- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.601
bebeğim tamam demesek huzursuzluk cıkcak ben valla aşırı yoruldum ama ahdım var onlarda hayrını göremesinler o aldıklarının cünkü bnm bileziklerimi bile nişanlımla kardeşi yapıyoozaman nye veriyosun ki altinlari paralari ? Ay delimisiniz yaaaa ay sinirim zipladiiii niye boyle seylere tamam diyosunz ki ya ne kdr sacmaaaaaaaaa
benden isteyen olmadı canım da nişanlım geçen lafını yapar gibi oldu kredisini ödicekmiş babası fln diye bende dedim lanet olsun ver gitsingercektenmi canim istedilermi bunu?
Vallaaaa neyse nee bana kimse boyle bisey soylemeye cesaret edemezdibebeğim tamam demesek huzursuzluk cıkcak ben valla aşırı yoruldum ama ahdım var onlarda hayrını göremesinler o aldıklarının cünkü bnm bileziklerimi bile nişanlımla kardeşi yapıyo
bide kp salonda pastanın yanında kurabiye ekletmiş ayıp olurmş misafirlere diye anneme anlatıyomss sanırsın hersey tam bi o eksik
bencedeeGidip spor yapacaum herkesler 20li bedenlerde
Bu sırada ben hiç kot pantolonum kalmamış ve giyemiyorken uslu bir çocuk olursam belki ben de bir gün pantolonlarıma girebilirim
Hshahahahahaahhshs vurmuyormmmm kiysmamamamamamamamamamam
zayıflarken hiiiiç iyi olmaz yeme öle seylerevet ja ama arada cok iyi oluo yahuu, onlarin kalorileri cok düsük ama canim yani zararsiz sandwitchler:)
benden isteyen olmadı canım da nişanlım geçen lafını yapar gibi oldu kredisini ödicekmiş babası fln diye bende dedim lanet olsun ver gitsin
yine bi denerim bakayım belki alabilirizVallaaaa neyse nee bana kimse boyle bisey soylemeye cesaret edemezdicok sacma yaaaa bence vermeeeeeeee siz ikiniz yapiosnz herseyi onlari odeyin nedir bu acgozlk ya ailen nye bisey demiyo
he kıızz
bencedeebayrama belkide he bayramda kotla geziceksin belki
ben geçen bi vurdm nişanlıma böyle baktı kaldı dedim akıllı ol bu buz dagının görünen tarafı
zayıflarken hiiiiç iyi olmaz yeme öle seyler
yine bi denerim bakayım belki alabilirizayy kendimi kötü hissediyorum böyle paragözmüşüm gibi ama bizim hakkmz oldugunu düşünüyorum onlarn
coocuk degil ki nisanlin kendi soylesin seni karistirmadan hayir diye. Odemeleri yapicaz vs diye ayyyhe kıızzcocukta bunalmş diyo takılar belki bize kalmayabilir
ddedim ne takı istiyorum ne borc söle mobilyaları ödesinler bize borc bırakmasınlar gerisini alsınlar
VALLA BENDE ALIŞTIM BURDAN MEZUN OLUNCA BİR TOPİK AÇALIM KENDİMİZE ORDA DA TAKILIRIZ O DERECE YANİhayır bende izine alcamsizi terk eder miyim hiç olmasss yapamamm artık eve gidince bile pcyi açıp size koşuyorum siz olmadan yapamamm
SOMON DİMİ .. balık zevklerimiz aynıymış kalamarda pek güzel oluyor ay canım istediLevrek bende cok severimama en sevdigim balik denizalasi karadeniz somonu da diyolar bayılıyorum o baliga cok leziz eti bence
belki bizde odaya kimseyi almayızcoocuk degil ki nisanlin kendi soylesin seni karistirmadan hayir diye. Odemeleri yapicaz vs diye ayyybnm dugunumde ablasi ve teyzem geldi odaya takilara yardima.
Kesem vardi gelinlik ona koyuldu. Anneme emanet ettim cikarken annem verdibukadarrrr.
Dusunsene gelcek ablasi annesi takimi alcak ayyyydusunemiyorm disari dogru kovalardim hahahahahahahahahaha ayyy koptmmmm
ne diyorsun kuzum ya verilir mi nişanda takılanlar senin ailenin sana eksiklerini alması için takılır .. çıkarıp niye veriyorun annen baban niye veriyor huzursuzlukmuş başlarım böyle huzursuzluğa var mı şimdi huzur içinde uyanık ol siz kendiniz yapmıyormusunuz zaten herşeyi borca giren sen ve nişanlın değil mi .... sinirlerim zıpladı benimdebebeğim tamam demesek huzursuzluk cıkcak ben valla aşırı yoruldum ama ahdım var onlarda hayrını göremesinler o aldıklarının cünkü bnm bileziklerimi bile nişanlımla kardeşi yapıyo
bide kp salonda pastanın yanında kurabiye ekletmiş ayıp olurmş misafirlere diye anneme anlatıyomss sanırsın hersey tam bi o eksik
yemedın mı ben şooooooookbende hiç yemedim daha ne biiçim bursalıysamama merak ediyoum cok
bilezikler fln bende kalcakta geri kalan altın para vercez hepsini
Zara diye beelirtmemin sebebi 88ken gtmistimm orayaa anaaa bune yaa 38beden boyle kucukmu olr falan diyip kaliplari markayi suclamistim
Bigun hevesle gittim yine olmadi cok severim zarayi cunku snr olup olup cikiyodum. En son artik olmuyodu
Defacto hayatimda hic almadigim bi.marka sevmiyorum dusun caresizlik ordan 44 kot almistim
Allaha sukur fazla giymedm duruyo
Aklima geldikce sinirim zipliyo
Çalıştım ama saat 2 gibi üzerine uyuyakalmışım onda da lahmacunlar gördüm işte yiyemeyince
Rüyada da mı yiyemeyık
Kemal Sunal gibi gideceğim lokantanın kapısına cama tam tahıllı ekmeği banıp banıp yiyeceğim
Aslında kalorisi çok değil he ben baktım
Et döner, iskender falan çok yağlı yapılmazsa bence bir kere yenebilir
Çalıştım ama saat 2 gibi üzerine uyuyakalmışım onda da lahmacunlar gördüm işte yiyemeyince
Rüyada da mı yiyemeyık
Kemal Sunal gibi gideceğim lokantanın kapısına cama tam tahıllı ekmeği banıp banıp yiyeceğim
Aslında kalorisi çok değil he ben baktım
Et döner, iskender falan çok yağlı yapılmazsa bence bir kere yenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?