- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.581
ay bilmiyorum kimseden bişey istemiyorum ben öyle sıkıldım ki bu para konularından
alsınlar soksunlar istedikleri yerlerine
bnm evimde beş kuruşları olmıcak ne hayatımıza ne evimize kimse karısamaz
bıhtııımmm
bncedeeeeeezuzuzuzu1234 nerdesin
Onlar hic biseye karismiyosa nye veriyosunn ayyyyy deli oluyormmmm ablan olaydimmmm ben hallederdimay bilmiyorum kimseden bişey istemiyorum ben öyle sıkıldım ki bu para konularından
alsınlar soksunlar istedikleri yerlerine
bnm evimde beş kuruşları olmıcak ne hayatımıza ne evimize kimse karısamaz
bıhtııımmm
bncedeeeeeezuzuzuzu1234 nerdesin
ben saati hep 4 sanıyrumyook ama dilim damagm kurudu saat daha 3 bucukjj kizim uyusaaa dusa grsem
anlat anlat baska ne yapiyodum
sormaaaa ne haldeyimmmm sormaaaa kederliyimmmmm sormaaa yanginlardaaayimmm zamaaan zamaaaaaan
bende hiç yemedim daha ne biiçim bursalıysamhımonuda hiç sevmem inanır mısın neyse sana afiyetler olsun
bilezikler fln bende kalcakta geri kalan altın para vercez hepsinialtınlarıda mı istemişler
Zara diye beelirtmemin sebebi 88ken gtmistimm orayaa anaaa bune yaa 38beden boyle kucukmu olr falan diyip kaliplari markayi suclamistimbenimde zara kotum var bitane bedeni çok kücük bilmiyorummmm hemde cok güzel göbek sıkılaştırıcı keşke öyle bidaha bulabilsemde alsammmmm
daha beş kurus cıkmadı ceplerinden aksine nişanlımdan istiyolar sürekliOnlar hic biseye karismiyosa nye veriyosunn ayyyyy deli oluyormmmm ablan olaydimmmm ben hallederdim
Hahahahah istee bilerek yapiyorummne fenasın yaaavicdan yaptırıosn durduk yere bnmkide öpim geçsin diyo cocuk kandırıyo sanki
Oldu sayilirben saati hep 4 sanıyrum
bilezikler fln bende kalcakta geri kalan altın para vercez hepsini
ozaman nye veriyosun ki altinlari paralari ? Ay delimisiniz yaaaa ay sinirim zipladiiii niye boyle seylere tamam diyosunz ki ya ne kdr sacmaaaaaaaaadaha beş kurus cıkmadı ceplerinden aksine nişanlımdan istiyolar sürekli
geçen babası nişanlıma diyomş ki mobilyaları da al artık
ahahahaharüyaya bak hele hayır olsun beybiiii
bende seni ders calışıyo sanıyorum
yook ama dilim damagm kurudu saat daha 3 bucukjj kizim uyusaaa dusa grsem
anlat anlat baska ne yapiyodum
sormaaaa ne haldeyimmmm sormaaaa kederliyimmmmm sormaaa yanginlardaaayimmm zamaaan zamaaaaaan
hımonuda hiç sevmem inanır mısın neyse sana afiyetler olsun
gercektenmi canim istedilermi bunu?bilezikler fln bende kalcakta geri kalan altın para vercez hepsini
subway yazdım hep sandviçler cıktıııııı o nasıl oruc acma oyle nerde corba nerde salata nerde sıcak yemekleeerraaa kizlar ben aksamki iftar menümü belirtmedim, esim okuldan gelirken yine biseyler getirdi buaralar ne olduysa aksam yedi gibi uyuyorum yorgunlukdan kalkip yemek yapcak halim olmuo bu nedenle gitmis subwayden biseyler almis, ben tabi yarim yedim, ve bol meyve tükketim okadardi zaten yiyip yataga ziplamam bir oldu yorgunlukdan hemen uyumusum:)
adam kıyamıyo sende bundan faydalanıyosnHahahahah istee bilerek yapiyorummyoksa bana birazcik vursa evin obur tarafina ucarim oyuzden hc saka bile yapamiyo ahahajhaahha canim yancak diye
Hshahahahahaahhshs vurmuyormmmm kiysmamamamamamamamamamamadam kıyamıyo sende bundan faydalanıyosnsen az vur bari ona da yazık
evet ja ama arada cok iyi oluo yahuu, onlarin kalorileri cok düsük ama canim yani zararsiz sandwitchler:)subway yazdım hep sandviçler cıktıııııı o nasıl oruc acma oyle nerde corba nerde salata nerde sıcak yemekleeerr
evet ja ama arada cok iyi oluo yahuu, onlarin kalorileri cok düsük ama canim yani zararsiz sandwitchler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?