Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Onlar hic biseye karismiyosa nye veriyosunn ayyyyy deli oluyormmmm ablan olaydimmmm ben hallederdim

benimde zara kotum var bitane bedeni çok kücük bilmiyorummmm hemde cok güzel göbek sıkılaştırıcı keşke öyle bidaha bulabilsemde alsammmmm
Zara diye beelirtmemin sebebi 88ken gtmistimm orayaa anaaa bune yaa 38beden boyle kucukmu olr falan diyip kaliplari markayi suclamistim
Bigun hevesle gittim yine olmadi cok severim zarayi cunku snr olup olup cikiyodum. En son artik olmuyodu
Defacto hayatimda hic almadigim bi.marka sevmiyorum dusun caresizlik ordan 44 kot almistim
Allaha sukur fazla giymedm duruyo
Aklima geldikce sinirim zipliyo

aaa kizlar ben aksamki iftar menümü belirtmedim, esim okuldan gelirken yine biseyler getirdi buaralar ne olduysa aksam yedi gibi uyuyorum yorgunlukdan kalkip yemek yapcak halim olmuo bu nedenle gitmis subwayden biseyler almis, ben tabi yarim yedim, ve bol meyve tükketim okadardi zaten yiyip yataga ziplamam bir oldu yorgunlukdan hemen uyumusum:)

bilezikler fln bende kalcakta geri kalan altın para vercez hepsini

daha beş kurus cıkmadı ceplerinden aksine nişanlımdan istiyolar sürekli
geçen babası nişanlıma diyomş ki mobilyaları da al artık
ozaman nye veriyosun ki altinlari paralari ? Ay delimisiniz yaaaa ay sinirim zipladiiii niye boyle seylere tamam diyosunz ki ya ne kdr sacmaaaaaaaaa

ahahahaha rüyaya bak hele hayır olsun beybiiii
bende seni ders calışıyo sanıyorum

Çalıştım ama saat 2 gibi üzerine uyuyakalmışım onda da lahmacunlar gördüm işte yiyemeyince

yook ama dilim damagm kurudu saat daha 3 bucukjj kizim uyusaaa dusa grsem

anlat anlat baska ne yapiyodum
sormaaaa ne haldeyimmmm sormaaaa kederliyimmmmm sormaaa yanginlardaaayimmm zamaaan zamaaaaaan

Rüyada da mı yiyemeyık
Kemal Sunal gibi gideceğim lokantanın kapısına cama tam tahıllı ekmeği banıp banıp yiyeceğim

hım onuda hiç sevmem inanır mısın neysesana afiyetler olsun

Aslında kalorisi çok değil he ben baktım
Et döner, iskender falan çok yağlı yapılmazsa bence bir kere yenebilir

subway yazdım hep sandviçler cıktıııııı o nasıl oruc acma oyle nerde corba nerde salata nerde sıcak yemekleeerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…