Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kendi düğün ve kinamda 5 dk oturmusumdur.... halay bilem çektim sen düşün hem topuklu hep ayagimdaydi sen oturmayı düşünüyorsun

ben oynayamıyorum sorun orda bilmiyorum yakısmıyoda çalışıyorum ama nolcak bilmiyorum topukluyla da yürüyemiyorum onada çalışıyorum bide kocaman platform ayakkabı aldım inşallah yere kapaklanmam

Sağol kuzum
Akşam ağrısı geçti sandım ama ağrıyo bildiğin yürürken falan
benim hatamdı ama o kadın gibi düz olmuyodu bacağım ona benzetmeye çalıştım
küt
sen kim o kim salak ponçik

Yok 2 tanesi 100 g yapıp yedim
Doydum ama çok güzeldi
Olsa daha yerdim bir de diyet olmasa tabi
Evet olur
Ayak şişmelerini çok iyi bilirim çünkü ne zaman yeni ayakkabı giysem vurur ve o da şişirir ayaklarımı alışana kadar
Senin de ayağına vurmuş diyorsun ondan şişmiştir

Yok canısı bn pltes d yaptığım için vücudun alisik oruçlu olmasam günde 105 dk falan yapıyordum spor çok zorlanmadim canım

Helal olsun valla

@ParteMoralll canisi güzel arkadaşım yarın şimdi ben fazla çıkarsam spordan kesmicen demiii lütfen kesmeeee

Onlar hayr derse cikamazmisiniz yani neden ki
Sağol canım artık çok geç bi kaç gün ara verip ağrım geçerse level 1den devam edicem
dinlendir tabi kendini sakatlama

***14. TAKİM 520. ETAP***

nuffiun(71///%)
zuzuzuzu1234 (63.5///%)
poncikbirgelincik(60,1/60,2/+0,1/%-0,16)
senad(61.5///%)

Buki_89(73,7///%) yeni üye b.kg:73.4 b.tarih:12 mayıs hedef 68

14. Takım Ortalama:%

valla +100 çok iyi galiba ben 900 gram falan vermişim cünkü ilk oruc tuttugum gün sabah tartılınca 61,1 cıkmıstım

ok kuzum ben işe dönüyorum öpülün bebek
kolay gelsin kuzuuummm bende calışcamda uykum acılmadı daha
ben oynayamıyorum sorun orda bilmiyorum yakısmıyoda çalışıyorum ama nolcak bilmiyorum topukluyla da yürüyemiyorum onada çalışıyorum bide kocaman platform ayakkabı aldım inşallah yere kapaklanmam

ne kaa ayıppp
günaydın canısııııı
Etap başı: 77.9

Etap sonu: 76.8

Fark: 1.1

Yüzde: %1,4

Regl olduğumu da hesaba katın heğ
Haftaya daha çok kilo vereceğim bütün o tuttuğum sularla ve şişkinliklerle beraber
haftaya listedesinnn ve yine güzel kilo vermişssinn bebeğiiim
canim gecen Cuma 73,700 baslangic kilomda 74.300 dü galiba evet öyle olmasi gerekiyo
he tm bende bi karışıklık olmuşta
oh masalllahh 61lere dayandık yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…