Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

heeeeeeeeeeeee tm şimdi anladmmmm o ne videosuydu ki aceba ya

o nasıl oluyor ki biri çalıyor olmasın

kizlar yaridim ben nereye yazacagimi cikaramadim su baslangic kilomu güncel kilomu

ramazanı 55le bitiriyomuşun hayaller hayatlar
ahahha hayiirrrr istemiyorum 53 de bari kaliyim yaaa aslinda 6 gün oruc tuttuk bi bakiyorum geriye 3 günü az yedim 3 günü cok yedim haftada bir coh yemem gerekiyoduhakittim ben ama hic az yiyesim gelmiyo

kendimi mezun ettim ben börekten tereyağından konuşursanız böyle olur
börek bugün yendi tereyağı dün ama wc işini gördü yeminle

ya gerçekten tereyağ wcye gitmede çok etkili bence tb ekmeğine sürülüp yenilesi yenmeli ama doğal olcak markettekiler değil bide abartmadan azcık değdirip geri çekecen

neeeeeeeey sennnn mezuuuun muuuuuuu olduuuuuuuun

ahahha hayiirrrr istemiyorum 53 de bari kaliyim yaaa aslinda 6 gün oruc tuttuk bi bakiyorum geriye 3 günü az yedim 3 günü cok yedim haftada bir coh yemem gerekiyoduhakittim ben ama hic az yiyesim gelmiyo

hakitmişin tokadı bana nolduysa bu ramazan çok aç gözlü değilim normalde markete girer poşet poşet giderdim eve hep canım bişeyler isterdi şimdi ne bulursam az az yiyorum akıllandım galiba

hakitmişin tokadı bana nolduysa bu ramazan çok aç gözlü değilim normalde markete girer poşet poşet giderdim eve hep canım bişeyler isterdi şimdi ne bulursam az az yiyorum akıllandım galiba
Ayy bende bu ramazan bi acgözlendim nolduysa anamgile gidince asıl şoku orda yapacam sahurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…