- 15 Mayıs 2017
- 350
- 304
- 103
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.221
Oooo nazliii hanimmmm hosgeldinizzzBen niye bu kadar sabirsizim ya hemen fark gormek istiyorum
Hosbuldukta gün içerisinde yazmıştım görmediniz galibaOooo nazliii hanimmmm hosgeldinizzz
Cok gel cokk faydasi olur hepinizi kontrl ediyorum gecmise bakip kim ne kadar yazmis diyeHosbuldukta gün içerisinde yazmıştım görmediniz galiba
Biliyorum canm bende bunun icin katıldım bende boyle konulara fransız kalınca merak ediyorum cevap yazmak istiyorum ama iste kv ile birlikte yaşadığım icin uzun süre giremiyorum firsat buldukça iste ayri eve cikiyim başınız bile şişer artikCok gel cokk faydasi olur hepinizi kontrl ediyorum gecmise bakip kim ne kadar yazmis diyegorddummmm ama daha cok gel senin icinnnn
Sen bir yasiyodun dimi unuttum ben ya profilimi kaldirdin valla kafam karistiiBiliyorum canm bende bunun icin katıldım bende boyle konulara fransız kalınca merak ediyorum cevap yazmak istiyorum ama iste kv ile birlikte yaşadığım icin uzun süre giremiyorum firsat buldukça iste ayri eve cikiyim başınız bile şişer artik
Yok canm bsy kaldırmadım zaten bi çözemedim avatar felan koyamiyorum telefondan giriyorumSen bir yasiyodun dimi unuttum ben ya profilimi kaldirdin valla kafam karistii
Koyabilirsinn cnm Bende 7/24 telefondan giriyorummmmYok canm bsy kaldırmadım zaten bi çözemedim avatar felan koyamiyorum telefondan giriyorum
Bilmiyormki yapamadım arada deniyorum olmadı birgün evde kimse yokken pcden girerimKoyabilirsinn cnm Bende 7/24 telefondan giriyorummmm
Olsun sorunnyok . Ne zaman ayri eve cikiyosun yakinda diyodunBilmiyormki yapamadım arada deniyorum olmadı birgün evde kimse yokken pcden girerim
Yok canısı bn pltes d yaptığım için vücudun alisik oruçlu olmasam günde 105 dk falan yapıyordum spor çok zorlanmadim canımZorlanmadın mı zuzu
Eşim konuşmuş kışa dogru demişler bakalim hayirlisi umarım laflarinda dururlar gerci dursalar bile sessiz sedasız olmaz mutlaka bi tartışma çıkartırlar bıktım vallah neyse kizlar yarin devam ederiz ben uyuyorum esim sabah 7de kalkacak iyi geceleeerrrOlsun sorunnyok . Ne zaman ayri eve cikiyosun yakinda diyodun
günaydın canııımmm cok sevindiimmm ha gayret 2 hafta sonra 80lerdesingünaydın :) tartıldım ve keyfim yerinde çünkü 94.8 kg çıktım
Günaydın kuzum izine ayrılmak istiyor denemişsin ...günaydın kızlarrhayırlı cumalarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?