- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.881
günaydın şeker kızGünaydın kızlaaaar
evet 2 hoca var benim sınv üzerine online ders diğeri de gece yarısı kabusları diyoroda 00,30 - 01,30 arası halimi düşün işte benim o gece yarısı derslerinide izlicem arkdaş ile
sınava ne kadar kaldı kuzumkaptinn bu arada bu tempo ile diyette kalmıyor düzen kalmadı çünkü ne uyku düzenim ne yemek düzenim var
günaydın bibiğiimmmGünaydın kızlaaaar
günaydın şeker kız
e sen ne zaman uyucannnn
sınava ne kadar kaldı kuzum
günaydın bibiğiimmm
1 temmuzda sınav 30 gün var işte .. günlük uykum 3 4 saat olacak şuan 5 saat zaten vitamin hapı alacam 20 gün kalae sen ne zaman uyucannnn
sınava ne kadar kaldı kuzum
günaydın bibiğiimmm
az kalmış kuzum ya kaçıncı hakkındı son muydu yanlış mı hatırlıyorum1 temmuzda sınav 30 gün var işte .. günlük uykum 3 4 saat olacak şuan 5 saat zaten vitamin hapı alacam 20 gün kala
eve gidince yemek yiyip 12 ye kadar uyusan kuzum olmaz mı öyle1 temmuzda sınav 30 gün var işte .. günlük uykum 3 4 saat olacak şuan 5 saat zaten vitamin hapı alacam 20 gün kala
uykusuz ve halsiiizzzsenn
enerjik beybi ... poncik bcaklarımdaki sellülit azalmış akşam karnımıda incelicem karnıma bakmadım belediye saati yaklaşıyordu aklıma gelmedi ondan sen de durumlar nasılnabersinizzzzz
güneş mi var dısardauykusuz ve susuzbide kosgebe gitcem galiba off inşallah beni göndermezler yerinide tam bilmiyorum yanarım kururum
enerjik beybi ... poncik bcaklarımdaki sellülit azalmış akşam karnımıda incelicem karnıma bakmadım belediye saati yaklaşıyordu aklıma gelmedi ondan sen de durumlar nasıl
güneş mi var dısardaben üşüyorum hırkayla geziyorum
9 12 arasıda online ders var program şu şekildeeve gidince yemek yiyip 12 ye kadar uyusan kuzum olmaz mı öyle
9 12 arasıda online ders var program şu şekilde
akşam 21-12 online ders
diğer hoca 01,30 a kadar gece dersi
kendi hocam 4,15 7 arası sabah dersi koymuş
bende gece derslerini biriktirip hafta sonu izlicem 1e kadar test çözer uyurum
ben ölçmedim ama vücudumu iyi tanıyorum sırtım incelmedi ama fazla o yağlar duruyor level 2 de fark atacak bence ..bende hiç enerjik değilimvuuu süpersin kuzummm bende cıbıl çektimdi kendimi ama çok net değil bilmiyorum belli oluyo mu bakarım eğer doğru ölctüysem dün popoda 1 cm incelme vardı inşallah doğrudur AMİN
Bide artık ekmek yememeye karar verdim tabi bu kararımım arkasında ne kadar durabilirim bilmiyorum o kadar yoruluyorum tartıda bi etkisi yok abur cubur tatlı yemiyorum bari ekmeği de yemeyeyim inşallah tartıya etkisi olur
ben ölçmedim ama vücudumu iyi tanıyorum sırtım incelmedi ama fazla o yağlar duruyor level 2 de fark atacak bence ..
ekmek yerine bulgur pilavı daha iyi bulgur yceğin zman ekmek yeme yumurta yiyebiliyorsan haftada 3 4 gün ye ben yumurta yediğim dönem daha rahat verdim kilo
az uyuyorum sorun bıkıp uyanamamak o sorular çok önemli fark atacak ... grubumuz var birbirimize destek oluyoruz uyanırım da işin önmli kısmı vücut sarsılıyor düzen kalmıyor nasıl olcak herey de yiyemiyorum midem almıyor akıl verin bana en azından kilomu nasıl koruyumbu programa göre senin hiç uyumaman lazım
ekmeksiz nasıl dayanacaksın günler uzunsahurda yumurta yiyorum dün 2 kaşık bulgur yedim ama her gün her günde bulgur yiyemem ki
ekmeği mümkün olduğunca hiiiççç yememeye çalışcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?