Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

zor işler kuzum ya. Valla inşallah kazanırsın da biter bu çilen evde yemek falan nasıl yapıyosun bu yoğunlukta

Günaydin Kizlar, dünki iftar menüm:
Bol limonlu su kac bardak ictim hatirlamiyorum:)
üc catal pilav yedim daha fazlasini almadim midem ve yesillikli salata yedim,
ortaligi toparladikdan sonrada 150g Kadar cilek yedim, ve su Kücük cikolara toplari varya kinder in belki bilirsiniz onlardan ikitane yedim, ramazanda acayip Tatli cekiyo canim:)
bide kabizlik sorunu bendede var ramazandan dolayi iki gündür cikamiodum normalde günde iki defa cikarim ayipdir söylemesi:) onun icin yatmadan kayisi ve su ictim, hemen etkisini gösterdi Sabah kalktigimda... Sahurda tarcinli süt ve bol su.

jilian bendede cok etki gösterdi kizlar, surda 5 defa yaptim galiba nekadar ise yaradi sasdim kaldim:) benim bacaklarim cok löp löp dü ve selülitliydi Sabah baktim azalmis selülitler veeeee ellediginde daha sIKI, ay böyle gördükce cok mutlu oluyorum, en güzelide bu hafta ciddi bi kilo kaybim oldu simdiye kadar

Cok sevindim canim dedim ya 12 gunde ben dışardan farkedilecek bi degisim yasadim super bi spor jillian daha bide 30 günü tamamladığını düşün fark müthiş olur

Boynunu gerdirerek başla o zaman ama bırakma
Benim yaparken geçti bazı ağrılar
Bugün de kesin mezura al bence de

Aynen o yüzden mesela çok şişerim diye korkmuyorum ben nasıl şişeyim bu kadarcık proteinle bir de bu kadar zamanda
Adamlar yıllarını veriyor
Ben yemekten 2 saat sonra falan yapıyorum sonrasında da süt-yoğurt gibi şeyler işte ama proteinli ne yenir pek bilmiyorum onların içecekleri falan oluyor herhalde dimi sebze meyve blendırda hazırladığın
Bunları ben de öğrenmek istiyorum aslında bir site falan önerebilir misin

Dinlenme günü yapiyo msn canim kaslarin gelisiminde dinlendirmekde cok onemli yorgun kaslar gelişemez

Yapmıyorum şu 30 gün bitsin yapacağım ama kendime sözüm var gidip AVMde dükkan dükkan kıyafet deneyeceğim
O gün fast foos da yiyeceğim

Kaldı 22 gün

Ya sen de haklısın zuzum ama bu iş böyle giderse bir doktora görün
Kuzenim de böyle çok tutmuştu tutmuştu içinde kurumuştu en son ameliyat falan etmişlerdi

Ben hiç salona gitmedim canım ama giden arkadaşlarımda öyle bir kısıtlama duymadım
77 kg ım ben Jillian da yapıyorum çünkü böyle bir kısıtlama duymadım hiç hakkında
Bir de spor salonuna gitmeden evde kilo verebilmek olduğu için amaç belki spor salonunda verilen egzersizlerle fark ediyordur kimin yapıp kimin yapamayacağı
Bir de onun programı vardı "En büyük ezik" diye oradaki ablalar abiler hep 200-250 kilo vardı
İzliyordum
Her bir şeyi yapıyorlardı
Sakıncası olmaz bence

ee tabi karin bacak yuruyus zaten boyle seyler normal.
Mesela bisikletin fazlasi basen yapiyo diye biliyorum belki oyuzden fazla yaptirmadi. Cunku benden zayiflar farkli hareketler yapiyolardi. Bana eliptik cok yapma demiyodu benm soyledigim agirlikli seyler bazi hareketler.

Bu spor isinden cok korkuyorm yanlis bir hareket yaparim diye ki cok kez spor salonuna gittim step plates zumba ftnss hepsini denedimm ona ragmen korkuyorum.
Mesela spor hocasi arkdasim vardi ilk yeni okuldayken cok tecrubesi yokken yanlis karin kasi yapmisti cok ugrasti duzeltmek icin resmen ustu kalinlasmisti.
Mesela benimde ust bacagim kalin oldugu icin kalinlasmasindan korkuyorum. Bide okumustum ki kilo yaparken dizlere baski yapiyomus ilerde eklem rahatsizligi yapiyomus.
Sormamin nedeni arastirdinizmi diye benim bildigim buydu oyuzden sizlerinde fikrini aliyorum.
Ben kol yaparken bile acaba bisey olurmu diye dusunuyorum
Ama mesela suan keptin skrpncari tam agirlik yapma zamanni.
Ay bilemiyorm karisik konu birine danisicam bende merk ediyorm cnku

Ay ben de bakacağım selülitlere hiç dikkat etmedimdi

Nerdeyse bırakacaktım çok yoruyor diye dersler yoğunlaştı çünkü adam sabah 4.15 e ders koymuş ve çok önemli benim için tekrar gibi olacak ama bırakıcam az da olsa yapacam bacaklarımı görünce

Bırakma bırakma
Dinlenmeli de olsa bırakma

Pide de yeme ama

Ben her gün yumurta yiyorum başladığımdan beri
Bir ara gelmişti ama şimdi alıştım gibi

Hmm
Valla sınav dönemlerinde ya stresten abanıyorum yemeye ve kilo alıyorum veya da çöküyorum

En iyisi ara öğünlere proteinli şeyler koymak bence seni uzun süre götürür

Jilliani bilmiyorum cnm mesela en cok merak ettigim squaat acaba nasil.
Sen zaten suan cok kilolu deglsn 77 iyi
Bide jillian da fazla yaptirmiyo squaat falan aslinda.
Ben genel anlamda sordum ama salonda kisitlama var 88 kilo insana agirlik yaptirmak banada sacma geliyo

Yumirtadan vazgecme benim zayiflarken 2 haslanmisim standrtti :)

vardır havalar isincak diyolardı bizimde ofis serin de teeeee oralara gidip dönersem eminim susarım patronuma mesaj attim inşallah ben giderim der yaa
hadi inşallah o gitsin nasıl olsa orucsuzmuş

ay bu ne yaa

yemekte az yemişsin sonrasında meyve fln dengelemişsinn
bnm canım hiç tatlı cekmiyo bu ramazan niyeyse ve kabızlık bende de var

Gunaydin kizlaaar
Ancak yazabildimmm
günaydın kuzuuumm

kilo fazlayken aşırı sporu bende zararlı biliyodum ama
tabi bnmkiler sadece kualktan dolma bilgiler
daha hafif sporlar yapılsn deniyo yürüyüş tarzı zorlamayan şeyler

zor işler kuzum ya. Valla inşallah kazanırsın da biter bu çilen evde yemek falan nasıl yapıyosun bu yoğunlukta
yapamıyorum ki her zaman eşim yardımcı oluyor annemde yiyorum kv 2 3 gündür eşimin teyzesi mersindeydi o çağırdı
..
size tavsiye düdüklü tencere kullanmasını öğrenin 20 dk yemek hazır karıştırma bakma derdi yok o benim hayatımı kurtarıyor sıkıştım hemen bir barbunya atıyorum o da difrizde domatesi ile hazır bir soğan doğruyorum okadarda yapalım dimi 17 dk pişme süresi var yanına salata yoğurt oldu bir yemek

Tabi canim senelerini veriyolar vücut için ama ben bayiliyorum fitness kadinlarinin vicitlarina kası çok abartmayanlarinkine tabi ben önüme çıkan her siteden okudum fitekran bloğu hoşuma gitti araştirmalar göstererek açıklamış guzel olmuş bi oku istersen kuzum spordan sonra kana hizli karışan protein tüketin diyolar ama onlar protein iceceginden bahsediyolar genelde yağsiz lor cok iyiymis protein olarak ben genelde yumurta ve yulaf yiyorum basit şeker de almak gerekiyomuş bal veya iki üç kuru üzüm atiyorum agzima bence dogru yoldayim vücudum yanıt veriyor çünkü ben eskiden spor yapip ustune biseyler yersem kilo olarak döner falan saniyodum ama eger spordan sonra karbonhidrat ve protein alınmazsa kas yıkımı gerçekleşiyomuş kas enerjiyi kendinden aliyomuş bu sefer gelişemiyomuş simdi sporumu saat kacta yaparsam yapiyim bittikten sonra yumurta ve yulaf kurabiyemden yiyorum hicde kilo yapmadi
Kiz dinlenme günü yapmazsan vücuda sekillenecek zaman veremezsin 3 gün yap bir gün dinlen olmali 4 gün yap bir gün dinlen

Kondüsyonları çok olmadığı içindir belki de
Düşüp bayılmasın başımıza kalmasın diyorlardır
Mesela benim çok iyi değil kondisyonum ve kardiyolarda dökülüyorum

Yumirtadan vazgecme benim zayiflarken 2 haslanmisim standrtti :)

Ay evet her sabah yiyorum ne zaman bitecek bu çile

Aynenn cnm ben bizzat yasadim oyuzden simdi herkesin kilosunu bilmiyorm ondan sordum zaten daha fazla sanmistim arkadasimizida hem kendim hem grup icin kafama takildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…