Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benimde öyledir kapışak
hayra bre pehlivannn size laf yetiştirmekten mesajlara sıra gelmedi
senin en baslangic kilon kacdi 60 mi? yada en baslarda dahami fazlaydin?
yok kuzum 61 le başladm maksimum o kiloya cıktım yani 1.58 boy var ne kadar olabilirim ki n fazla
Ben kol çalışıyodum ya eşimin koluna şakayla bi yumruk attıydım adam uğundu elim ağırlaşmış şeyedemedim kemige de denk gelince morardi

korkuyorum senden

Bende kabizlik ilk üç gunde vardi simdi hergun kuru kayisi yiyom kalmadi hee bi kilo farketti bende kabizlik gidince
oh masallah tamaadır geçince benden 53 falan olurum yani senden zayıııffffff

evet bazı pantul bedenleri değişik oluyi benim normalde 28 geçen 26 aldım ben şok
Ben defaktodan denedimdi yeni çıkanından cuk oturur diyo ya ondan ben defaktonun kotlarini sevmem normalde ama bu seri cok hosuma gitti gerçekten cuk oturuyo vayyy senin alt beden baya ince o zaman ust kaç benim üst s beden 36 alt bedenim hep daha büyük kalirdi ama orantiladim sonunda

ivit mesajlara cevap gelmiyo

benimde bitane kotum var ordan hediye gelmişti hiç sevmiyorum gene giyiyorum arada hediye diye yoo değil ince mince bacaklarım ince sadece basen var göbek var göğüs var kollarda sisko

benimde bitane kotum var ordan hediye gelmişti hiç sevmiyorum gene giyiyorum arada hediye diye yoo değil ince mince bacaklarım ince sadece basen var göbek var göğüs var kollarda sisko
Ust pehlivan model zaten onu biliyoh alt beden 28 deyince ince sandimdi daha ne kadar ince olacah acaba benimki gibi 24 mü olmasi ilazim illayyhh sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…