Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet cicimmmm bende icim rahat etmiyo soyliyimde yeterli benim icin.
Yaaap kuru kizim yaaap senin bacaklar ince zatii

bdv psikoloijmi bozuyor benim
ben korkmuyorum nedense siz havasını almadan açmışsınızdır .. suya tutarım öyle açarım acelem yoksa 2 dk eksik tutarım saati soğuyunca açarım . tefalin var annem kullanmama zin vermiyor eski tip kullanıyorum tefalinki daha güzel ama sebze haşlama bölümü var ..
en kötüsü yumurta kırar veriz diyor maşallah o konuda sorun yok zaten 2 kişi çalışıyorsa herşey yapacak erkekte evde bende maddi estek sağlıyorum sonuçta tek kazanan o değil

Şu bdv bi ara sarmistimmmm resmen insani etkiliyo yaa fazla bakmamak lazim

Aynen buzlukta olunca çok kolay pişiyor düdüksüzde bile eğer önceden düdüklüde ğişirilip atıldıysa buzluğa :)

Ay söylediğin iyi oldu ben de spordan sonra süt içiyorum tarçınlı duştan sonra tabi ama yanlış mı yapıyorum diye düşünüyordum açıkçası
Demek ki iyi yapıyormuşum
Kuru üzüm ben de alayım
O dediğin bloga da bakacağım
Ya şu program 30 günlük nasılsa ara vermek içime sinmiyor şimdi ama bittikten sonra veririm
Sonuçları merak ediyorum çünkü şimdi dün ölçü de aldım ya çok gaza geldim

Yüzme çok işe yarıyor ben ergenliğe kadar yapmıştım onu
Omuzlarım genişledi ama metabolizma hızlandırma artı vücudu şekle sokma ve bunu korumada faydasını çok gördüm şimdiye kadar
Çocuklara spor yaptırmak lazım küçük yaştan

yok yemiyorum pide de dün hiç almadım sadece bulgur yedim bugün de yemicem inşallah

Ben de ekmek tok tutar diye düşünüyorum günde 1 veya 2 yiyorum

Bence de o kadar kolay olmaz o iş
Sonuçta yarım saat yapıyorsun bir de 30 gün yani
Onlar yıllarını veriyorlar protein tozuyla şunla bunla
Bir de başta kaslanmak biraz iyidir
Sonra daha çabuk kilo veririz
Yağ azalınca napsın vücut daha çok enerji tüketiyor

evet cicimmmm bende icim rahat etmiyo soyliyimde yeterli benim icin.
Yaaap kuru kizim yaaap senin bacaklar ince zatii
Aynen kuzum belki bilmeyen vardir en guzeli bi bilene soramiyosan araştırmak bol bol yazi okumak
Heee öyle deaamiii ince deaaaamiiikuruyum deeaamiiij pağdon fazla coştum

tabi canım söylemen iyi oldu bilmiyorduk öğrendik tedbir her zaman iyidir

yok kuzum biz açmadan pişerken patladı o yüzden düdüklü hatalı bizde sorun yok
aynen eski tip kullanıyoruz bizde şuan ben onun düdüğünü koparmıştım önceden ama düdüksüz müdüksüz gene çalışıyor bende ceyizime fissler istiyorum ama bilmiyorum alabilir miyim baya maliyetli

maşallah maşallah çok doğru söylüyorsun sen maddi destek oluyosun oda sana destek olmalı her anlamda keşke her erkek eşin gibi olabilse

Ayy ilk jillian yaparken kardiyolarda altima çişimi yapacakmışım gibi geliyodu ahahahahh zor dayaniyodum bitene kadar

Ben de bağıra bağıra yapıyorum işte

Ben şu an alıştım gibi
Bir omlet bir haşlanmış şekilde yiyorum daha farklı bir tür varsa bilmediğim söyleyin de yiyeyim
Altı üstü 30 gün ya sabredeceğim artık
İkinci tura dönersem o zaman bana da gelebilir

Bana enerji geliyor artık bitince açıkçası
Başta ağrı sızı çoktu şşimdi olmuyor

Ben spor biti bitmez yiyorum biseyler hemen 1 saat içinde yenmesi lazim diyolar ilk 30 dk protein alınırsa iyi olarmiş yine sende oku yazilar kilo vermek isteyenler spor sonrasi nasil beslenmeli falan diye arattim önüme kac yazi çıktıysa okudum hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…