Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inşallah kuzuum sen niye taktın bu 72ye bu kadar
onu bi görsem söye 70 altina inmeye sadece 2 kg kalmis hissi cok iyi yani asiri az gelio gözüme iki kilo:) benim baslangic kilom burayi kesfetmeden önce 79 du tam, 7 kg vermis olcam toplamda ve buda benim icin cok iyi bi basari:)

Bugun dilim damagm kurudu niye blmiyorm

Disarida cikicaktm korktum suan
Cayla kek olaydi iyiydi
hakket çay olaydı iyiydi
Telden bakıyorum arada normalde 2 hafta sonra gelecekti bugün gelmiş
ne kadar kalcak peki
onu bi görsem söye 70 altina inmeye sadece 2 kg kalmis hissi cok iyi yani asiri az gelio gözüme iki kilo:) benim baslangic kilom burayi kesfetmeden önce 79 du tam, 7 kg vermis olcam toplamda ve buda benim icin cok iyi bi basari:)
bugün tartıldın mı peki vermiş misn cumaya 5 gün kaldı çünkülüm vermiş olman lazım

kızlar annem yeşil çay erik falan bişeylerden kür gibi bişey yapmış soğuk soğuk ondan ictim sabah 1 çay bardağı sonuççç mükemmel yarın sanırım baya eksı cıkabılırım
wc sorununa iyi geldiyse zuzuzuzu1234 ya da diyiver neler varmış içinde

kızlar annem yeşil çay erik falan bişeylerden kür gibi bişey yapmış soğuk soğuk ondan ictim sabah 1 çay bardağı sonuççç mükemmel yarın sanırım baya eksı cıkabılırım
tarifi alalım bebeğim ben yeşilçay elma tarçın limon karışımı ypıyordum

hakket çay olaydı iyiydi

ne kadar kalcak peki

bugün tartıldın mı peki vermiş misn cumaya 5 gün kaldı çünkülüm vermiş olman lazım

yok canim aksama tartilcam, oruclular aksam 6 gibi tartilsin demistinizya ondan:) buhafta iyi bi kilo kaybi bekliyorum kendimden:)

wc sorununa iyi geldiyse zuzuzuzu1234 ya da diyiver neler varmış içinde

benim ortada sorun yoktu aslında ama yinede cok güzel wcye cıkardı yani artık en fazla 2 gün sürüyo cıkabiliyorum cok sukur
ıcınde erık yesıl cay falan var ama tarıfını alayım annemden bide tadıda kötü gelmedi bana süzünce meyve suyu niyetine icilebilir soğuk soğuk tabi abartmamak kaydıyla 1 bardak
haberlerde gördüm yeşil çay iyiymiş ramazanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…