- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.521
Heehım24 tamam
Temem arada olar kimsiye dimetm o zaman anlaştıkkbende akşam az ycem çünkü tatlı yemek istiyorum yemekten sonra
Heeama belki bi tek o pantulda olmustur yani ilk kez 24 giydim pek inanamiyom hala 26 kesin
Kadin ezan okundu saniyo orucunu açıyo yanlis oldugunu fakedince delirmiscesine hareketlerle kaçıyoyanlış şeyi mi attım acaba su an şüphelendm inanki bakamıyorum da
hayra bre pehlivannnbenimde öyledir kapışak
yok kuzum 61 le başladm maksimum o kiloya cıktım yanisenin en baslangic kilon kacdi 60 mi? yada en baslarda dahami fazlaydin?
Ben kol çalışıyodum ya eşimin koluna şakayla bi yumruk attıydımadam uğundu elim ağırlaşmış şeyedemedim kemige de denk gelince morardi
oh masallah tamaadır geçince benden 53 falan olurum yani senden zayıııffffffBende kabizlik ilk üç gunde vardi simdi hergun kuru kayisi yiyom kalmadihee bi kilo farketti bende kabizlik gidince
LEVREK EN SEVDİĞİM KELEBEK YAPTIRCAN SOSLAYIP IZAGARA YADA FIRIN YAPACAN MİSben severim tavuk eti gibi geliyo bana
ay bilmiyorum valla sanırım bunlarda öyle yaptılar cunku baska yolu yok yanii
kimmselere demem benTemem arada olar kimsiye dimebende senin tatlidan bahsetmem
Ben defaktodan denedimdi yeni çıkanından cuk oturur diyo ya ondanevet bazı pantul bedenleri değişik oluyibenim normalde 28 geçen 26 aldım ben şok
hayra bre pehlivannnsize laf yetiştirmekten mesajlara sıra gelmedi
yok kuzum 61 le başladm maksimum o kiloya cıktım yani1.58 boy var ne kadar olabilirim ki n fazla
korkuyorum senden
oh masallah tamaadır geçince benden 43 falan olurum yani senden zayıııffffff
pilav tatlı ve pideden uzak durdugun sürece bence sorun yok yiyebilirsin
Ahahahahahhahahakimmselere demem ben
gonşulaaarrrrrrr
LEVREK EN SEVDİĞİM KELEBEK YAPTIRCAN SOSLAYIP IZAGARA YADA FIRIN YAPACAN MİS
yok bu değildi bn dediğim tuh bakKadin ezan okundu saniyo orucunu açıyo yanlis oldugunu fakedince delirmiscesine hareketlerle kaçıyofena ozet gecerim
Ben defaktodan denedimdi yeni çıkanından cuk oturur diyo ya ondanben defaktonun kotlarini sevmem normalde ama bu seri cok hosuma gitti gerçekten cuk oturuyo vayyy senin alt beden baya ince o zaman ust kaç benim üst s beden 36 alt bedenim hep daha büyük kalirdi ama orantiladim sonunda
Coh tehlikelii
sahip çıkalım didiyeAhahahahahhahahaburdan yetkililere sesleniyorum
pilav tatlı ve pideden uzak durdugun sürece bence sorun yok yiyebilirsin
Ust pehlivan model zaten onu biliyohbenimde bitane kotum var ordan hediye gelmişti hiç sevmiyorumgene giyiyorum arada hediye diye yoo değil ince mince bacaklarım ince sadece basen var göbek var göğüs var kollarda sisko
bursalılar olarak balıktan anlamıyoruz demek kibana bütün balıklar aynı geliyo nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?