- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.501
O zaman beraber güreş tutarih fena miez zati hemencanımı sıhma benim kurusun zaten güreş tutarım bah senle bayramdan sonra senide pehlivan olarak görmeyelimde burda
mezun mu olcan .. bizi terk mi etcensen gelicen ben gidicem kuzumyine gelirsin ama burdan gitmek yok
Bir tebessüm bile oluşmadı yüzümdecooh ayıpppp
galiba bu ben izleyemiyorumdaa engelli siteler
https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi5k57PhZ_UAhWFVRQKHRv8DyUQtwIIJTAA&url=https://www.youtube.com/watch?v=K0g8nzDYgiQ&usg=AFQjCNHKepCjhIPrAPIRJyY4pEQ5CA8h7w
amaaan kıskanma zaten kuzum benm en son 54.5 diyodu tartıyok sukadarcik bile kiskanmadim
palamut lezzetsiz oluyor .... şaşırdım benim evde de akvaryum motorlu olanlardan beta da besledik o saldırgan canlı canlı yiyordu arkadaşını
Yine senden zayifimamaaan kıskanma zaten kuzum benm en son 54.5 diyodu tartı
şişt yok yemek falan öleYaparim bilirsinona dayanamam yicem bi mide fesati beni bekliyo anamlara gidince bi kerecik gozum doysun ki bida yimeyim
O zaman beraber güreş tutarih fena mihayir benim kilo almamam lazim ben pantul alacam bayram icin 52 kiloda almam lazim
ben seni yeneremsende hemen dil çıkarmasaydın olmazdıcanımı sıkma senlede güreş tutarım bak
İftarda coh az yicem sösşişt yok yemek falan öleben zayıflarım sen öle kalırsın sonra
mezun mu olcan .. bizi terk mi etcen
52yken 24 beden tam olduyduolar güzel olarkaç beden pantul giyiyon
yanlış şeyi mi attım acaba su an şüphelendm inanki bakamıyorum daBir tebessüm bile oluşmadı yüzümdeahahahhah
ben seni yeneremüzerinize afiyet elim kolum agırdır bnm vurdum mu oturturum
bnm kabızlık geçsinde sollarım ben seniYine senden zayifimen zayif menim beeeğğğnnnnn
senin en baslangic kilon kacdi 60 mi? yada en baslarda dahami fazlaydin?amaaan kıskanma zaten kuzum benm en son 54.5 diyodu tartı
Ben kol çalışıyodum ya eşimin koluna şakayla bi yumruk attıydımben seni yeneremüzerinize afiyet elim kolum agırdır bnm vurdum mu oturturum
hım52yken 24 beden tam olduydusimdi ayip olar 26 alirsam
Bende kabizlik ilk üç gunde vardi simdi hergun kuru kayisi yiyom kalmadibnm kabızlık geçsinde sollarım ben seniaglarsın sonra buralarda
tm o zaman anlaştıkkİftarda coh az yicem sösama sahurda aklin almaz ayy bugun cok acim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?