- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.841
Fıtık ameliyati oldu kızlar baya zor geçmiş 3. Ameliyatı bu ona da kiyamiyorum tek kalcak ama annem de gelsin artık
Gelmez bebeğim sevmez o öyle başka yerler de kalmayio size gelse olmaz mı kuzu
Şimdi iyi şükür yatıyor işte ama gelmez bize kendi evinde kalır oŞimdi daha iyi mi peki?
Ayrıca poncik e katılıyorum biraz daha iyi olunca alıp size gelsin
Gelmez bebeğim sevmez o öyle başka yerler de kalmayi
Yalnız kaliyo kuzum kendi evinden başka bi yerde kalmaz banyo falan kullanmazyabancı değilsiniz ama deden falan yok mu kuzu yalnız mı kalıyo
Yalnız kaliyo kuzum kendi evinden başka bi yerde kalmaz banyo falan kullanmaz
Bize geliyo arada da rica minnet 2 3 anca kalıyo
Kızlar menum sahur bir yoğurt
İftar çorba karbuz nohut yemeği bı kaşık pilav 5 çatal künefe yedim midem değişiklik görsun diye kızlar pazara kadar kabızlık gecmez ise izne ayrılmak isteyeceğim çünkü böyle grubun yüzdesine dusurucemkaptinn
zuzuzu yeme şeklini değiştir semizotu ye salata olarak ve bir gün diyette değilmiş gibi beslen ancak öyle düzeliyor bende öyleydim dün normal yedim çıkabilmek için az da olsa etkisini gördüm birde kimyonlu su iç ılık oda işe yarar .. yemediğin ne varsa onu yemeye çalışKızlar menum sahur bir yoğurt
İftar çorba karbuz nohut yemeği bı kaşık pilav 5 çatal künefe yedim midem değişiklik görsun diye kızlar pazara kadar kabızlık gecmez ise izne ayrılmak isteyeceğim çünkü böyle grubun yüzdesine dusurucemkaptinn
her tarafım yağ benim nasıl olcak bilmiyorum ama üst karın da değişim var az önce baktım aynada fark ettim bugün 6.günSanırım kas yapısı oluşturmamızla alakalı canım o
Önce vücuda gerekli yağları kas dokusuna dönüştürecek ki fazla yağları daha çabuk eritelim
Yok kiz nerdeee o fitnees yapan kadinlar protein içeceği kullaniyo kaslanmak icin kas yapmak cok zor beslenme cok onemli ben ağırlık çalışmaya yeni başladim 1 ay oldu olmadi yani ama bu sefer sporcu beslenmesi de yaptim kendi çapımda yani sporu protein karbonhidrat dengeli bi yemekten 2 saat sonra yapiyorum sonra spor bitince hemen yumurta ve kendi yaptigim proteini bol yulafli kurabiyemden yiyorum kas inşaası gerceklessin kas yıkımı olmasin diyeSenin nefesin de tıkanmıyordur kesin o fitnessdaki kaslı kadınlara benziyondur öyle hayal ediyorum ben seni
İçiyordum valla parte kızdı içinde sinameki varmış sonra zarar veriyormuş bağırsaklara
Yiriz bizBen sana kizmadim surekli olmaz zararliymis dedim. Bugun icebilirsin benceeee yesilcayda olabiliirrrr
bende yerim bilirsin
Şimdi iyi şükür yatıyor işte ama gelmez bize kendi evinde kalır o
ben cıkıyorum kızlar iyi geceler
zuzuzu yeme şeklini değiştir semizotu ye salata olarak ve bir gün diyette değilmiş gibi beslen ancak öyle düzeliyor bende öyleydim dün normal yedim çıkabilmek için az da olsa etkisini gördüm birde kimyonlu su iç ılık oda işe yarar .. yemediğin ne varsa onu yemeye çalış
her tarafım yağ benim nasıl olcak bilmiyorum ama üst karın da değişim var az önce baktım aynada fark ettim bugün 6.gün
Yok kiz nerdeee o fitnees yapan kadinlar protein içeceği kullaniyo kaslanmak icin kas yapmak cok zor beslenme cok onemli ben ağırlık çalışmaya yeni başladim 1 ay oldu olmadi yani ama bu sefer sporcu beslenmesi de yaptim kendi çapımda yani sporu protein karbonhidrat dengeli bi yemekten 2 saat sonra yapiyorum sonra spor bitince hemen yumurta ve kendi yaptigim proteini bol yulafli kurabiyemden yiyorum kas inşaası gerceklessin kas yıkımı olmasin diyeama yine de bir ayda kalça kası bacak kası baya kendini gosterdi kol cok hafif kaslandi karin da ince bi kas cizgisi belirdi ve mide kismimda iki tane minik baklavam vağ ben 2 3 senedir hep spor yapiyorum ama en etkili spor agirlik calismak oldu benim icin baya emek istiyo vucut yapmak omzum sakatlandi ramazan girdi beslenme duzeni kaydi spor yapsam da ağırlıkla olmadigi icin cok verim alamiyorum amma konustum haaa okucaksin hepsiniii
Yiriz bizmidemiz asla küçülmez
Ben jilliani 12 gün falan yaptim sakatlaninca birakmak zorunda kaldim o halde bile her goren spor mu yapiyosun dedi dışardan farkedilecek bi degisim oluyo canim sakin birakmaKaç gündür bıkmadan yapıyorum sayende ... bende ne kadar gitti acaba görüntüde pek bisi yok gibi
bende de aynısı oldu hemen arttırdım ve değişik yemek yedim özellikle köz patlıcan çok işime yaradı ama herkesin bünyesi de bir değil ...O zaman umarım bir an önce iyileşir anneannen ve annen geri döner canım :)
İyi geceler poncik
Katılıyorum bence de beslenme özellikli
Herkesin menülerine bakıyorum ben de zuzu çok az yiyor gibi geliyor bana da
Benim de öyle kız bıngıl bıngıl yağım resmen
Mezuranı bulup ölçünce mutlu olacaksın bence
bugün yapamıcam gibi zorlayım az kendimi göbeğimden çok sıkıldım hemde çookkkBen jilliani 12 gün falan yaptim sakatlaninca birakmak zorunda kaldim o halde bile her goren spor mu yapiyosun dedi dışardan farkedilecek bi degisim oluyo canim sakin birakmahele 30 günü tamamlayinca harika olur super bi bayram hediyesi vucuda
Ayyy ben cok seviyorum kas zaten bayandaki kas erkekdeki gibi kaba olmuyo e biz protein tozu falan da kullanmadigimiz için bizimki ne kadar uğraşırsak uğraşalım cok şiş bi görüntü oluşturmazAy bir tane bile olsa çok seksü duruyor ya
Ben önceden sevmezdim kas falan ama son birkaç gündür pek bir hoşuma gitmeye başladı
Pek seksü duruyor bence
Zaten o vücut yapanların çoğu protein tozu falan kullanıyorlar şişmek için
Üçgen ficud mu olacaksın başımıza boşver
Ayrıca konuş konuş ben severim geveze insan kendim de geveze olduğumdan mütevellit
Bence benimki küçüldü
Pek acıkmıyorum eskisi gibi
Gerçi düzgün şeyler yemekten de olabilir
Çikolatanın tok tutmasıyla etin tutması bir değil şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?