- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.741
Telden bakıyorum arada normalde 2 hafta sonra gelecekti bugün gelmiş
onu bi görsem söye 70 altina inmeye sadece 2 kg kalmis hissi cok iyi yani asiri az gelio gözüme iki kilo:) benim baslangic kilom burayi kesfetmeden önce 79 du tam, 7 kg vermis olcam toplamda ve buda benim icin cok iyi bi basari:)inşallah kuzuum sen niye taktın bu 72ye bu kadar
aklına getirmeBugun dilim damagm kurudu niye blmiyorm
Disarida cikicaktm korktum suan
Cayla kek olaydi iyiydi
Jillian i hangi siteden yapıyorsun tatlımBen öncekinde ağırlıksız yapmıştım
Bu sefer 0,5lik küçük su şişeleriyle yapıyorum
https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/ bak burada zuzucum, arama kısmına istediğin besini yaz porsiyonunu gramını falan da seçebiliyorsun besini bulunca
icindekileri bizlede paylas canimmmkızlar annem yeşil çay erik falan bişeylerden kür gibi bişey yapmış soğuk soğuk ondan ictim sabah 1 çay bardağı sonuççç mükemmelyarın sanırım baya eksı cıkabılırım
icindekileri bizlede paylas canimmm
tamamdiröğreneyim paylaşırımm
Jillian i hangi siteden yapıyorsun tatlım
hakket çay olaydı iyiydiBugun dilim damagm kurudu niye blmiyorm
Disarida cikicaktm korktum suan
Cayla kek olaydi iyiydi
ne kadar kalcak pekiTelden bakıyorum arada normalde 2 hafta sonra gelecekti bugün gelmiş
bugün tartıldın mı pekionu bi görsem söye 70 altina inmeye sadece 2 kg kalmis hissi cok iyi yani asiri az gelio gözüme iki kilo:) benim baslangic kilom burayi kesfetmeden önce 79 du tam, 7 kg vermis olcam toplamda ve buda benim icin cok iyi bi basari:)
wc sorununa iyi geldiysekızlar annem yeşil çay erik falan bişeylerden kür gibi bişey yapmış soğuk soğuk ondan ictim sabah 1 çay bardağı sonuççç mükemmelyarın sanırım baya eksı cıkabılırım
tarifi alalım bebeğimkızlar annem yeşil çay erik falan bişeylerden kür gibi bişey yapmış soğuk soğuk ondan ictim sabah 1 çay bardağı sonuççç mükemmelyarın sanırım baya eksı cıkabılırım
okul açılana kadarhakket çay olaydı iyiydi
ne kadar kalcak peki
bugün tartıldın mı pekivermiş misn cumaya 5 gün kaldı çünkülüm vermiş olman lazım
hakket çay olaydı iyiydi
ne kadar kalcak peki
bugün tartıldın mı pekivermiş misn cumaya 5 gün kaldı çünkülüm vermiş olman lazım
Kizlar ben ögle molasinda 20 dakikalik yürüyüs yaptim bi is arkadasiyla yani 20 Dakka orta tempoda yürüdük, spor olarak ekliyebilirim dimi? aksamda jilian yapcam insallah
☆ HAZİRAN AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(87)Poncikbirgelincik:60+27
()Nuffiun:
(54)justholdmetight:27+27
(74)Buki_89:27+27+20
()htc71:
MOR TAKİM
()Keptinn:
(54)Senad:27+27
()SekerPancarii:
(45)sarraf:45
(175)ParteMorall:45+30+100
PEMBE TAKİM:168
MOR TAKIM:274
SPOR LISTESI CUMA GUNUNDEN BASLIYOR. CUMARTESI ÖGLEN SON LISTELER TAMAMLANIYOR.
CUMA GUNU @ParteMoralll VERDIGI CEZALAR KESILIR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?