Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin kızlar
bibiğiiim günaydıınnn
yok kuzum patronumda oruclu ama olsundu ben giderim dedi en sevdiğim patron canım patron
adam giderim dedi diye mi kıymete bindi

evet canim aynen, su iciorum cok sonra bidaha midede yemege yer kalmio pek:)
cok kötü kabizlik canim ya sinir bozucu
ben aslında yesem yerim ama yedikten sonra cok rhaatsız oluyorum diye yarıda kesiyorum yemegi keske bende hemen senin gibi tıkansam da yiyemesem

Bugün de eksiyim bu arada
Dayanamadım baktım
Cumaya eksi çıkacağım
İçim rahatladı
bu hafta cok kasmayaydın haftaya asıl önemli olan listeye o zaman girceksinnn

bizde ilk basta memnunduk ama sonra piserken patladı kendi kendine zaten tuhaf sesler cıkarıyodu dıkkat etsin kvden
yeni alcaksan emsan alma bence fissler al cok iyimiss araştırmalarıma göre ama çok pahalı
ayy ebn cok korkuyorum düdüklüdeennn
geçen fasulye yaptımda yaparken annemi kırk kere aradım açarkende kardeşim açtı tencereyi

Uzun zamandir ski beslenmeedigim icin arti olmustum haliyle bayaaa oldu cunku arada dikkat ediyodum sadece.
Cumartesiden bugune -2kg olmusum
Ramazandan sonra belki donerim listeye
valla mı ekside misin hiç demiyonnn

Okumadn galiba dedim ya kizzzz. Ama artidaydinm onun cezasini cekiyorum.

yokk benim patronum hep kıymetli pek kıymetli severim cınım hep izin verir hiçte maaşımdan kesmez

ahahah bende öyleyim annem bana tavuk haşla demişti o zamana kadar hiç görmemistim altına ped koymuşlar tavuğun annemi aradım anneeee tavuğun altına ped koymuşlar dmeiştim çok gülmüştü sonrada defalarca aradım

Hadi ya ben bilmiyorum listeye girmek için ne lazım
Olsun listeye girsem de girmesem de burası büyük motivasyon oluyor bana o da olur bir gün

bende yatıgım duvar tarafında agır mdf bi süs va gece o düşcek diye çok korkuyorum

Altı üstü süs kız kaldır gitsin için rahat eder

onu ilk gördüğümde bende cok şaşrmıştım
Hadi ya ben bilmiyorum listeye girmek için ne lazım
Olsun listeye girsem de girmesem de burası büyük motivasyon oluyor bana o da olur bir gün

Altı üstü süs kız kaldır gitsin için rahat eder
sende btün şartlar mevcuttt kiloda verirsen eger haftaya listedesin bu hafta Buki_89 giriyo listeye kilo vermiş olursa eğerr

sende btün şartlar mevcuttt kiloda verirsen eger haftaya listedesin bu hafta Buki_89 giriyo listeye kilo vermiş olursa eğerr

Ay öv beni listeye en uygun gadınsın de
En zayıflayan gadınsın de ahahahaha

Şaka bir yana da nerede yazıyorlar bu kurallar canım

Mesela şu kadar kilo verilecek vs gibi bir okuyayım bakayım

ooo süpermis bu, kiloda bi limit varmi? yani sukarda verirsen anca gibi?
Ama ben idaliyim buhafta kiloda vercem o listeyede gircemmmmm

Ay öv beni listeye en uygun gadınsın de
En zayıflayan gadınsın de ahahahaha

Şaka bir yana da nerede yazıyorlar bu kurallar canım

Mesela şu kadar kilo verilecek vs gibi bir okuyayım bakayım
ama cidden cok iyi kilo veriyosun maşallahh

takım içi kurallar var kuzum listeye gireceğin hafta muhakkak kilo vermiş olman lazım menülerini düzenli paylaşman devamlılıgı saglaman lazım bildigimiz seyler yaniii bide genel olarak yeni üyeyle ilgili şu yazıyı buldum ama bunda bi şart vs söylememişş

YENİ ÜYENİN DENEME SÜRESİ UYGULAMASI
Yeni üyenin deneme süresi EN AZ İKİ haftadır.

En az iki hafta olması gereken deneme süresi bitiminde, üye takıma kabul edildi ise yeni üye takım listesine dahil olur ve normal yüzde hesaplama prosedürü uygulanır.

Bir önceki Cuma günkü kilosu ile listeye girdiği günkü kilosu yazılarak, yüzdesi hesaplanır. Açıklama kısmına da üye ile ilgili başlangıç bilgileri yazılır:

X üye (Bir önceki Cuma günü kilosu / bu Cuma günkü kilosu / fark / yüzde) - Yeni üye / yarışma giriş kilosu / yarışma giriş tarihi / hedef kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…