Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ama çok az

Vardir sebebi kolay degil atiyorum.kas yapmak yag yakmak bunlarin kurali vardir oyuzden bence arastirilip en azindan yapilmali amann diyim

45 ama o tedavi dönememi gelmişti zor günler yaşadığım için dersi bırakmıştım çalışmış olsaydım geçerdim kolaydı soruları çünküm geçmede 60

Ekmek tok tutmuyo ki kuzum daha çok acıktırıyo aksine yumurta peynir süt icicem yada iftardan kalan yemek çorba Allah ne verdiyse dün sahurda hiç ekmek yemedim bakalım bugün ne durumda olucam
Ben sahurda hic ekmek yemiyorum valla hic acıkmıyorum iki yumurta ve kahvaltıliklardan yiyorum gayet tok tutuyo ama tabi ben evdeyim sen çalışiyon

Keske evin onunde deniz olsa da atlasam hergun yuzseeeem
Yuzmekten guzel spor yoook benceeee. Tatilde okadar yedigim halde asiri yiyorum ama hic almiyorum. Cunku yuzmekten kollarim vs agriyo artik :)
Ah ah keske yuzme yerlerinede hic guvenmiorm bide kizimda var zorrrrr
Suan denize atliysim geldi

ay düdüklüden ben çok korkuyorum bizim evde patladı su yenilerindennnn Allah korudu kuzenimin kulağı ve çok hafif yüzü yandı ama kalıcı olmadı yeniydi düdüklü bide pahalı emsanın bizde sikayet ettik daha iyisini yeni gönderdiler annem korkudan acamadı eski düdüklümüzü kullanıyoruz onuda benim ceyizime verdi ama bende kullanabilir miyim hiic bilmiyorumm
eşin anlayışlıysa hiç sorun olmaz bdv'de neler okuyoruz adamlar hiç bişeyi beğenmiyo seninki ne güzel yardımcı oluyormus

yok kuzum patronumda oruclu ama olsundu ben giderim dedi en sevdiğim patron canım patron

yok yemiyorum pide de dün hiç almadım sadece bulgur yedim bugün de yemicem inşallah

o korku bana da senden geçti bacak kalınlaşması özellikle aklımda yer etmiş nedense ...aslında doğru değil yaptığımız bir bilen ile ypmak bizi amacımıza daha kolay ulaştıracak zararsız olarak ... mesela ben jilli yaparken bile bacak hareketlerini sınırlı yapıyorum dizlerim ağırmasın diye bunu ilk geldiğimde söylemiştin ..
birine danışmak an mantıklısı .. ama kollar birden kaslanmaz ben kol çalışmak istemedim ağırlık ile kas istemiyorum dedim zaten hemen oluşmaz korkma demişti belli süre sonra yapmıyorsun ama o süreyi bilmek çok önemli

Bende kilo fazlasi olanlarin fazla squat yapmamasi gerektiğini biliyorum dizlere yük binmesin diye ama dedigin gibi jillian cok yaptirmiyo ben suanki sporumda bir cok çeşit squat yapıyorum 40 dk mi aliyo üst bacagim kaslandi ama ben seviyorum bacak kasi squat en sevdigim hareket

Ayy ilk jillian yaparken kardiyolarda altima çişimi yapacakmışım gibi geliyodu ahahahahh zor dayaniyodum bitene kadar

yumurta yiyemiyorum peynir yiyemiyorum yemek bile son lokmalarda midemi bulandırıyor.. evde ara öğün yapıyorum ders çalışırken önüme 1 sürahi su alıyorum minik kaseler oluyor ya kahve yanı için onun dolusu kaju badem fındık en miniğini düşün kasenin ... birde hurma yiyorum gündüz en büyük eksiğim kahvaltı bu ara yiyemiyorum birşey
..
dinlenmeli yapacam mezura da alacam unutmazsam ... sekerpancarı jillinin krın bölgesi videolarından bahsetti onabakacam sabah akşam yaparım belki spor eneride verir

45 ama o tedavi dönememi gelmişti zor günler yaşadığım için dersi bırakmıştım çalışmış olsaydım geçerdim kolaydı soruları çünküm geçmede 60

aa benim 70 diye aklımda kalmıs insallah bu sefer geçersin kuzum bide bunun stajı var da sınavı geçtikten sonra staj biter

yok yemiyorum pide de dün hiç almadım sadece bulgur yedim bugün de yemicem inşallah
Ben dün tam yemek yapiyodum eşim geldi sıcak pide almiş yemek yapmayi biraktim kahvalti yaptik iftarda acik tereyag basmış olabilerem pideye

Ben valla yanlis bisey yapmayon diye soyledim ozamanda squaat icin hrryrrde okudum kilolu kisilerin az yapmasi gerektigini cunku yuk biniyomus.
Bende kollara 0.500lukle yapiyorm mesela koltuk altlarim aciyo bacak arasida oyle.
Ben jillian icin demedim zaten o cok yaptirmiyo ben jilliani severim heryeri calistirdigi icin ben her anlamda soyledim. Evet bilen kisiyle daha kafan rahat anlarsi senin kilon zaten 70 cok korkmana gerek yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…