Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

heeeee

izine ayrıldım bebeğim ....
2 lokma yetiyor sütçüden alıyoruz yada sütü kaynattıktan sonraki kaymağı topluyor annem öyle yoksa marketten almayız

yooook japon balığı hamsi alcaz buda ölürse en azından ölürlerse kızartıp yirik didik bunlar bi işe yaramıyo
bitanede su kaplumbağası
vardır bişi ya bulursan bana de merak ettim cesedi hemen çürümüyor onu biliyorum ...
heee çipura levrekte atı ver değişik değişik yersin

ooooo sen baya kendini kaybetmişin kaçamak dediğin bi anlık olur senin ki baya baya planlı suç işleme
Gün sayyom şafak 4 en kötü ihtimal 5 Sus didimkuru kizlar yir bazenleri pehlivanlar anlamaz

vardır bişi ya bulursan bana de merak ettim cesedi hemen çürümüyor onu biliyorum ...
heee çipura levrekte atı ver değişik değişik yersin

yok kız gerçekten yiyolar sanırım çünkü 4 5 ay öldü teker teker öldüler 5 balık nereye gitcek
palamut düşündümdü ben ama senide kırmam

yok kız gerçekten yiyolar sanırım çünkü 4 5 ay öldü teker teker öldüler 5 balık nereye gitcek
palamut düşündümdü ben ama senide kırmam
palamut lezzetsiz oluyor .... şaşırdım benim evde de akvaryum motorlu olanlardan beta da besledik o saldırgan canlı canlı yiyordu arkadaşını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…