- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.461
valla dün ben bastım o kadar konuştunuz ki kanıma girdiniz bir börek
heeeeeeeeeeeeeBak buolmuyo bana bunu at tamammi bidaha gormiyim kescem tabiii spor listesini at bakaaaam. Oturdum dinlenmeye devam edicem unutmiyimmm sonraa
Hayir listeye yaziliyo.
Hakkinizda hayirlisi olsun ya zor
niye bayilcanki
Ayyy krize girdim ya ahahahahahahahahahahahahaha
Dedin ya bana bu videoyu bilmiyorm demeee dedin.
Gecenlerde bir kizin videosu vardi ben bilmiyorum demistim hix komik degil demistim ya
Sende bunuda mi bilmiyosun diyince. Iyi ki bir video kacirmisim laf sokma dedim
ay anladnmi ahahahahah
Ayy üzüldüm simdi kiz herkesin aklina düşürüyozvalla dün ben bastım o kadar konuştunuz ki kanıma girdiniz bir börek
o nasıl oluyor kikalitesiz mi olması gerekiyo öyleyse iyi ben 5 tlye aldım bi paket
yok ya bizim büyük akvaryum balıklar tek tek eksildi geldiğimden beri bide cesette bulamıyorum galina arkadaşlarını yiyolar anlamadım gittiyemde bigün verip bi gün vermiyorum
Gecen hafta 53.5 gibi bişeydi kilom galiba tartildim54.0 çıktım 52 ye inecedim ben hayal gibi geliyo 53 olup ramazanda onu korumak yeni hedefim
hayal ettim su an o yerden sen önüne çömüp böyle sarrafın profilindeki gibi bakışla bakıyosn flnCocugu izliyom yerken ye gizim hadi gizim ondan gizim bundan gizim cocuh bıhtıgel sen yiii anaaa dicek nerdeyse
he acıklama yaptı sonunda anladık hep berabercenek
o nasıl oluyor kibiri çalıyor olmasın
kendimi mezun ettim benkaratayda börek yoktereyağ var perşembe perşembe sen börek mi bastın parte ilgilenir senle
ramazanı 55le bitiriyomuşunhayaller hayatlar
kendimi mezun ettim benbörekten tereyağından konuşursanız böyle olur
börek bugün yendi tereyağı dün ama wc işini gördü yeminle
Hee bizim suçumuz yohhonun yiyesi varmıştır biz naptık
ahahha hayiirrrr istemiyorum 53 de bari kaliyim yaaa aslinda 6 gün oruc tuttuk bi bakiyorum geriye 3 günü az yedim 3 günü cok yedim haftada bir coh yemem gerekiyodu hakittim ben ama hic az yiyesim gelmiyo
salıran balıksa olabileryok kim çalcakakvaryumun ıcınde titanic var bitane önce dedim heralde cesetler iceri sıkışıyo ama yokkkk yiyolar bence
Ahahahahhayal ettim su an o yerden sen önüne çömüp böyle sarrafın profilindeki gibi bakışla bakıyosn fln
he acıklama yaptı sonunda anladık hep berabercenek
Hee bizim suçumuz yohhsus cahtirma at suçu üstümüzden o iş sende
hiç mi kıskanmadınhe ya Dogru sen zaten mesundun, hicde kiskanmadim sonucda
Ayy bende bu ramazan bi acgözlendim nolduysahakitmişintokadı bana nolduysa bu ramazan çok aç gözlü değilim normalde markete girer poşet poşet giderdim eve hep canım bişeyler isterdi şimdi ne bulursam az az yiyorum akıllandım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?