Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuzu ama sen çok az yiyosun o yüzden cıkamıyosun dediğimden yaptın mı veya kahve falan ictin mi bol su iciyo musun eğer bunları yaparsan zaten cıkarsın

zuzuzu yeme şeklini değiştir semizotu ye salata olarak ve bir gün diyette değilmiş gibi beslen ancak öyle düzeliyor bende öyleydim dün normal yedim çıkabilmek için az da olsa etkisini gördüm birde kimyonlu su iç ılık oda işe yarar .. yemediğin ne varsa onu yemeye çalış

Sanırım kas yapısı oluşturmamızla alakalı canım o

Önce vücuda gerekli yağları kas dokusuna dönüştürecek ki fazla yağları daha çabuk eritelim
her tarafım yağ benim nasıl olcak bilmiyorum ama üst karın da değişim var az önce baktım aynada fark ettim bugün 6.gün

Senin nefesin de tıkanmıyordur kesin o fitnessdaki kaslı kadınlara benziyondur öyle hayal ediyorum ben seni

İçiyordum valla parte kızdı içinde sinameki varmış sonra zarar veriyormuş bağırsaklara
Yok kiz nerdeee o fitnees yapan kadinlar protein içeceği kullaniyo kaslanmak icin kas yapmak cok zor beslenme cok onemli ben ağırlık çalışmaya yeni başladim 1 ay oldu olmadi yani ama bu sefer sporcu beslenmesi de yaptim kendi çapımda yani sporu protein karbonhidrat dengeli bi yemekten 2 saat sonra yapiyorum sonra spor bitince hemen yumurta ve kendi yaptigim proteini bol yulafli kurabiyemden yiyorum kas inşaası gerceklessin kas yıkımı olmasin diyeama yine de bir ayda kalça kası bacak kası baya kendini gosterdi kol cok hafif kaslandi karin da ince bi kas cizgisi belirdi ve mide kismimda iki tane minik baklavam vağ ben 2 3 senedir hep spor yapiyorum ama en etkili spor agirlik calismak oldu benim icin baya emek istiyo vucut yapmak omzum sakatlandi ramazan girdi beslenme duzeni kaydi spor yapsam da ağırlıkla olmadigi icin cok verim alamiyorum amma konustum haaaokucaksin hepsiniii

Şimdi iyi şükür yatıyor işte ama gelmez bize kendi evinde kalır o

O zaman umarım bir an önce iyileşir anneannen ve annen geri döner canım :)

ben cıkıyorum kızlar iyi geceler

İyi geceler poncik

Katılıyorum bence de beslenme özellikli
Herkesin menülerine bakıyorum ben de zuzu çok az yiyor gibi geliyor bana da

her tarafım yağ benim nasıl olcak bilmiyorum ama üst karın da değişim var az önce baktım aynada fark ettim bugün 6.gün

Benim de öyle kız bıngıl bıngıl yağım resmen
Mezuranı bulup ölçünce mutlu olacaksın bence

Ay bir tane bile olsa çok seksü duruyor ya

Ben önceden sevmezdim kas falan ama son birkaç gündür pek bir hoşuma gitmeye başladı

Pek seksü duruyor bence

Zaten o vücut yapanların çoğu protein tozu falan kullanıyorlar şişmek için

Üçgen ficud mu olacaksın başımıza boşver

Ayrıca konuş konuş ben severim geveze insan kendim de geveze olduğumdan mütevellit

Yiriz biz midemiz asla küçülmez

Bence benimki küçüldü

Pek acıkmıyorum eskisi gibi

Gerçi düzgün şeyler yemekten de olabilir

Çikolatanın tok tutmasıyla etin tutması bir değil şimdi

Kaç gündür bıkmadan yapıyorum sayende ... bende ne kadar gitti acaba görüntüde pek bisi yok gibi
Ben jilliani 12 gün falan yaptim sakatlaninca birakmak zorunda kaldim o halde bile her goren spor mu yapiyosun dedi dışardan farkedilecek bi degisim oluyo canim sakin birakmahele 30 günü tamamlayinca harika olur super bi bayram hediyesi vucuda

bende de aynısı oldu hemen arttırdım ve değişik yemek yedim özellikle köz patlıcan çok işime yaradı ama herkesin bünyesi de bir değil ...
bakacam da şimdi bakayım derken dağıtıcam sonra toplamaya çalışıcam zaman kaybı geldi ders dinliyorum soğuyacam sonra dersten ...
bugün zorluyor spor beni kısa kısa yapacam sanırım boynum çok kötü oldu aynı pozisyonda oturmaktan

bugün yapamıcam gibi zorlayım az kendimi göbeğimden çok sıkıldım hemde çookkk

Ayyy ben cok seviyorum kas zaten bayandaki kas erkekdeki gibi kaba olmuyo e biz protein tozu falan da kullanmadigimiz için bizimki ne kadar uğraşırsak uğraşalım cok şiş bi görüntü oluşturmaz Fit vucutlara bakiyom surekli ben fitness yapan kadinlara falan motive oluyom araştırıyorum nasil beslenilmeli spordan once sonra ne yenmeli falan beslenme cok onemli spor yaparken cok az da yenmemeli kasları beslemeli dimi konusurum ben susmam aslinda benimde küçüldü midem ama ben bazen zorluyorum midemin alacaginin 3 katini yiyorum ama bazen arada olar oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…