- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #206.981
Ay en korktuğum şeylerden
1. Tavandaki pervanenin kopup kafama gözüme gelmesi
2. Düdüklü patlaması
Aynen kuzum ramazanda kilo vermek zor super gitmis bence
AhahhahahahAy en korktuğum şeylerden
2. Düdüklü patlaması
Ahahhahahahpervanede koptummm
yok yok o korku bendede var, hatta bazen böyle gözümün önünde canlandigi bile oluo koptugunda ne olur diyeYa koparsa
Koptuğu olmuş daha önce
Bir tek ben miyim bundan korkan şimdi
yok yok o korku bendede var, hatta bazen böyle gözümün önünde canlandigi bile oluo koptugunda ne olur diye
bibiğiiim günaydıınnnGunaydin kızlar
adam giderim dedi diye mi kıymete bindiyok kuzum patronumda oruclu ama olsundu ben giderim dedien sevdiğim patron canım patron
ben aslında yesem yerim ama yedikten sonra cok rhaatsız oluyorum diye yarıda kesiyorum yemegievet canim aynen, su iciorum cok sonra bidaha midede yemege yer kalmio pek:)
cok kötü kabizlik canim ya sinir bozucu
bu hafta cok kasmayaydın haftaya asıl önemli olan listeye o zaman girceksinnnBugün de eksiyim bu arada
Dayanamadım baktım
Cumaya eksi çıkacağım
İçim rahatladı
ayy ebn cok korkuyorum düdüklüdeennnbizde ilk basta memnunduk ama sonra piserken patladı kendi kendine zaten tuhaf sesler cıkarıyodudıkkat etsin kvden
yeni alcaksan emsan alma bence fissler al cok iyimiss araştırmalarıma göre ama çok pahalı
valla mıUzun zamandir ski beslenmeedigim icin arti olmustum haliyle bayaaa oldu cunku arada dikkat ediyodum sadece.
Cumartesiden bugune -2kg olmusum
Ramazandan sonra belki donerim listeye
Okumadn galiba dedim ya kizzzz. Ama artidaydinm onun cezasini cekiyorum.bibiğiiim günaydıınnn
adam giderim dedi diye mi kıymete bindi
ben aslında yesem yerim ama yedikten sonra cok rhaatsız oluyorum diye yarıda kesiyorum yemegikeske bende hemen senin gibi tıkansam da yiyemesem
bu hafta cok kasmayaydın haftaya asıl önemli olan listeye o zaman girceksinnn
ayy ebn cok korkuyorum düdüklüdeennn
geçen fasulye yaptımda yaparken annemi kırk kere aradım açarkende kardeşim açtı tencereyi
valla mıekside misin hiç demiyonnn
bende yatıgım duvar tarafında agır mdf bi süs va gece o düşcek diye çok korkuyorumAy en korktuğum şeylerden
2. Düdüklü patlaması
bibiğiiim günaydıınnn
ben aslında yesem yerim ama yedikten sonra cok rhaatsız oluyorum diye yarıda kesiyorum yemegikeske bende hemen senin gibi tıkansam da yiyemesem
geçen fasulye yaptımda yaparken annemi kırk kere aradım açarkende kardeşim açtı tencereyi
aynen aynen diorumya direk gözümde canlanio ayy berbat bi düsünce.Kafa göz gider kız ne olacak
Belki kopup köşeye falan gider tabi o durumda şanslı oluruz
bibiğiiim günaydıınnn
bende yatıgım duvar tarafında agır mdf bi süs va gece o düşcek diye çok korkuyorum
şimdi okudum dahaOkumadn galiba dedim ya kizzzz. Ama artidaydinm onun cezasini cekiyorum.
onu ilk gördüğümde bende cok şaşrmıştımyokk benim patronum hep kıymetli pek kıymetli severimcınım hep izin verir hiçte maaşımdan kesmez
ahahah bende öyleyim annem bana tavuk haşla demişti o zamana kadar hiç görmemistim altına ped koymuşlar tavuğun annemi aradım anneeee tavuğun altına ped koymuşlar dmeiştim çok gülmüştüsonrada defalarca aradım
sende btün şartlar mevcuttt kiloda verirsen eger haftaya listedesinHadi ya ben bilmiyorum listeye girmek için ne lazım
Olsun listeye girsem de girmesem de burası büyük motivasyon oluyor bana o da olur bir gün
Altı üstü süs kız kaldır gitsin için rahat eder
onu ilk gördüğümde bende cok şaşrmıştım
sende btün şartlar mevcuttt kiloda verirsen eger haftaya listedesinbu hafta Buki_89 giriyo listeye kilo vermiş olursa eğerr
ooo süpermis bu, kiloda bi limit varmi? yani sukarda verirsen anca gibi?onu ilk gördüğümde bende cok şaşrmıştım
sende btün şartlar mevcuttt kiloda verirsen eger haftaya listedesinbu hafta Buki_89 giriyo listeye kilo vermiş olursa eğerr
yalnız değilmişim çoh sevindimonu ilk gördüğümde bende cok şaşrmıştım
ama cidden cok iyi kilo veriyosun maşallahhAy öv beni listeye en uygun gadınsın de
En zayıflayan gadınsın de ahahahaha
Şaka bir yana da nerede yazıyorlar bu kurallar canım
Mesela şu kadar kilo verilecek vs gibi bir okuyayım bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?