Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mistik çayı çok sevmiştim ben de ama süt koyunca sevmiştim sade değil

Tarçınlı süt nasıl güzel mi

Güzel de öyle olsun çünkü lütfen

ya ben böyle tarçınlı kurabiye kek vs seviyorum ama tarçını sade sevemiyorum böyle sahlepin sütün üstünde falan ağzıma geliyor pütür pütür karıştırırsan daha iyi olabilir
mistik çayi bende yarısı su yarısı sütle yapıyodum görürsem alayim bari

Valla kalorisini hic hesaplamadimdi ben en zayif olabilerem ama en cabuk kilo alan insan da ben olabilerem

kapı baca siliyom yetmez mi onlar cumartesi başlıcaktım sözde ama baş agrısından kurtulamadm bakim bi geçsin anamda gelsin başlıcam
Hee sen ananin gelmesini bekle bencede zor olir ayy ben iki gündür eve bisey yapamiyom bi süpürge bi toparlarma bende bugun timizlik yaparim accik

ramazan mübarek günde ben uykuyu pek severim uyumadn olmaz
Valla bulaşığı yıkayım sahura hazirlik yapiyim derken fesatlik düşünecek vaktin kalir mi bilmem ben sahura hazirlik yapmiyom biz bi yumurta salatalık domates yiyip yatiyik

Uuff susun kafami sisirdinizz yahu gidin calisin biseyler yapin
hiç çalışaım yoookk
senin icin fesat ben ne dedim ki tövbeeee

Hee sen ananin gelmesini bekle bencede zor olir ayy ben iki gündür eve bisey yapamiyom bi süpürge bi toparlarma bende bugun timizlik yaparim accik
hee didmi bekliyim bnde iftardan sonra yaapıyomm öncesinde elim kolum klkmadı hafta sonu yattım hp

Valla bulaşığı yıkayım sahura hazirlik yapiyim derken fesatlik düşünecek vaktin kalir mi bilmem ben sahura hazirlik yapmiyom biz bi yumurta salatalık domates yiyip yatiyik
ben akşam cay suyu koyayım sunu cıkartayım su surda dursun derken 1 de uyudm 2 de uyandm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…