Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ozaman nye veriyosun ki altinlari paralari ? Ay delimisiniz yaaaa ay sinirim zipladiiii niye boyle seylere tamam diyosunz ki ya ne kdr sacmaaaaaaaaa
bebeğim tamam demesek huzursuzluk cıkcak ben valla aşırı yoruldum ama ahdım var onlarda hayrını göremesinler o aldıklarının cünkü bnm bileziklerimi bile nişanlımla kardeşi yapıyo
bide kp salonda pastanın yanında kurabiye ekletmiş ayıp olurmş misafirlere diye anneme anlatıyomss sanırsın hersey tam bi o eksik

Vallaaaa neyse nee bana kimse boyle bisey soylemeye cesaret edemezdi cok sacma yaaaa bence vermeeeeeeee siz ikiniz yapiosnz herseyi onlari odeyin nedir bu acgozlk ya ailen nye bisey demiyo

Gidip spor yapacaum herkesler 20li bedenlerde

Bu sırada ben hiç kot pantolonum kalmamış ve giyemiyorken uslu bir çocuk olursam belki ben de bir gün pantolonlarıma girebilirim
bencedee bayrama belkide he bayramda kotla geziceksin belki
Hshahahahahaahhshs vurmuyormmmm kiysmamamamamamamamamamam
ben geçen bi vurdm nişanlıma böyle baktı kaldı dedim akıllı ol bu buz dagının görünen tarafı

evet ja ama arada cok iyi oluo yahuu, onlarin kalorileri cok düsük ama canim yani zararsiz sandwitchler:)
zayıflarken hiiiiç iyi olmaz yeme öle seyler

Vallaaaa neyse nee bana kimse boyle bisey soylemeye cesaret edemezdi cok sacma yaaaa bence vermeeeeeeee siz ikiniz yapiosnz herseyi onlari odeyin nedir bu acgozlk ya ailen nye bisey demiyo
yine bi denerim bakayım belki alabiliriz ayy kendimi kötü hissediyorum böyle paragözmüşüm gibi ama bizim hakkmz oldugunu düşünüyorum onlarn

yine bi denerim bakayım belki alabiliriz ayy kendimi kötü hissediyorum böyle paragözmüşüm gibi ama bizim hakkmz oldugunu düşünüyorum onlarn

he kıızz cocukta bunalmş diyo takılar belki bize kalmayabilir
ddedim ne takı istiyorum ne borc söle mobilyaları ödesinler bize borc bırakmasınlar gerisini alsınlar
coocuk degil ki nisanlin kendi soylesin seni karistirmadan hayir diye. Odemeleri yapicaz vs diye ayyy bnm dugunumde ablasi ve teyzem geldi odaya takilara yardima.
Kesem vardi gelinlik ona koyuldu. Anneme emanet ettim cikarken annem verdi bukadarrrr.
Dusunsene gelcek ablasi annesi takimi alcak ayyyy dusunemiyorm disari dogru kovalardim hahahahahahahahahaha ayyy koptmmmm

belki bizde odaya kimseyi almayız halasıyla anlaşıyoruz ona söylersek odaya kimseyi sokmaz bize kalır
su an kafamda güzel planlar canlanmaya başladı

ne diyorsun kuzum ya verilir mi nişanda takılanlar senin ailenin sana eksiklerini alması için takılır .. çıkarıp niye veriyorun annen baban niye veriyor huzursuzlukmuş başlarım böyle huzursuzluğa var mı şimdi huzur içinde uyanık ol siz kendiniz yapmıyormusunuz zaten herşeyi borca giren sen ve nişanlın değil mi .... sinirlerim zıpladı benimde

Baygınlık geldi sıcak boğdu akşam iftarda ton balıklı salata ve corba var. halim yok yemek yapmaya valla direkt yatağa atıcam yemekten sonra kendimi

☆ HAZİRAN AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(446)Poncikbirgelincik:60+27+27+40+27+27+60+40+27+90+21
(282)Nuffiun:27+27+27+80+27+27+27+40
(246)justholdmetight:27+27+27+27+27+27+15+27+15+27
(358)Buki_89:27+27+20+27+35+27+30+60+30+50+25

()htc71:

MOR TAKİM

(300)zuzuzuzu1234:80+60+80+80
(224)Senad:27+27+90+80
(293)SekerPancarii:63+100+60+70
(195)sarraf:45+70+80

(322)ParteMorall:45+30+100+80+27+40

PEMBE TAKİM:1332
MOR TAKIM:1334

bende hiç sevmiiim defacto pijama alıyodum sadece onlarda kötü çıkıyodu
kalıpları kücük mü diyosun yani e benım aldıgımın bedenı cok kucuk ama bana oluyo

zaranın herşeysiii güzellllllllllll

bol tereyağlııı iskender ımmmhhhh tam biz karataycılara göre hergün yenebili

ımmmh bol tereyağlı her öğün yenebilir tam biz karataycılara göre dimi SekerPancarii bol tereyağlı iskender pek güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…