- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.001
ama cidden cok iyi kilo veriyosun maşallahh
takım içi kurallar var kuzum listeye gireceğin hafta muhakkak kilo vermiş olman lazım menülerini düzenli paylaşman devamlılıgı saglaman lazım bildigimiz seyler yaniii bide genel olarak yeni üyeyle ilgili şu yazıyı buldum ama bunda bi şart vs söylememişş
YENİ ÜYENİN DENEME SÜRESİ UYGULAMASI
Yeni üyenin deneme süresi EN AZ İKİ haftadır.
En az iki hafta olması gereken deneme süresi bitiminde, üye takıma kabul edildi ise yeni üye takım listesine dahil olur ve normal yüzde hesaplama prosedürü uygulanır.
Bir önceki Cuma günkü kilosu ile listeye girdiği günkü kilosu yazılarak, yüzdesi hesaplanır. Açıklama kısmına da üye ile ilgili başlangıç bilgileri yazılır:
X üye (Bir önceki Cuma günü kilosu / bu Cuma günkü kilosu / fark / yüzde) - Yeni üye / yarışma giriş kilosu / yarışma giriş tarihi / hedef kilo
yani ne kadar cok verirsen liste için o kadar iyi tabikide kuzum bundan sonra takım sonuclarını etkilicek verdiğin kilolarooo süpermis bu, kiloda bi limit varmi? yani sukarda verirsen anca gibi?
Ama ben idaliyim buhafta kiloda vercem o listeyede gircemmmmm
nereye ne yazıyon kız ne anladın senTamam o zaman bildiğim şeylermiş zaten
Yazarım ne olacak zaten özeniyordum oraya yazayım da gördükçe gaza geleyim diye
geçmedi mi daha o ağrılarKarnım, bacaklarım, sırtım her yerim ağriyııı
Ama yapacağım sporu
nereye ne yazıyon kız ne anladın sen
geçmedi mi daha o ağrılar
o kendi istegimize baglı kuzu ona kim en karısır ama yazmakta güzel oluyo tabiŞu avatarın altına yazıyoruz o değil mi başlangıç, güncel vs gibi
Ya kas değil reglden ötürü
Bir de sıcaklar basıyor
Cem yılmaz diyor ya hallerim geldi diye öyleyim
o kendi istegimize baglı kuzu ona kim en karısır ama yazmakta güzel oluyo tabi
senin girecegin liste cuma günü hazırlanan liste hani yüzdelerin yazıldıgı var ya o aday listesinden cıkıp gercek listeye geçiceksin haftaya cuma
he ben öyle agrı fln cekmedgimden bilmiyorum senin halini şu an
o kendi istegimize baglı kuzu ona kim en karısır ama yazmakta güzel oluyo tabi
senin girecegin liste cuma günü hazırlanan liste hani yüzdelerin yazıldıgı var ya o aday listesinden cıkıp gercek listeye geçiceksin haftaya cuma
he ben öyle agrı fln cekmedgimden bilmiyorum senin halini şu an
su an da da yazabilirsin cuma güncellersin kilonuAy şu anda da yazabilir miyim istersem yani
Neyse dur cuma yazayım hem en günceli yazmış olurum daha az görünür
Normalde ben de çekmemdi ama noldu bilmiyorum yaz geldi diye cıbıl gezmekten kesin
ben ylarca yedim kuzum 10 gün flan değildi sütte çok içtim yoğurt ta öyleBen de bağıra bağıra yapıyorum işte
Ben şu an alıştım gibi
Bir omlet bir haşlanmış şekilde yiyorum daha farklı bir tür varsa bilmediğim söyleyin de yiyeyim
Altı üstü 30 gün ya sabredeceğim artık
İkinci tura dönersem o zaman bana dagelebilir
Bana enerji geliyor artık bitince açıkçası
Başta ağrı sızı çoktu şşimdi olmuyor
su an da da yazabilirsin cuma güncellersin kilonu
hee corapsız geziyosan ondan oluyour ölebnde geçen stor yıkadım bi hafta belim fln hep agrıdı
ben ylarca yedim kuzum 10 gün flan değildi sütte çok içtim yoğurt ta öyle
genelde böyle zaten hafta sonu fln yaparım hep işleriEvin her işi de sana bakıyor artık evlilik öncesi pratiği yapıyorsun resmen
Bende esime anlatiyodum entrsanlari nerden buluyosun okuma su tuhaf seyleri diyoduoraya bakarsak hepimiz deliricez hepimiz aldatiliyoruz
anltmıyorum herkese kız ...bunun benzeri benimkide hiç kullanmadım deneyim hafta sonu belki daha lezzetrli yapıyordurmaşallah senin kvşanslısın kuzum herkese anlatma nazar değirirler
şu tarz bişeydi kuzum patlayan annem baya pahalı almıştı o zaman ama bu patlayınca şimdi biraz daha üst modelini göndermislerde onu hiç kullanmadan kaldırdık benim ceyizime bende korkuyorum
eşimin kuzenin eşi canlı örnek bana kıza diyormuşki annme bakacaksın birde çocuk problemleri var düşün kıza hamile kalırsan anneme kim bakacak diyormuş oha dedim kız evi terk etti sonra denemek için döndü işede başladıcok haklisin canim, o yüzden böyle eslere sahip oldumuz icin mutlu olmamiz lazim:) neler var ya of offf
pervaneAy en korktuğum şeylerden
1. Tavandaki pervanenin kopup kafama gözüme gelmesi
2. Düdüklü patlaması
genelde böyle zaten hafta sonu fln yaparım hep işleribiz anca ölünce mezarda dinleniriz
tamamdir canim ay hadi insallah:)yani ne kadar cok verirsen liste için o kadar iyi tabikide kuzum bundan sonra takım sonuclarını etkilicek verdiğin kilolaralt limit 0.5kg
anltmıyorum herkese kız ...bunun benzeri benimkide hiç kullanmadım deneyim hafta sonu belki daha lezzetrli yapıyordur
eşimin kuzenin eşi canlı örnek bana kıza diyormuşki annme bakacaksın birde çocuk problemleri var düşün kıza hamile kalırsan anneme kim bakacak diyormuş oha dedim kız evi terk etti sonra denemek için döndü işede başladı
pervane
şimdi hiçbişi yemiyorum su hurma sabah çerez şeklinde gidiyor ondan da sıkılırım kesinHayal edemiyorum bile ya
Normalde meyve sebza vs böyle faydalı şeyler hiç yemezdim ben
Aylarca önüme koymasalar yemem yani aramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?