Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oksijensizlikten kafa yapıyor bende

Beyne yeterince gitmediği için

Bir süre ben kimim, neredeyim oluyorum

Ama sakinleşince içiyorum

anne de iş bitiyor benim kv her zaman der oğlum ayrdım et görüyor birde sınava çalışıyorum bizim garantimiz olacak ruhsat biliyor sağ olsun destekler beni ...
korktum şimdi üstü cam kapaklı olan var emsanın o model mi

anne de iş bitiyor benim kv her zaman der oğlum ayrdım et görüyor birde sınava çalışıyorum bizim garantimiz olacak ruhsat biliyor sağ olsun destekler beni ...
korktum şimdi üstü cam kapaklı olan var emsanın o model mi

maşallah senin kv şanslısın kuzum herkese anlatma nazar değirirler

şu tarz bişeydi kuzum patlayan annem baya pahalı almıştı o zaman ama bu patlayınca şimdi biraz daha üst modelini göndermislerde onu hiç kullanmadan kaldırdık benim ceyizime bende korkuyorum

Ay boyle bi düdüklü kvdem de de var o baya memnun ama bize ellettirmez patlar falan bunlar tehlikeli diye kendi açar hep ben emsanin üstü cam olan düdüklüsünü cok begeniyom ondan almak istiyom

cok haklisin canim, o yüzden böyle eslere sahip oldumuz icin mutlu olmamiz lazim:) neler var ya of offf

Ay boyle bi düdüklü kvdem de de var o baya memnun ama bize ellettirmez patlar falan bunlar tehlikeli diye kendi açar hep ben emsanin üstü cam olan düdüklüsünü cok begeniyom ondan almak istiyom

bizde ilk basta memnunduk ama sonra piserken patladı kendi kendine zaten tuhaf sesler cıkarıyodu dıkkat etsin kvden
yeni alcaksan emsan alma bence fissler al cok iyimiss araştırmalarıma göre ama çok pahalı

bizde ilk basta memnunduk ama sonra piserken patladı kendi kendine zaten tuhaf sesler cıkarıyodu dıkkat etsin kvden
yeni alcaksan emsan alma bence fissler al cok iyimiss araştırmalarıma göre ama çok pahalı
Ayy iyisi eski düdüklüler o zaman ayy emsaninki de bek guzel ama bende daha alamam zaten düdüklüler pahali yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…