonra yaapıyomm öncesinde elim kolum klkmadı hafta sonu yattım hp
ben akşam cay suyu koyayım sunu cıkartayım su surda dursun derken 1 de uyudm 2 de uyandmValla bulaşığı yıkayım sahura hazirlik yapiyim derken fesatlik düşünecek vaktin kalir mi bilmemben sahura hazirlik yapmiyom biz bi yumurta salatalık domates yiyip yatiyik
keşkelerim birileri benide o saatte uykuya gönderseHee
Benim kizi da biraksam 11 12 ye kadar otururama iftardan bi saat sonra yatiriyom normalde 8 de yatiyodu ramazanda anca 9 9 bucukda yatiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?