- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.941
Ben dün tam yemek yapiyodum eşim geldi sıcak pide almişyemek yapmayi biraktim kahvalti yaptik iftarda acik tereyag basmış olabilerem pideye
Ohh miss misssbende dün gece öyle yedim 2 yumurtadan omlet peynir çay ve karpuzoh mis hiçta acıkmadım
Hee karataycilar boyle yir pideyihımossun biz karataycıyız dimi
evet cicimmmm bende icim rahat etmiyo soyliyimde yeterli benim icin.Bende kilo fazlasi olanlarin fazla squat yapmamasi gerektiğini biliyorum dizlere yük binmesin diye ama dedigin gibi jillian cok yaptirmiyo ben suanki sporumda bir cok çeşit squat yapıyorum 40 dk mi aliyo üst bacagim kaslandi ama ben seviyorum bacak kasisquat en sevdigim hareket
Hee karataycilar boyle yir pideyibayramda neci olsah ki simdi tatli neyim yiyemeh karatayda
bdv psikoloijmi bozuyor benimay düdüklüden ben çok korkuyorum bizim evde patladı su yenilerindennnn Allah korudu kuzenimin kulağı ve çok hafif yüzü yandı ama kalıcı olmadı yeniydi düdüklü bide pahalı emsanın bizde sikayet ettik daha iyisini yeni gönderdiler annem korkudan acamadı eski düdüklümüzü kullanıyoruz onuda benim ceyizime verdi ama bende kullanabilir miyim hiic bilmiyorumm
eşin anlayışlıysa hiç sorun olmaz bdv'de neler okuyoruz adamlar hiç bişeyi beğenmiyo seninki ne güzel yardımcı oluyormus
eşeğin büyüğü hırdaaa benim 70 diye aklımda kalmıs insallah bu sefer geçersin kuzum bide bunun stajı var da sınavı geçtikten sonra staj biter
Şu bdv bi ara sarmistimmmm resmen insani etkiliyo yaa fazla bakmamak lazimbdv psikoloijmi bozuyor benim
ben korkmuyorum nedense siz havasını almadan açmışsınızdır .. suya tutarım öyle açarım acelem yoksa 2 dk eksik tutarım saati soğuyunca açarım . tefalin var annem kullanmama zin vermiyor eski tip kullanıyorum tefalinki daha güzel ama sebze haşlama bölümü var ..
en kötüsü yumurta kırar veriz diyor maşallah o konuda sorun yok zaten 2 kişi çalışıyorsa herşey yapacak erkekte evde bende maddi estek sağlıyorum sonuçta tek kazanan o değil
yapamıyorum ki her zaman eşim yardımcı oluyor annemde yiyorum kv 2 3 gündür eşimin teyzesi mersindeydi o çağırdı
..
size tavsiye düdüklü tencere kullanmasını öğrenin 20 dk yemek hazır karıştırma bakma derdi yok o benim hayatımı kurtarıyor sıkıştım hemen bir barbunya atıyorum o da difrizde domatesi ile hazır bir soğan doğruyorum okadarda yapalım dimi17 dk pişme süresi var yanına salata yoğurt oldu bir yemek
Tabi canim senelerini veriyolar vücut için ama ben bayiliyorum fitness kadinlarinin vicitlarinakası çok abartmayanlarinkine tabi ben önüme çıkan her siteden okudum fitekran bloğu hoşuma gitti araştirmalar göstererek açıklamış guzel olmuş bi oku istersen kuzum spordan sonra kana hizli karışan protein tüketin diyolar ama onlar protein iceceginden bahsediyolar genelde yağsiz lor cok iyiymis protein olarak ben genelde yumurta ve yulaf yiyorum basit şeker de almak gerekiyomuş bal veya iki üç kuru üzüm atiyorum agzima bence dogru yoldayim vücudum yanıt veriyor çünkü ben eskiden spor yapip ustune biseyler yersem kilo olarak döner falan saniyodum ama eger spordan sonra karbonhidrat ve protein alınmazsa kas yıkımı gerçekleşiyomuş kas enerjiyi kendinden aliyomuş bu sefer gelişemiyomuş simdi sporumu saat kacta yaparsam yapiyim bittikten sonra yumurta ve yulaf kurabiyemden yiyorum hicde kilo yapmadi
Kiz dinlenme günü yapmazsan vücuda sekillenecek zaman veremezsin 3 gün yap bir gün dinlen olmali 4 gün yap bir gün dinlen
Keske evin onunde deniz olsa da atlasam hergun yuzseeeem
Yuzmekten guzel spor yoook benceeee. Tatilde okadar yedigim halde asiri yiyorum ama hic almiyorum. Cunku yuzmekten kollarim vs agriyo artik :)
Ah ah keske yuzme yerlerinede hic guvenmiorm bide kizimda var zorrrrr
Suan denize atliysim geldi
yok yemiyorum pide de dün hiç almadım sadece bulgur yedimbugün de yemicem inşallah
o korku bana da senden geçti bacak kalınlaşması özellikle aklımda yer etmiş nedense ...aslında doğru değil yaptığımız bir bilen ile ypmak bizi amacımıza daha kolay ulaştıracak zararsız olarak ... mesela ben jilli yaparken bile bacak hareketlerini sınırlı yapıyorum dizlerim ağırmasın diye bunu ilk geldiğimde söylemiştin ..
birine danışmak an mantıklısı .. ama kollar birden kaslanmaz ben kol çalışmak istemedim ağırlık ile kas istemiyorum dedim zaten hemen oluşmaz korkma demişti belli süre sonra yapmıyorsun ama o süreyi bilmek çok önemli
Aynen kuzum belki bilmeyen vardir en guzeli bi bilene soramiyosan araştırmak bol bol yazi okumakevet cicimmmm bende icim rahat etmiyo soyliyimde yeterli benim icin.
Yaaap kuru kizim yaaap senin bacaklar ince zatii
yok tatlim kullanmiyorum, ama evde vardi galiba kullansam iyi olcak tüm gün birsey yok Saat dokuz dokuzu on gece baslio iftar saati zaten 9.35 de iyice bulanti basliyoAllah Allah niye acaba ilaç falan kullanıyo musun mide koruyucu falan ic canım
yoksa
tabi canım söylemen iyi oldu bilmiyorduk öğrendikBen valla yanlis bisey yapmayon diye soyledim ozamanda squaat icin hrryrrde okudum kilolu kisilerin az yapmasi gerektigini cunku yuk biniyomus.
Bende kollara 0.500lukle yapiyorm mesela koltuk altlarim aciyo bacak arasida oyle.
Ben jillian icin demedim zaten o cok yaptirmiyo ben jilliani severim heryeri calistirdigi icin ben her anlamda soyledim. Evet bilen kisiyle daha kafan rahat anlarsi senin kilon zaten 70 cok korkmana gerek yok gibi
bdv psikoloijmi bozuyor benim
ben korkmuyorum nedense siz havasını almadan açmışsınızdır .. suya tutarım öyle açarım acelem yoksa 2 dk eksik tutarım saati soğuyunca açarım . tefalin var annem kullanmama zin vermiyor eski tip kullanıyorum tefalinki daha güzel ama sebze haşlama bölümü var ..
en kötüsü yumurta kırar veriz diyor maşallah o konuda sorun yok zaten 2 kişi çalışıyorsa herşey yapacak erkekte evde bende maddi estek sağlıyorum sonuçta tek kazanan o değil
ben okuyup kocama srıyordumŞu bdv bi ara sarmistimmmm resmen insani etkiliyo yaa fazla bakmamak lazim
iftardan önce kullan o zaman yemek yemeden aç kullanılıyo sanırımmyok tatlim kullanmiyorum, ama evde vardi galiba kullansam iyi olcak tüm gün birsey yok Saat dokuz dokuzu on gece baslio iftar saati zaten 9.35 de iyice bulanti basliyo
Ayy ilk jillian yaparken kardiyolarda altima çişimi yapacakmışım gibi geliyodu ahahahahh zor dayaniyodum bitene kadar
yumurta yiyemiyorum peynir yiyemiyorum yemek bile son lokmalarda midemi bulandırıyor.. evde ara öğün yapıyorum ders çalışırken önüme 1 sürahi su alıyorum minik kaseler oluyor ya kahve yanı için onun dolusu kaju badem fındık en miniğini düşün kasenin ... birde hurma yiyorum gündüz en büyük eksiğim kahvaltı bu ara yiyemiyorum birşey
..
dinlenmeli yapacam mezura da alacam unutmazsam ... sekerpancarı jillinin krın bölgesi videolarından bahsetti onabakacam sabah akşam yaparım belki spor eneride verir
Bende esime anlatiyodum entrsanlari nerden buluyosun okuma su tuhaf seyleri diyoduben okuyup kocama srıyordumkv ile olanlara hiç bakmıyorum artık etkisinde kalıyor insan
Ben spor biti bitmez yiyorum biseyler hemen 1 saat içinde yenmesi lazim diyolar ilk 30 dk protein alınırsa iyi olarmiş yine sende oku yazilar kilo vermek isteyenler spor sonrasi nasil beslenmeli falan diye arattim önüme kac yazi çıktıysa okudum hepsiniAynen buzlukta olunca çok kolay pişiyor düdüksüzde bile eğer önceden düdüklüde ğişirilip atıldıysa buzluğa :)
Ay söylediğin iyi oldu ben de spordan sonra süt içiyorum tarçınlı duştan sonra tabi ama yanlış mı yapıyorum diye düşünüyordum açıkçası
Demek ki iyi yapıyormuşum
Kuru üzüm ben de alayım
O dediğin bloga da bakacağım
Ya şu program 30 günlük nasılsa ara vermek içime sinmiyor şimdi ama bittikten sonra veririm
Sonuçları merak ediyorum çünkü şimdi dün ölçü de aldım ya çok gaza geldim
Yüzme çok işe yarıyor ben ergenliğe kadar yapmıştım onu
Omuzlarım genişledi ama metabolizma hızlandırma artı vücudu şekle sokma ve bunu korumada faydasını çok gördüm şimdiye kadar
Çocuklara spor yaptırmak lazım küçük yaştan
Ben de ekmek tok tutar diye düşünüyorum günde 1 veya 2 yiyorum
Bence de o kadar kolay olmaz o iş
Sonuçta yarım saat yapıyorsun bir de 30 gün yani
Onlar yıllarını veriyorlar protein tozuyla şunla bunla
Bir de başta kaslanmak biraz iyidir
Sonra daha çabuk kilo veririz
Yağ azalınca napsın vücut daha çok enerji tüketiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?