- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.441
Top patlayınca hemen gaçacam tartilacamiste bu gercek kilo demi biz karataycilar işimizi bilirik
Bak buolmuyo bana bunu at tamammi bidaha gormiyim kescem tabiii spor listesini at bakaaaam. Oturdum dinlenmeye devam edicem unutmiyimmm sonraa
Hayir listeye yaziliyo.
Hakkinizda hayirlisi olsun ya zor
niye bayilcanki
Ayyy krize girdim ya ahahahahahahahahahahahahaha
Dedin ya bana bu videoyu bilmiyorm demeee dedin.
Gecenlerde bir kizin videosu vardi ben bilmiyorum demistim hix komik degil demistim ya
Sende bunuda mi bilmiyosun diyince. Iyi ki bir video kacirmisim laf sokma dedim
ay anladnmi ahahahahah
Tereyagli cayda içtikmi tam bir karatay olabileceğizahahahhakaratay bizi tanısa mesleği bırakır bunca yıldır bunu mu vermişim diye
Yoh sen tereyağını tek ye o daha iyi çıkarır wcyeyada tereyagli cay iç iyi olar karatayci gardaşına güven ben bugun ramazan pidesi yapacam bol susamli tereyag bassam mi ki arasina
Tereyagli cayda içtikmi tam bir karatay olabileceğiztabiki cok iyi anladik biz karatayi
Bende ilk kez yapacam bahalim nasil olacehay geçen sene bende yaptımdı ama fırındakiler gibi olmadıbiraz poğaçamsı oldu bas tabi karataycılar ekmeği pideyiz tereyağsız asla yiyemezler
Ayyakşam sana
şöyle misss gibi bi çay doldurcamcanın çekti şimdi bilirim
EŞİN ne diyor şimdi sen çalışıyormusunDaha 10 aylik evliyim canm birlikte oturuyoruz baştan beri sebebi ise esim evde tek çalışan kişi ve kv biz sozluyken gelip sorduğunda anneme birlik mı ayri mı diye niye soruyosa sanki allah allah annemde ayri dedi ama babam duyup birlik olsun borcunuz var zor durumdasınız dedi annem cok kızdı babama ama is işten geçmişti ona rağmen düğünümüz iki sene sonra oldu ve sonradan babam cok pisman oldu insan sanmıştım insanlık yapmıştım dedi oyle yani borcuda bunlar abartiyormus hic borç icinde yasamamislar cunku kb ortakmis kardeşleriyle ayirinca borçları çıkmış alışmışlar rahata neyse susmak istiyorum
kız ben genel olarak tartılmıcam yani bu ara öyle bi niyetim yok demek istedimama coook kötüsünkaptinn beni Sabah Sabah diktin tartinin basina bende cikmamistim wc ye zaten sorunlu buaralar:) ama ona ramen bu kiloyu görmekde bi basari yani sahur yapmamis olsaydim ve de wc ye cikmis olsaydim ne olurdu bilemiyorum
yaa bende ondan korkuyorum ya değişirseler diye. gercid aha ne kadar değişebilrler o ayrı bi mevzuuVallahaa biz nisanliyken melek gibilerdi evlendik aynı eve girdik tövbe bismillah tanıyamadım bunları esim bile dedi bu benim annem babam olamaz dedi
ben babama tembih etmiştim kuzum sakın aynı olsun derseler kabul etme diye o da öyle yaptı olmaz aynı evde yapamaz kızım demiş.Daha 10 aylik evliyim canm birlikte oturuyoruz baştan beri sebebi ise esim evde tek çalışan kişi ve kv biz sozluyken gelip sorduğunda anneme birlik mı ayri mı diye niye soruyosa sanki allah allah annemde ayri dedi ama babam duyup birlik olsun borcunuz var zor durumdasınız dedi annem cok kızdı babama ama is işten geçmişti ona rağmen düğünümüz iki sene sonra oldu ve sonradan babam cok pisman oldu insan sanmıştım insanlık yapmıştım dedi oyle yani borcuda bunlar abartiyormus hic borç icinde yasamamislar cunku kb ortakmis kardeşleriyle ayirinca borçları çıkmış alışmışlar rahata neyse susmak istiyorum
bnm 5 gün olduay benimde wc sorunu var yani sorun dediğim 2 gün oldu bugün demek ki çıksam biraz daha - olcak dün kahvede ictim ama cıkamadım azcık tereyag basayım pidenin arasına o çıkartır beni
öyle oldu birazcık
bişey olmaz aplası o alışkın zor şartlarayanında 5 arkadaşını şehit verdik
he ya Dogru sen zaten mesundun, hicde kiskanmadim sonucdakız ben genel olarak tartılmıcam yani bu ara öyle bi niyetim yok demek istedim
valla dün ben bastım o kadar konuştunuz ki kanıma girdiniz bir börekYoh sen tereyağını tek ye o daha iyi çıkarır wcyeyada tereyagli cay iç iyi olar karatayci gardaşına güven ben bugun ramazan pidesi yapacam bol susamli tereyag bassam mi ki arasina
kalitesiz mi olması gerekiyo öyleyse iyi ben 5 tlye aldım bi paketbende kaliteli yemden öldürdüm hayvanı ahhaa sen nasıl öldürdün bakalım aç mı bıraktın peteklerin üstüne mi koydun üşümesin diye
limon sandım o tereyağınıakşam sana
şöyle misss gibi bi çay doldurcamcanın çekti şimdi bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?