- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #205.721
valla bnm su an ki tipimi bi görsennbugün bendede bişey var yatıp uyumak istiyorum
kiz bizmki 8de yatsa gece kalkar hahaahhaahah 10 iyi buyudukce duse belki :)Hee
Benim kizi da biraksam 11 12 ye kadar otururama iftardan bi saat sonra yatiriyom normalde 8 de yatiyodu ramazanda anca 9 9 bucukda yatiyo
valla bnm su an ki tipimi bi görsenn
klavyeye bakıyomş gbi yapıp gözlerimi kapatıyorum
kaca Kadar caliscan canim?valla bnm su an ki tipimi bi görsenn
klavyeye bakıyomş gbi yapıp gözlerimi kapatıyorum
yokuyumadın mı dün gecebende esneyip duruyorum
oo daha baya varmis, bende bugün erken cikmaya caliscam, asiri sicak var birden 35dercelere yükseldi ramazanda cok bunaltici oluyor:)5.45 kuzum
ya ben böyle tarçınlı kurabiye kek vs seviyorum ama tarçını sade sevemiyorum böyle sahlepin sütün üstünde falan ağzıma geliyor pütür pütürkarıştırırsan daha iyi olabilir
mistik çayi bende yarısı su yarısı sütle yapıyodumgörürsem alayim bari
aynen canim, genelde spor iyi gelir derlerya bakalim:)
Valla kalorisini hic hesaplamadimdiben en zayif olabilerem ama en cabuk kilo alan insan da ben olabilerem
35 bencede cok bunaldıcıoo daha baya varmis, bende bugün erken cikmaya caliscam, asiri sicak var birden 35dercelere yükseldi ramazanda cok bunaltici oluyor:)
oo daha baya varmis, bende bugün erken cikmaya caliscam, asiri sicak var birden 35dercelere yükseldi ramazanda cok bunaltici oluyor:)
evet canim:)Aaaaaa sen Almanyadanmışsın ya buki
yaaaaYanıma öğrenci geldi artık pek uğrayamam kızlar dibimde oturuyor iş öğrenmek için
Ben de aynen
Ya hele kurabiye
Ben bildiririm artık geliyor mu gelmiyor mu
Almazsın bu saatten sonra
Bir kere bu zayıflığa ulaşmışsın görmüşsün
inşallah kuzuum sen niye taktın bu 72ye bu kadarkizlarrrr bugün insallah aksam tartildigimda o tartida 72küsür görmek istiyorummmm
heycanlaniom resmen yaaaaaa:)
Susunnnnnnkurabiyede kekte çok seviim
Bugun dilim damagm kurudu niye blmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?