- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.241
günaydıınnn yok vermiyorumGünaydın kuzum izine ayrılmak istiyor denemişsin ...
Vermiyon mu kaptan izin
ok ben yine buradayım şimdi 71 im ya lşisteye 69 ile dönersem yüzde yükseliyor dimigünaydıınnn yok vermiyorumen son yazarım dedim kuzum
Evet kuzum yüzden izinde kaldıgın hafta sayısına bölünüyo ama yinede fark oluyo tabikiiok ben yine buradayım şimdi 71 im ya lşisteye 69 ile dönersem yüzde yükseliyor dimi
ok kuzum ben işe dönüyorum öpülün bebekEvet kuzum yüzden izinde kaldıgın hafta sayısına bölünüyo ama yinede fark oluyo tabikii
Kendi düğün ve kinamda 5 dk oturmusumdur.... halay bilem çektim sen düşün hem topuklu hep ayagimdaydi sen oturmayı düşünüyorsun
Tamam sana anlık sürpriz yapıp çağırmıceğım söz
Benimkiler kurabiye gibi oldular ama çok beğendim
Sabah kaç tane yiyorsun şimdi bundan
Geçmiş olsun kuzuş
Şimdi nasıl daha iyi mi?
Çok dikkatli olman lazım Jillian yaparken
Hep hareketlerde dizleri-bacakları şöyle böyle tutmayın diye gösteriyor zaten
Yaralanmamak için
O dediğin hareketi de biliyorum totoyu arkaya çıkarman lazım dizi öne bükersen onda yaralanabilirsin diyordu videoda :/
ayy nolduuu diyecektim kiiiii okudummmm gecmis olsun cok dikkat etmek lazimmm amann biyerini sakatlamaaa cnmm
1 tanesi 100 gram geldi mi yuh kahvaltı olabilir aslında sütle beraber güzel gider..
Ben 2 tane yer doyarım sanırım..
İşim büro içinde çok oturuyorum genelde hareket olsun diye kalkarım arada o kadar bugün maliyeye gittim 3 kat merdiven inip çıktım az da yürüdüm ondan şişmez ama babet ayağımı vurdu yapar mı ki benim anladığım şeyler değil kuzum yürüyüş yapınca inceliyor onu biliyorum
Yok canısı bn pltes d yaptığım için vücudun alisik oruçlu olmasam günde 105 dk falan yapıyordum spor çok zorlanmadim canım
Sağol kuzum
Akşam ağrısı geçti sandım ama ağrıyo bildiğin yürürken falan
benim hatamdı ama o kadın gibi düz olmuyodu bacağım ona benzetmeye çalıştım
küt
sen kim o kim salak ponçik
@ParteMoralll canisi güzel arkadaşım yarın şimdi ben fazla çıkarsam spordan kesmicen demiii lütfen kesmeeee
Onlar hayr derse cikamazmisiniz yani neden kiEşim konuşmuş kışa dogru demişler bakalim hayirlisi umarım laflarinda dururlar gerci dursalar bile sessiz sedasız olmaz mutlaka bi tartışma çıkartırlar bıktım vallah neyse kizlar yarin devam ederiz ben uyuyorum esim sabah 7de kalkacak iyi geceleeerrr
dinlendir tabi kendini sakatlamaSağol canımartık çok geç bi kaç gün ara verip ağrım geçerse level 1den devam edicem
canim gecen Cuma 73,700 baslangic kilomda 74.300 dü galiba evet öyle olmasi gerekiyoBuki_89 tatlım senin başlangic kilon ve geçen cuma ki kilon kaçtı ??
ne oldu tatlim ya?kızlar ben daha fazla jilian yapamıcam sakatlandım bende
kolay gelsin kuzuuummmok kuzum ben işe dönüyorum öpülün bebek
ben oynayamıyorum sorun ordabilmiyorum yakısmıyoda çalışıyorum ama nolcak bilmiyorum topukluyla da yürüyemiyorum onada çalışıyorum bide kocaman platform ayakkabı aldım inşallah yere kapaklanmam
günaydın canısıııııGunaydin kizlar
haftaya listedesinnnEtap başı: 77.9
Etap sonu: 76.8
Fark: 1.1
Yüzde: %1,4
Regl olduğumu da hesaba katın heğ
Haftaya daha çok kilo vereceğim bütün o tuttuğum sularla ve şişkinliklerle beraber
he tm bende bi karışıklık olmuştacanim gecen Cuma 73,700 baslangic kilomda 74.300 dü galiba evet öyle olmasi gerekiyo
oh masalllahh 61lere dayandık yaniii***14. TAKİM 520. ETAP***
nuffiun(71///%)
zuzuzuzu1234 (63.5///%)
poncikbirgelincik(60,1/60,2/+0,1/%-0,16)
senad(61.5///%)
Buki_89(73,7///%) yeni üye b.kg:73.4 b.tarih:12 mayıs hedef 68
14. Takım Ortalama:%
valla +100 çok iyi galiba ben 900 gram falan vermişimcünkü ilk oruc tuttugum gün sabah tartılınca 61,1 cıkmıstım
he ama dinleyen kiiimmmmizin vermedikikaptinn Sabah tartilcaksiniz dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?