- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.541
Coh tehlikeliiaz az yi datli pilav pide yime bi lokma pideye tereyağnı bas otur fazla ses etme
mantı mımantı varpilav yok biber dolması var taze fasulye var daha bişeyler daha varda bilmiyom şekerpare yapmış bide annem yarım yerim olar mı
28 ince mi sendeUst pehlivan model zaten onu biliyohalt beden 28 deyince ince sandimdi daha ne kadar ince olacah acaba benimki gibi 24 mü olmasi ilazim ill ayyhh sende
Ne dicemi şaşırdım askim özür dilerim saka yaptimdi didim ahahahhahayra bre pehlivannnsize laf yetiştirmekten mesajlara sıra gelmedi
yok kuzum 61 le başladm maksimum o kiloya cıktım yani1.58 boy var ne kadar olabilirim ki n fazla
korkuyorum senden
oh masallah tamaadır geçince benden 53 falan olurum yani senden zayıııffffff
Ayy ben ilk 28 giydigimde aglicaktim duygulandimdi28 ince mi sendegocaman basenim var ama bacaklarım ince bitek
bursalılar olarak balıktan anlamıyoruz demek ki
Levrek bende cok severimLEVREK EN SEVDİĞİM KELEBEK YAPTIRCAN SOSLAYIP IZAGARA YADA FIRIN YAPACAN MİS
adam sana bi çaksa boylu boyunca uzancan neyin cesareti bu anlamadm ki DNe dicemi şaşırdım askim özür dilerim saka yaptimdi didim ahahahhabende o zamanaca 53 olurum
Bende valla hep saate bakarim yani hic olmadi oyle biseyyok bu değildi bn dediğim tuh bakbn hiç oruc unutmadm öle yanlışlıklada acmadm orucumu
6 yaşından 20 yasina kadar boks yapmis eşim bi vursa agzim arkaya kayar zaarr Allah muhafaza bida şakalaşmicam boyleadam sana bi çaksa boylu boyunca uzancan neyin cesareti bu anlamadm ki Dbizde bazen şakasına öle vuruyozda o vurunca cok acıyo
Ahahahahhahahahhahahahahahsahip çıkalım didiye
mantı varpilav yok biber dolması var taze fasulye var daha bişeyler daha varda bilmiyom şekerpare yapmış bide annem yarım yerim olar mı
Hee en guzel oyle yakişik olaronu tereyağlı çayın yanında yiyecemaperatif
ayhhh bendehe mantıhiç sevmem inanır mısın
he bize köfte diinegöl köfte
şöle tam susadıgımız saatlerde unutcaz aslındaBende valla hep saate bakarim yani hic olmadi oyle biseybi keresinde unutup su ictiydim sofraya oturunca bi yudum sonra ezan okundu himin 1 dkligina
Hic susamiyom ben gişöle tam susadıgımız saatlerde unutcaz aslında
ahaahahaha6 yaşından 20 yasina kadar boks yapmis eşim bi vursa agzim arkaya kayar zaarr Allah muhafaza bida şakalaşmicam boyle
ayhhh bende
he yaaaaşkım bnm o coh seviiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?