- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.561
BENDE İSKENDER TARİFİNE BAKIYODUMgözlerim kararıyo açlıktandelirceeeeeeeeem
oyy cok mu yorulduuunnAyyy isim bitttiii banyo kaldiiii dilim damagim kurudu
ben su an ac mıyım susuz muyum kestiremiyorummmmHic susamiyom ben gi
ben su an ac mıyım susuz muyum kestiremiyorummmm
kizlar Saat gecmio ya bisaatim kaldi amaaaa yok bunaldim iyice
Bana hemen veriyii
Dayagi yirrrrsiiizz
Ay bende sizi seviyirumm
kilo vermeyenleri sevmem ben
Hangi yigitmisss oo kim doviyimissss.
Harikasin yigidigim seni tanimak istiyorumm @SekerPancarii
ne sacmaliyosn
60lara düştün mü sana yete g,b, sanki he
zayıf güzel bir psikologggg
eger bu mesaja 3 gün içinde cevap vermezsen absına bi müsibet gelicekahahahaha D
yada bırakma mazlumu mesajsız cıkar aheste aheste
Bidaha paylas dicem tmmi simdi deel suannnnnnnn fenayim☆ HAZİRAN AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(446)Poncikbirgelincik:60+27+27+40+27+27+60+40+27+90+21
(282)Nuffiun:27+27+27+80+27+27+27+40
(219)justholdmetight:27+27+27+27+27+27+15+27+15
(358)Buki_89:27+27+20+27+35+27+30+60+30+50+25
()htc71:
MOR TAKİM
(300)zuzuzuzu1234:80+60+80+80
(224)Senad:27+27+90+80
(293)SekerPancarii:63+100+60+70
(195)sarraf:45+70+80
(322)ParteMorall:45+30+100+80+27+40
PEMBE TAKİM:1305
MOR TAKIM:1334
@ParteMoralll buyrunefendim düşebilirsiniz efendim
tamam çekilebilirsin de
Niye altinlari babasina veriyomussub ki ayyyy boyle seyler bana cok sacma geliyo yakız ben genel olarak tartılmıcam yani bu ara öyle bi niyetim yok demek istedim
yaa bende ondan korkuyorum ya değişirseler diye. gercid aha ne kadar değişebilrler o ayrı bi mevzuu
ben babama tembih etmiştim kuzum sakın aynı olsun derseler kabul etme diye o da öyle yaptı olmaz aynı evde yapamaz kızım demiş.
kimse kmseye güvenip sırtını dayamasın valla bnm kp de düğün takılarına güveniyo borcları için nişanlıma dedim ver hepsini bn istemiyorum beş kurus ama bizden uzak dursunlarr
bnm 5 gün oldu
ozamaaaaan sana cezaa geliiiirr aksamaavalla dün ben bastım o kadar konuştunuz ki kanıma girdiniz bir börek
Blmiormheeeeeeeeeeeeetm şimdi anladmmmm o ne videosuydu ki aceba ya
yok ortalıklarda bilmiyorum kiiii
benim hic kol calismama gerek yokk allah vermis yuru yaa kulum demis vurdummu oturturumBen kol çalışıyodum ya eşimin koluna şakayla bi yumruk attıydımadam uğundu elim ağırlaşmış şeyedemedim kemige de denk gelince morardi
Bidaha paylas dicem tmmi simdi deel suannnnnnnn fenayim
Niye altinlari babasina veriyomussub ki ayyyy boyle seyler bana cok sacma geliyo ya
Ogullari evleniyo. Bunlar sunnet dugunu saniyolar galiba paralar cebeeeboyle seyler okuyorum bdv cildiriyorummm
ozamaaaaan sana cezaa geliiiirr aksamaa
Blmiorm
zuzuzuzu1234 neden bildirim yapmadin?
Herkes yapsin haksizlik olmasin kimseye neyse...
benim hic kol calismama gerek yokk allah vermis yuru yaa kulum demis vurdummu oturturumhahahahahahahahaahha elim acayp agir simdi kolda calisiyorum az az ilerde hedefim yimrihhhh
bu konu hakkında konusmak istemiyorumkizlar Saat gecmio ya bisaatim kaldi amaaaa yok bunaldim iyice
yalancısını yapcam be hazır dönerlik et alcam onlasanmıyorum yapabileceğini
sormaaaa ne görsm yapcam yicem diyorumben biliyorum gözün açben öyleyimmmm
benimde 1,5 saatim var yok geçmiyo
yok ben orucluyum ne balıYok olana kadar bile veririz kiloları kaptanım
Ay ağzınızdan bal damlıyor kaptanım
Aynen benimde28 ince mi sendegocaman basenim var ama bacaklarım ince bitek
Kiz senin kocan gelmedimi senn costunnnnnnnnnAyy ben ilk 28 giydigimde aglicaktim duygulandimdiuzun zaman 42 giyince 28 iyi bence iyi yani benim bedenim kadar mükemmel olmasa da iyi yani ayhh he 24 bedenim hee giz hee
hahahahahaha bizde yapiyoruz ben baslatiyorm o duruyo sadece kucuk hareket yapsa ben biraz abartarak aaaaaa acidiiiiiiadam sana bi çaksa boylu boyunca uzancan neyin cesareti bu anlamadm ki Dbizde bazen şakasına öle vuruyozda o vurunca cok acıyo
Bidaha paylas dicem tmmi simdi deel suannnnnnnn fenayim
Niye altinlari babasina veriyomussub ki ayyyy boyle seyler bana cok sacma geliyo ya
Ogullari evleniyo. Bunlar sunnet dugunu saniyolar galiba paralar cebeeeboyle seyler okuyorum bdv cildiriyorummm
ozamaaaaan sana cezaa geliiiirr aksamaa
Blmiorm
zuzuzuzu1234 neden bildirim yapmadin?
Herkes yapsin haksizlik olmasin kimseye neyse...
benim hic kol calismama gerek yokk allah vermis yuru yaa kulum demis vurdummu oturturumhahahahahahahahaahha elim acayp agir simdi kolda calisiyorum az az ilerde hedefim yimrihhhh
ahahahahaAy nasıl uyumuşum
Rüyamda lahmacun yiyordum iki tane
Unutmuşum diyette olduğumu
Bana ne biçim kızdınız topicte hele Parte
Artık rüyama girmeye başladınız
yook ama dilim damagm kurudu saat daha 3 bucukjj kizim uyusaaa dusa grsemoyy cok mu yorulduuunn
Ay nasıl uyumuşum
Rüyamda lahmacun yiyordum iki tane
Unutmuşum diyette olduğumu
Bana ne biçim kızdınız topicte hele Parte
Artık rüyama girmeye başladınız
sormaaaa ne haldeyimmmm sormaaaa kederliyimmmmm sormaaa yanginlardaaayimmm zamaaan zamaaaaaantamam efendimnolduuuuuuuuuuu
bu konu hakkında konusmak istemiyorum
yalancısını yapcam be hazır dönerlik et alcam onla
sormaaaa ne görsm yapcam yicem diyorum
yok ben orucluyum ne balı
Aynen benimde28 zara kot aldigim gun sevinctennn anons yaptircaktim istanbula suan umurumda degl
Kiz senin kocan gelmedimi senn costunnnnnnnnn
hahahahahaha bizde yapiyoruz ben baslatiyorm o duruyo sadece kucuk hareket yapsa ben biraz abartarak aaaaaa acidiiiiiiadam saka yaptigina pisman oluyo ahahhahaahahahah
ne fenasın yaaaAynen benimde28 zara kot aldigim gun sevinctennn anons yaptircaktim istanbula suan umurumda degl
Kiz senin kocan gelmedimi senn costunnnnnnnnn
hahahahahaha bizde yapiyoruz ben baslatiyorm o duruyo sadece kucuk hareket yapsa ben biraz abartarak aaaaaa acidiiiiiiadam saka yaptigina pisman oluyo ahahhahaahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?