- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.961
Ben spor biti bitmez yiyorum biseyler hemen 1 saat içinde yenmesi lazim diyolar ilk 30 dk protein alınırsa iyi olarmiş yine sende oku yazilar kilo vermek isteyenler spor sonrasi nasil beslenmeli falan diye arattim önüme kac yazi çıktıysa okudum hepsini
O iş sende o zamanben bu konuyu araştırcambulursam derim sana
tememO iş sende o zamanhaber et bağa şucu olduh bucu olduh diyerenkkten
anne de iş bitiyor benim kv her zaman der oğlum ayrdım et görüyor birde sınava çalışıyorum bizim garantimiz olacak ruhsat biliyor sağ olsun destekler beni ...yok kuzum biz açmadan pişerken patladı o yüzden düdüklü hatalı bizde sorun yok
aynen eski tip kullanıyoruz bizde şuan ben onun düdüğünü koparmıştım öncedenama düdüksüz müdüksüz gene çalışıyor bende ceyizime fissler istiyorum ama bilmiyorum alabilir miyim baya maliyetli
maşallah maşallahçok doğru söylüyorsun sen maddi destek oluyosun oda sana destek olmalı her anlamda keşke her erkek eşin gibi olabilse
anne de iş bitiyor benim kv her zaman der oğlum ayrdım et görüyor birde sınava çalışıyorum bizim garantimiz olacak ruhsat biliyor sağ olsun destekler beni ...yok kuzum biz açmadan pişerken patladı o yüzden düdüklü hatalı bizde sorun yok
aynen eski tip kullanıyoruz bizde şuan ben onun düdüğünü koparmıştım öncedenama düdüksüz müdüksüz gene çalışıyor bende ceyizime fissler istiyorum ama bilmiyorum alabilir miyim baya maliyetli
maşallah maşallahçok doğru söylüyorsun sen maddi destek oluyosun oda sana destek olmalı her anlamda keşke her erkek eşin gibi olabilse
AhahahhahOksijensizlikten kafa yapıyor bende
Beyne yeterince gitmediği için
Bir süre ben kimim, neredeyim oluyorum
Ama sakinleşince içiyorum
Tebrikler kuzumBugün de eksiyim bu arada
Dayanamadım baktım
Cumaya eksi çıkacağım
İçim rahatladı
Anlaştıh
anne de iş bitiyor benim kv her zaman der oğlum ayrdım et görüyor birde sınava çalışıyorum bizim garantimiz olacak ruhsat biliyor sağ olsun destekler beni ...
korktum şimdi üstü cam kapaklı olan var emsanın o model mi
Ay boyle bi düdüklü kvdem de de var o baya memnun ama bize ellettirmez patlar falan bunlar tehlikeli diye kendi açar hepmaşallah senin kvşanslısın kuzum herkese anlatma nazar değirirler
şu tarz bişeydi kuzum patlayan annem baya pahalı almıştı o zaman ama bu patlayınca şimdi biraz daha üst modelini göndermislerde onu hiç kullanmadan kaldırdık benim ceyizime bende korkuyorum
cok haklisin canim, o yüzden böyle eslere sahip oldumuz icin mutlu olmamiz lazim:) neler var ya of offfanne de iş bitiyor benim kv her zaman der oğlum ayrdım et görüyor birde sınava çalışıyorum bizim garantimiz olacak ruhsat biliyor sağ olsun destekler beni ...
korktum şimdi üstü cam kapaklı olan var emsanın o model mi
Ay boyle bi düdüklü kvdem de de var o baya memnun ama bize ellettirmez patlar falan bunlar tehlikeli diye kendi açar hepben emsanin üstü cam olan düdüklüsünü cok begeniyom ondan almak istiyom
Ayy iyisi eski düdüklüler o zamanbizde ilk basta memnunduk ama sonra piserken patladı kendi kendine zaten tuhaf sesler cıkarıyodudıkkat etsin kvden
yeni alcaksan emsan alma bence fissler al cok iyimiss araştırmalarıma göre ama çok pahalı
Ayy iyisi eski düdüklüler o zamanayy emsaninki de bek guzel ama bende daha alamam zaten düdüklüler pahali yaa
Süpersin bebegimmmUzun zamandir ski beslenmeedigim icin arti olmustum haliyle bayaaa oldu cunku arada dikkat ediyodum sadece.
Cumartesiden bugune -2kg olmusum
Ramazandan sonra belki donerim listeye
Ay ben 7 senedir kullaniyom patlamadi şükürbencede en iyi eski düdüklüler ama onların patlaması daha bi tehlikeli
Tesekkurler kuuzm aslinda az gitti oruc olmasaydm biliyosn 1 2 gune 2.5kg ucururdum ben.Süpersin bebegimmm
Aynen kuzum ramazanda kilo vermek zor super gitmis benceTesekkurler kuuzm aslinda az gitti oruc olmasaydm biliyosn 1 2 gune 2.5kg ucururdum ben.
Ay ben 7 senedir kullaniyom patlamadi şükürtacın düdüklüsü benimki ablam almıştı ev hediyesi olaraktan gayet iyi anlaşiyos kendisiylen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?