Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dinlenme günü yapiyo msn canim kaslarin gelisiminde dinlendirmekde cok onemli yorgun kaslar gelişemez

Ben kaçtım kizlar spor yapicamm yarin eşim izinli dinlenme günü yapicam bugun guzel bi çalışma yapiyim o yuzden

kuzu ama sen çok az yiyosun o yüzden cıkamıyosun dediğimden yaptın mı veya kahve falan ictin mi bol su iciyo musun eğer bunları yaparsan zaten cıkarsın
Canım yazmıyorum ama yaptım sahurda kaynatıp içtim üstüne yoğurt yedim üstüne bir litre su içtim yok yok galiba benim bir sorunum var hastaneye gidecem

Hadi ya bende yapamadım yapayım şimdi bari ikinci günüm benimde bugün daha çok yeniyim tabi

Sana birsey sorucam. Simdi benim bildigim kadariyla salona falanda gttim 88ken bile bana bisiklet max 20 yuruys 30 1 saat olabilir.
Eliptik 15 dk bide karin icin bi aleti cekiyodum bu kadar.squat vs baska seylerde istedigimde en az70 kg olmami ozaman ekleyecegini soyluyodu hoca.
Ben baska yerlerde de oyle gordum sanki. Senin kg kactim ve agie spor un acaba farkli biseyi olurmu kilolularda?

Tamam tatlım bugün öyle yaptım ekmek yedim tatlı yedim beş çatal yedim yani bakalım inşallah olur kimyon suyunu flda denetim zaten herşeyi deniyorum bu ara jillien yaptn mi nasıl gidiyor

pocikin verdiği çay tarifini denedin mi kuzum ? ramazanda bende de olur kabızlık bak cumartesi pazar oruc tuttum pazartesi başladı hemen ama ben cok takmıyorm cünkü malum yeme şekli değişiyo vücut alışkın değil kayısı yiyorm bakalım etki etcek miiii send biraz sabret biraz daha ceşitli ve fazla yemeye başla salatanı yogurdunu eksik etme bide böyle deneyelim bakalım ne olcakk
anladım canım benim dedemde öyle çağırıyoruz çağırıyoruz gelmiyo
gelmiyolar vallaa ne varsa o evlerde
gözden ırak gönülden ırak hep unuttunuz beni bugün

iyi geceler

unutulmazzz yaşananlaarrr
Bugün 9 km yürümüşüm mutluyum huzurluyum eve çok geç geldim ama olsun yürümek güzeldi
nasıl yürüyosun o kadar yolu ben anlayamıyorum

Sabah duş aldım popo baldır kısmında sellülit vardı o görüntü azalmış ve 6 gün de üst karında fark var akşam eve gidince oramı buramı incelicem karnıma dikkat etmedim karnimda da var löp löpten sellülit ten ben şok

Tamam tatlım bugün öyle yaptım ekmek yedim tatlı yedim beş çatal yedim yani bakalım inşallah olur kimyon suyunu flda denetim zaten herşeyi deniyorum bu ara jillien yaptn mi nasıl gidiyor
Psikolojiktir inşallah birşey olmasında bir de popo kısmına zeytinyağı ılıt sür varsa kantron yağı daha iyi olur ikiside yoksa sıcak suya oturmayı dene kabizliktan yırtılma olmasın...
Bebeğim yapiyorum sabah duş aldım popo bacak kısmında sellülit vardı net şekilde azalmış karnımı da akşam iyice incelicem hatta mezura da almayı düşünüyorum bulmadım evde çünkü kesinlikle yap

Bu kilolar da iken iki farklı salona gittim sınırsızdı biri diğeri pazar günü kapalıydı sadece haftada 3 gün vücut dinlensin diyordu 2 gün gel 1 gün gelme 2 gün gel 3 gün mola haftalık program bu olsun demişti alet ile yapıyordum.. diğerinde 72 isim sanırım trambolin yapıyordum jumping te yapmıştım hatta kilo uygun değil demiyorlardi benden kilolu olanlarda geliyordu ayni şekilde yapıyorlardı

Nerdeyse bırakacaktım çok yoruyor diye dersler yoğunlaştı çünkü adam sabah 4.15 e ders koymuş ve çok önemli benim için tekrar gibi olacak ama bırakıcam az da olsa yapacam bacaklarımı görünce
4.15 e ders mi manyak mı bu insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…