- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.921
Günaydin Kizlar, dünki iftar menüm:
Bol limonlu su kac bardak ictim hatirlamiyorum:)
üc catal pilav yedim daha fazlasini almadim midem ve yesillikli salata yedim,
ortaligi toparladikdan sonrada 150g Kadar cilek yedim, ve su Kücük cikolara toplari varya kinder in belki bilirsiniz onlardan ikitane yedim, ramazanda acayip Tatli cekiyo canim:)
bide kabizlik sorunu bendede var ramazandan dolayi iki gündür cikamiodum normalde günde iki defa cikarim ayipdir söylemesi:) onun icin yatmadan kayisi ve su ictim, hemen etkisini gösterdi Sabah kalktigimda... Sahurda tarcinli süt ve bol su.
Vardir sebebi kolay degil atiyorum.kas yapmak yag yakmak bunlarin kurali vardir oyuzden bence arastirilip en azindan yapilmali amann diyimKondüsyonları çok olmadığı içindir belki de
Düşüp bayılmasın başımıza kalmasın diyorlardır
Mesela benim çok iyi değil kondisyonum ve kardiyolarda dökülüyorum
Ay evet her sabah yiyorum ne zaman bitecek bu çile
45 ama o tedavi dönememi gelmişti zor günler yaşadığım için dersi bırakmıştım çalışmış olsaydım geçerdim kolaydı soruları çünküm geçmede 60en sonuncudan kaç almıştınayy bende direksiyon sınavımı son hakkımda geçmiştim insan cok fena stres yapıyor ki bu daha önemli bi sınav Allah yardımcın olsun inşallah bu sefer geçersin kuzum dualarım seniinle
Ben sahurda hic ekmek yemiyorum valla hic acıkmıyorum iki yumurta ve kahvaltıliklardan yiyorum gayet tok tutuyoEkmek tok tutmuyo ki kuzum daha çok acıktırıyo aksine yumurta peynir süt icicem yada iftardan kalan yemek çorba Allah ne verdiysedün sahurda hiç ekmek yemedim bakalım bugün ne durumda olucam
yapamıyorum ki her zaman eşim yardımcı oluyor annemde yiyorum kv 2 3 gündür eşimin teyzesi mersindeydi o çağırdı
..
size tavsiye düdüklü tencere kullanmasını öğrenin 20 dk yemek hazır karıştırma bakma derdi yok o benim hayatımı kurtarıyor sıkıştım hemen bir barbunya atıyorum o da difrizde domatesi ile hazır bir soğan doğruyorum okadarda yapalım dimi17 dk pişme süresi var yanına salata yoğurt oldu bir yemek
hadi inşallah o gitsin nasıl olsa orucsuzmuş
ay bu ne yaa
yemekte az yemişsin sonrasında meyve fln dengelemişsinn
bnm canım hiç tatlı cekmiyo bu ramazan niyeyseve kabızlık bende de var
günaydın kuzuuumm
kilo fazlayken aşırı sporu bende zararlı biliyodum ama
tabi bnmkiler sadece kualktan dolma bilgiler
daha hafif sporlar yapılsn deniyo yürüyüş tarzı zorlamayan şeyler
yok yemiyorum pide de dün hiç almadım sadece bulgur yedimAy ben de bakacağım selülitlere hiç dikkat etmedimdi
Bırakma bırakma
Dinlenmeli de olsa bırakma
Pide de yeme ama
Ben her gün yumurta yiyorum başladığımdan beri
Bir aragelmişti ama şimdi alıştım gibi
Hmm
Valla sınav dönemlerinde ya stresten abanıyorum yemeye ve kilo alıyorum veya da çöküyorum
En iyisi ara öğünlere proteinli şeyler koymak bence seni uzun süre götürür
o korku bana da senden geçti bacak kalınlaşması özellikle aklımda yer etmiş nedense ...aslında doğru değil yaptığımız bir bilen ile ypmak bizi amacımıza daha kolay ulaştıracak zararsız olarak ... mesela ben jilli yaparken bile bacak hareketlerini sınırlı yapıyorum dizlerim ağırmasın diye bunu ilk geldiğimde söylemiştin ..ee tabi karin bacak yuruyus zaten boyle seyler normal.
Mesela bisikletin fazlasi basen yapiyo diye biliyorum belki oyuzden fazla yaptirmadi. Cunku benden zayiflar farkli hareketler yapiyolardi. Bana eliptik cok yapma demiyodu benm soyledigim agirlikli seyler bazi hareketler.
Bu spor isinden cok korkuyorm yanlis bir hareket yaparim diye ki cok kez spor salonuna gittim step plates zumba ftnss hepsini denedimm ona ragmen korkuyorum.
Mesela spor hocasi arkdasim vardi ilk yeni okuldayken cok tecrubesi yokken yanlis karin kasi yapmisti cok ugrasti duzeltmek icin resmen ustu kalinlasmisti.
Mesela benimde ust bacagim kalin oldugu icin kalinlasmasindan korkuyorum. Bide okumustum ki kilo yaparken dizlere baski yapiyomus ilerde eklem rahatsizligi yapiyomus.
Sormamin nedeni arastirdinizmi diye benim bildigim buydu oyuzden sizlerinde fikrini aliyorum.
Ben kol yaparken bile acaba bisey olurmu diye dusunuyorum
Ama mesela suan keptin skrpncari tam agirlik yapma zamanni.
Ay bilemiyorm karisik konu birine danisicam bende merk ediyorm cnku
Bende kilo fazlasi olanlarin fazla squat yapmamasi gerektiğini biliyorum dizlere yük binmesin diye ama dedigin gibi jillian cok yaptirmiyo ben suanki sporumda bir cok çeşit squat yapıyorum 40 dk mi aliyo üst bacagim kaslandi ama ben seviyorum bacak kasiJilliani bilmiyorum cnm mesela en cok merak ettigim squaat acaba nasil.
Sen zaten suan cok kilolu deglsn 77 iyi
Bide jillian da fazla yaptirmiyo squaat falan aslinda.
Ben genel anlamda sordum ama salonda kisitlama var 88 kilo insana agirlik yaptirmak banada sacma geliyo
evet canim aynen, su iciorum cok sonra bidaha midede yemege yer kalmio pek:)yemekte az yemişsin sonrasında meyve fln dengelemişsinn
bnm canım hiç tatlı cekmiyo bu ramazan niyeyseve kabızlık bende de var
Ayy ilk jillian yaparken kardiyolarda altima çişimi yapacakmışım gibi geliyodu ahahahahh zor dayaniyodum bitene kadarKondüsyonları çok olmadığı içindir belki de
Düşüp bayılmasın başımıza kalmasın diyorlardır
Mesela benim çok iyi değil kondisyonum ve kardiyolarda dökülüyorum
Ay evet her sabah yiyorum ne zaman bitecek bu çile
Ben sahurda hic ekmek yemiyorum valla hic acıkmıyorum iki yumurta ve kahvaltıliklardan yiyorum gayet tok tutuyoama tabi ben evdeyim sen çalışiyon
yumurta yiyemiyorum peynir yiyemiyorum yemek bile son lokmalarda midemi bulandırıyor.. evde ara öğün yapıyorum ders çalışırken önüme 1 sürahi su alıyorum minik kaseler oluyor ya kahve yanı için onun dolusu kaju badem fındık en miniğini düşün kasenin ... birde hurma yiyorum gündüz en büyük eksiğim kahvaltı bu ara yiyemiyorum birşeyAy ben de bakacağım selülitlere hiç dikkat etmedimdi
Bırakma bırakma
Dinlenmeli de olsa bırakma
Pide de yeme ama
Ben her gün yumurta yiyorum başladığımdan beri
Bir aragelmişti ama şimdi alıştım gibi
Hmm
Valla sınav dönemlerinde ya stresten abanıyorum yemeye ve kilo alıyorum veya da çöküyorum
En iyisi ara öğünlere proteinli şeyler koymak bence seni uzun süre götürür
45 ama o tedavi dönememi gelmişti zor günler yaşadığım için dersi bırakmıştım çalışmış olsaydım geçerdim kolaydı soruları çünküm geçmede 60
Meyve kayisi falan dengelemeye calistim ama almio midem canim ya böyle bulanti oluo tam yemek saatinden az önce busene basladi bu bende nedense cözemedim dahaama çok az
Ben dün tam yemek yapiyodum eşim geldi sıcak pide almişyok yemiyorum pide de dün hiç almadım sadece bulgur yedimbugün de yemicem inşallah
Ben valla yanlis bisey yapmayon diye soyledim ozamanda squaat icin hrryrrde okudum kilolu kisilerin az yapmasi gerektigini cunku yuk biniyomus.o korku bana da senden geçti bacak kalınlaşması özellikle aklımda yer etmiş nedense ...aslında doğru değil yaptığımız bir bilen ile ypmak bizi amacımıza daha kolay ulaştıracak zararsız olarak ... mesela ben jilli yaparken bile bacak hareketlerini sınırlı yapıyorum dizlerim ağırmasın diye bunu ilk geldiğimde söylemiştin ..
birine danışmak an mantıklısı .. ama kollar birden kaslanmaz ben kol çalışmak istemedim ağırlık ile kas istemiyorum dedim zaten hemen oluşmaz korkma demişti belli süre sonra yapmıyorsun ama o süreyi bilmek çok önemli
Meyve kayisi falan dengelemeye calistim ama almio midem canim ya böyle bulanti oluo tam yemek saatinden az önce busene basladi bu bende nedense cözemedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?