- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.861
Jillianin karın icin de video serisi vardi boyle 30 günlük yanlis hatirlamiyosam bunu bitirince bayramdan sonra belki ona başlarsinbugün yapamıcam gibi zorlayım az kendimi göbeğimden çok sıkıldım hemde çookkk
Dinlenme günü yapiyo msn canim kaslarin gelisiminde dinlendirmekde cok onemliHeğ valla baya hırs yaptım
Gece gece 1.5 km yürümüş ve 2000 üzeri adım atmış oldum
Sonuçları gördükçe mutlu oluyorum çünkü
Bir ay sonra içine girebileceğim kıyafetlere bakıyorum gidip gelip
Canım yazmıyorum ama yaptım sahurda kaynatıp içtim üstüne yoğurt yedim üstüne bir litre su içtim yok yok galiba benim bir sorunum var hastaneye gidecemkuzu ama sen çok az yiyosun o yüzden cıkamıyosun dediğimden yaptın mı veya kahve falan ictin mi bol su iciyo musun eğer bunları yaparsan zaten cıkarsın
Hadi ya bende yapamadım yapayım şimdi bari ikinci günüm benimde bugün daha çok yeniyim tabiBen jilliani 12 gün falan yaptim sakatlaninca birakmak zorunda kaldim o halde bile her goren spor mu yapiyosun dedi dışardan farkedilecek bi degisim oluyo canim sakin birakmahele 30 günü tamamlayinca harika olur super bi bayram hediyesi vucuda
Sana birsey sorucam. Simdi benim bildigim kadariyla salona falanda gttim 88ken bile bana bisiklet max 20 yuruys 30 1 saat olabilir.Ay bir tane bile olsa çok seksü duruyor ya
Ben önceden sevmezdim kas falan ama son birkaç gündür pek bir hoşuma gitmeye başladı
Pek seksü duruyor bence
Zaten o vücut yapanların çoğu protein tozu falan kullanıyorlar şişmek için
Üçgen ficud mu olacaksın başımıza boşver
Ayrıca konuş konuş ben severim geveze insan kendim de geveze olduğumdan mütevellit
Bence benimki küçüldü
Pek acıkmıyorum eskisi gibi
Gerçi düzgün şeyler yemekten de olabilir
Çikolatanın tok tutmasıyla etin tutması bir değil şimdi
Tamam tatlım bugün öyle yaptım ekmek yedim tatlı yedim beş çatal yedim yani bakalım inşallah olur kimyon suyunu flda denetim zaten herşeyi deniyorum bu ara jillien yaptn mi nasıl gidiyorzuzuzu yeme şeklini değiştir semizotu ye salata olarak ve bir gün diyette değilmiş gibi beslen ancak öyle düzeliyor bende öyleydim dün normal yedim çıkabilmek için az da olsa etkisini gördüm birde kimyonlu su iç ılık oda işe yarar .. yemediğin ne varsa onu yemeye çalış
pocikin verdiği çay tarifini denedin mi kuzum ? ramazanda bende de olur kabızlık bak cumartesi pazar oruc tuttum pazartesi başladı hemen ama ben cok takmıyorm cünkü malum yeme şekli değişiyo vücut alışkın değil kayısı yiyorm bakalım etki etcek miiii send biraz sabret biraz daha ceşitli ve fazla yemeye başla salatanı yogurdunu eksik etme bide böyle deneyelim bakalım ne olcakkKızlar menum sahur bir yoğurt
İftar çorba karbuz nohut yemeği bı kaşık pilav 5 çatal künefe yedim midem değişiklik görsun diye kızlar pazara kadar kabızlık gecmez ise izne ayrılmak isteyeceğim çünkü böyle grubun yüzdesine dusurucemkaptinn
gelmiyolar vallaa ne varsa o evlerdeanladım canım benim dedemde öyle çağırıyoruz çağırıyoruz gelmiyo
gözden ırak gönülden ırak hep unuttunuz beni bugün
iyi geceler
Bugün 9 km yürümüşümmutluyum huzurluyum eve çok geç geldim ama olsun yürümek güzeldi
Sabah duş aldım popo baldır kısmında sellülit vardı o görüntü azalmışBen jilliani 12 gün falan yaptim sakatlaninca birakmak zorunda kaldim o halde bile her goren spor mu yapiyosun dedi dışardan farkedilecek bi degisim oluyo canim sakin birakmahele 30 günü tamamlayinca harika olur super bi bayram hediyesi vucuda
Psikolojiktir inşallah birşey olmasında bir de popo kısmına zeytinyağı ılıt sür varsa kantron yağı daha iyi olur ikiside yoksa sıcak suya oturmayı dene kabizliktan yırtılma olmasın...Tamam tatlım bugün öyle yaptım ekmek yedim tatlı yedim beş çatal yedim yani bakalım inşallah olur kimyon suyunu flda denetim zaten herşeyi deniyorum bu ara jillien yaptn mi nasıl gidiyor
Sabah duş aldım popo baldır kısmında sellülit vardı o görüntü azalmışve 6 gün de üst karında fark var akşam eve gidince oramı buramı incelicem karnıma dikkat etmedim karnimda da var löp löpten sellülit ten ben şok
Bu kilolar da iken iki farklı salona gittim sınırsızdı biri diğeri pazar günü kapalıydı sadece haftada 3 gün vücut dinlensin diyordu 2 gün gel 1 gün gelme 2 gün gel 3 gün mola haftalık program bu olsun demişti alet ile yapıyordum.. diğerinde 72 isim sanırım trambolin yapıyordum jumping te yapmıştım hatta kilo uygun değil demiyorlardi benden kilolu olanlarda geliyordu ayni şekilde yapıyorlardıSana birsey sorucam. Simdi benim bildigim kadariyla salona falanda gttim 88ken bile bana bisiklet max 20 yuruys 30 1 saat olabilir.
Eliptik 15 dk bide karin icin bi aleti cekiyodum bu kadar.squat vs baska seylerde istedigimde en az70 kg olmami ozaman ekleyecegini soyluyodu hoca.
Ben baska yerlerde de oyle gordum sanki. Senin kg kactim ve agie spor un acaba farkli biseyi olurmu kilolularda?
Günaydın şekerimgünaydın beybileeerrr
Nerdeyse bırakacaktım çok yoruyor diye dersler yoğunlaştı çünkü adam sabah 4.15 e ders koymuş ve çok önemli benim için tekrar gibi olacak ama bırakıcam az da olsa yapacam bacaklarımı görüncesporun faydaları
4.15 e ders miNerdeyse bırakacaktım çok yoruyor diye dersler yoğunlaştı çünkü adam sabah 4.15 e ders koymuş ve çok önemli benim için tekrar gibi olacak ama bırakıcam az da olsa yapacam bacaklarımı görünce
evet 2 hoca var benim sınv üzerine online ders diğeri de gece yarısı kabusları diyor4.15 e ders mimanyak mı bu insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?