- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.481
salıran balıksa olabiler
heeeeeya gerçekten tereyağ wcye gitmede çok etkili bence tb ekmeğine sürülüp yenilesiyenmeli ama doğal olcak markettekiler değil bide abartmadan azcık değdirip geri çekecen
neeeeeeeey sennnn mezuuuun muuuuuuu olduuuuuuuun
Ayy bende bu ramazan bi acgözlendim nolduysaanamgile gidince asıl şoku orda yapacam sahurda
Eferim boyle devamneybişey mi oldu ne didin biz bişey bilmiyok
heeeee
izine ayrıldım bebeğim ....
2 lokma yetiyor sütçüden alıyoruz yada sütü kaynattıktan sonraki kaymağı topluyor annem öyle yoksa marketten almayız
kuzum adının ütüne direk tıkla profil fotonun altında izel başlık diyo oraya yaz ne altta kaydet varkizlar yaridim ben nereye yazacagimi cikaramadim su baslangic kilomu güncel kilomu
vardır bişi ya bulursan bana de merak ettim cesedi hemen çürümüyor onu biliyorum ...yooook japon balığıhamsi alcaz buda ölürse en azından ölürlerse kızartıp yirik didik bunlar bi işe yaramıyo
bitanede su kaplumbağası
yeni gelin dizinde bi kadın var yaa suuuu nolur su verin banaaaa diye aglıyoAhahahahezan okununca bende yiyyycem kizim ondan da yicem bundan da
Gün sayyom şafak 4 en kötü ihtimal 5ooooo sen baya kendini kaybetmişinkaçamak dediğin bi anlık olur senin ki baya baya planlı suç işleme
Bah onu ben bilmiyomyeni gelin dizinde bi kadın var yaa suuuu nolur su verin banaaaa diye aglıyo
vardır bişi ya bulursan bana de merak ettim cesedi hemen çürümüyor onu biliyorum ...
heee çipura levrekte atı ver değişik değişik yersin
yok sukadarcik bile kiskanmadimhiç mi kıskanmadınazıcıkta mı su kadar bile mi
burdayım yine aynı devam sınav çalışmama bağlı gecem gündüzüm karıştı düzen bozuldu listeye zarar vermek istemiyorum bilmiyorum ama en geç 30 haziranne zaman dönücen ne izni
Gün sayyom şafak 4 en kötü ihtimal 5Sus didim kuru kizlar yir bazenleri pehlivanlar anlamaz
Gün sayyom şafak 4 en kötü ihtimal 5Sus didim kuru kizlar yir bazenleri pehlivanlar anlamaz
cooh ayıppppBah onu ben bilmiyom
burdayım yine aynı devam sınav çalışmama bağlı gecem gündüzüm karıştı düzen bozuldu listeye zarar vermek istemiyorum bilmiyorum ama en geç 30 haziran
Yaparim bilirsin
palamut lezzetsiz oluyor .... şaşırdım benim evde de akvaryum motorlu olanlardan beta da besledik o saldırgan canlı canlı yiyordu arkadaşınıyok kız gerçekten yiyolar sanırım çünkü 4 5 ay öldü teker teker öldüler 5 balık nereye gitcek
palamut düşündümdü benama senide kırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?